Македонска фудбалска репрезентација

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Ќе има некоја прес конференција или изјава од страна на Јонуз (и тимот) во врска со натпреваров? Баш ме интересира како би се појавел сеа Јонуз пред камера и што ќе каже за натпреварот лол

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.630
Поени од реакции
59.546
„Бевме исцрпени од претходната средба со Словачка и тешко беше да се вратиме во нормала. Резултатот е најреален исход“ изјави по мечот заменикот на Јонуз Влатко Костов.

Ух, каква патетична и лузерска изјава. Кој ќе објасни зошто Ерменија не беше исцрпена. Па и тие играа меч во петокот. Дури и загубија, но играа со полн капацитет сите 95 минути на Филип Втори да ги вратат загубените бодови и замалку ќе успеева.

Во однос на предходните мои постови: е вака треба новинарите да се однесуваат после вакво хорор-шоу. И патем, селекторот доаѓа на прес само кога тепаме? Среќко барем ќе излезеше да каже „То је то...“. Знаете што ќе му направат новинарите на Капело ако овој реши после неуспех храбро да избега од прес...?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.641
На Сител 3 има добра дебатна емисија околу репрезентацијава...:tv:
Таковски:" Има институција за мерење на коефицинет на интелегенција. Ако има Јонуз над 70 тогаш дојдете и кажете ми. Однесете го, па ќе видите каков човек имаме за селектор... ":pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.641
Лол сега Шумоликовски ни е крив што неможеме да победиме :icon_mrgr
Крив е Хари и никој друг, али немаме муда да се спротиставиме. Ајде кој сака да се збереме и да ја запалиме зградата на ФФМ :)
Еве јас сум прв, али како персона неможам ништо да наоаравам сам. Мала поддршка од сајтот на кајгна, и сите форумџии, и одиме пред ФФМ (слично беше кога се организираше протесот за името пред собрание кога се собравме главно поради известувањата на кајгана :)).

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Крив е Хари и никој друг, али немаме муда да се спротиставиме. Ајде кој сака да се збереме и да ја запалиме зградата на ФФМ :)
Еве јас сум прв, али како персона неможам ништо да наоаравам сам. Мала поддршка од сајтот на кајгна, и сите форумџии, и одиме пред ФФМ (слично беше кога се организираше протесот за името пред собрание кога се собравме главно поради известувањата на кајгана :)).
Ја со задоволство ќе ти се придружам :)

В

Вори

Гостин
Лол сега Шумоликовски ни е крив што неможеме да победиме :icon_mrgr
Вака кажи ми..
Крив ли е Хари за вчерашниот пораз?Што напраи тој.Играше на терен?Селектор е?Или што..?
И ја го мрзам него,али не можете да го кривите човекот за тоа што сме ние дрва и што играме без срце за нашава репрезентација.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.641
Вака кажи ми..
Крив ли е Хари за вчерашниот пораз?Што напраи тој.Играше на терен?Селектор е?Или што..?
И ја го мрзам него,али не можете да го кривите човекот за тоа што сме ние дрва и што играме без срце за нашава репрезентација.
Крив е зошто за селектор имаме ниско интелегентна животиња која не знае да ја постави играта, која влегува на терен сред утакмици и реди црвени картони. Крив е затоа што лигата ни е хаварија и тимовите не може да просперираат. Крив е затоа што ништо што прави не е транспарентно.

Еден спонтан протест добро ќе ни дојде. Пеее пред 3 години за протестите за матурата лесно се собиравме и по 3 000 души. Ајде нели сме фудбалски стручњаци сите. Нема да го пријавиме протестот пошто во тој случај ќе мора некој да се води како организатор, туку ќе се собереме "спонтано" пошто никој неможе да знае дали ќе дојдат некои животињи па да земат да ја запалат зградата и вината да ја превземе организаторот :icon_mrgr

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
И што ако се собереме на фб за Шумуликовски,демек некој ке прочита и ке не послуша хаха!!!Џабе мерак ке си правите коа се знае кој одлучува дали ке игра или не,иначе сеа глеам какво педерче искочи Шумуликовски кога Илчо Намуовски на крај се извинуваше на публиката овој му вика ајде бе оди си демек

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
^^ какво собирање бе какви бакрачи, и Феликс Магат да ни е селектор ке бидеме чикии.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ПРетпоставувам Шумоликовски го навлечи гнево со тоа што кога Илчо објаснуваше нешто со публиката овој го разубедуваше ко во смисла ДЕ БЕ ШТО СЕ ЗАМАРАШ СО ТИЕ ИДИОТИ.НИЕ ЌЕ СИ ОДИМЕ ВО КЛУБОВИТЕ ПАК ЌЕ СИ УЖИВАМЕ ВО ПАРИТЕ... Ја разбирам неговата исфрустрираност во тој момент.Сега сигурно нема да го мисле тоа... Но докажа дека не е играч со срце.А се чудев зошто нема изиграно утакмица 2 години по клубовите... Македонскиот Џерард... хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom