пак се повторува историјата кога правиме многу шанси противникот не канзнува а на анс реализацијата ни е многу слаба и не знам како ќе ја подобриме ианку сум задовелн од играта и се виде дека на прошлиот натпребар дека овие играчи требаше да играат од прво полувреме. верувам дека во второ ке дадеме гол ќе победиме.
Имаше едно 2-3 што ми викаа не се Ристиќ и Ѓуровски за у репрезентација...тапа биле. Не, со Наумовски и Деспотовски поарно ќе беше.
За у напад сме супер, ама одбранава катастрофа. Проаѓаат на наша половина како од шала. Тупан незнам каква функција има у тимов, ама ја би го препорчал да работи како маѓионичар. Се губи, на моменти неможеш ни да го видиш кај е. Овој па Митревски, играат ташакот со него, го вртат ка вртелешка.
Штета што промашивме толку шанси, ама очекувам уште два гола у второ.
Ако не форсираме шут од 18-20 метри, ке нема што да форсираме .Ама денеска има фудбал допадлив за око,само уште резултатот да го поправиме да дадеме уште некој 2-3-4-5-6 гола и топ
според мене јонуз плека треба ја менува или подмалдува одбраната како митревски и др. еве се гледа со марио со лазевски колку се подобри и желни за докажување со голем мотив играат. ајде верба во второ ќе дадеме гол и ќе победиме.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.