http://kajgana.com/sport/ako-ne-ja-pobedivme-ermenija-kogo-ke-go-pobedimeЌе има некоја прес конференција или изјава од страна на Јонуз (и тимот) во врска со натпреваров? Баш ме интересира како би се појавел сеа Јонуз пред камера и што ќе каже за натпреварот лол
„Бевме исцрпени од претходната средба со Словачка и тешко беше да се вратиме во нормала. Резултатот е најреален исход“ изјави по мечот заменикот на Јонуз Влатко Костов.
за џабе .. а од оставки нема ни А а ???И зошто ова?
Ја со задоволство ќе ти се придружамКрив е Хари и никој друг, али немаме муда да се спротиставиме. Ајде кој сака да се збереме и да ја запалиме зградата на ФФМ
Еве јас сум прв, али како персона неможам ништо да наоаравам сам. Мала поддршка од сајтот на кајгна, и сите форумџии, и одиме пред ФФМ (слично беше кога се организираше протесот за името пред собрание кога се собравме главно поради известувањата на кајгана ).
Вака кажи ми..Лол сега Шумоликовски ни е крив што неможеме да победиме :icon_mrgr
Крив е Хари и никој друг, али немаме муда да се спротиставиме. Ајде кој сака да се збереме и да ја запалиме зградата на ФФМ
Еве јас сум прв, али како персона неможам ништо да наоаравам сам. Мала поддршка од сајтот на кајгна, и сите форумџии, и одиме пред ФФМ (слично беше кога се организираше протесот за името пред собрание кога се собравме главно поради известувањата на кајгана ).
Крив е зошто за селектор имаме ниско интелегентна животиња која не знае да ја постави играта, која влегува на терен сред утакмици и реди црвени картони. Крив е затоа што лигата ни е хаварија и тимовите не може да просперираат. Крив е затоа што ништо што прави не е транспарентно.Вака кажи ми..
Крив ли е Хари за вчерашниот пораз?Што напраи тој.Играше на терен?Селектор е?Или што..?
И ја го мрзам него,али не можете да го кривите човекот за тоа што сме ние дрва и што играме без срце за нашава репрезентација.