Македонска фудбалска репрезентација

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Претерувате со Хасани! Кога се врати од Брондби беше на пикот на кариерата, и сам ја носеше Шкендија на грб, се додека не ссе повреди со Украина , и ја сјеба кариерата. Тогаш беше еден од најдобрите во репрезентацијата. Сега не може да очекувате повеќе од него, не е веќе истиот!
Во ред, никој не го негира дека БИЛ добар играч. Тоа не значи дека и сега треба да игра за репрезентација.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Добар риалити чек ни е ова. Баш ладен туш.
Ваљда ќе се опаметат и поагресивно ќе влезат во финалето...

Со ваква игра и Сан Марино ќе не добие...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.853
Поени од реакции
10.225
Види ги бруки, каде бе ти Трајковски пенал да путираш сестра ли ти е.ем, кој си бе ти Мрмлав тренер да бидиш сурат ти е.ем
Мрш

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.994
Поени од реакции
11.634
Оваа етапа од Лига на нации не носи пласман на ЕП така?

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Da.

Gledano onaka na linija na mal otpor, povekje kje se isplati ako ostaneme vo Liga C za 2022-2024 shto ke nosi plasman za Euro 2024 zatoa sto vo Liga B vise ima poseriozni reprezentacii.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Шкендија ја носел на грб, успех у пичку мајчину.
Па не дека не е...
Шкендија како прва екипа во лигава наша значи дека бил еден од најдобрите ако не е и најдобар играч во цела лига

Да, не е нешто посебно нашава лига, ама сепак, ваљда најдобриот у македонска лига би требало да е подобар од некој што грее клупа во друга рандом лига

2024 европското ако не се лажам.
Мислам дека секоја ЛН носи пласман на Европско.
Мислам деак не би требало само помага за подобар шешир во квалификациите за СП

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.994
Поени од реакции
11.634
2024 европското ако не се лажам.
Мислам дека секоја ЛН носи пласман на Европско.
Slednata etala vodi do Euro 2024 (2022-2024).

Eve shto vika @dragonsky, mozhda nosi bolje sheshir za kvalifikaciite za slednite kvalifikacii za SP.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.470
Не разбирам зошто Трајковски шутираше пенал... При Пандев, Барди и Алиоски зема крелево пенал да шутира. Очаен играч мајке ми, кога и да го гледам не знае кај тера и не знам на кој основ игра во репрезентација.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
И Северна Македонија!
Алал нека му е, тоа ќе му остане после богатата интернационална кариера која што му траеше по пола сезона у кој клуб и да играл надвор.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Нема зошто чудење, играме со репрезентација која е на наше ниво, е сега ако некој помисли дека сме Бразил после победи со некои шабански најдолен вид екипи то е веќе друго.

A

Ali Pasha

Гостин
Во ред, никој не го негира дека БИЛ добар играч. Тоа не значи дека и сега треба да игра за репрезентација.
И јас се согласувам дека не треба да игра. Ама тоа не е разлог да се пцуе по него, туку по тренерот. Тој за репрезентацијата се жртвуваше, и потоа се му одеше во надолна линија.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
Па не дека не е...
Шкендија како прва екипа во лигава наша значи дека бил еден од најдобрите ако не е и најдобар играч во цела лига

Да, не е нешто посебно нашава лига, ама сепак, ваљда најдобриот у македонска лига би требало да е подобар од некој што грее клупа во друга рандом лига.
Многу си бил изгубен мајку му.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Алал нека му е, тоа ќе му остане после богатата интернационална кариера која што му траеше по пола сезона у кој клуб и да играл надвор.
Богами, да играш за Волфсбург, Брондби и пикот да ти биде повратот во Шкендија е трагедија само секој со своето...

Kajgana Shop

На врв Bottom