Или да се надеваме дека ќе изгубат од Литванија, а ние ќе тепаме и таму и дека Франција ќе ги победи сите.Не е крив Гино, неможи 3 пенали да промашиш, неможи да се има толку грешки во играта.
Тоа е, не талентирана генерација имаме, со исклучок на некои ракометарки, кои денес не им е денот.
Наредна година треба да ги совладаме овие најмалце 10 разлика дома ако сакаме да се пласираме на ЕП.
Невозможна мисија.
Oсвен нас на домашен терен.Или да се надеваме дека ќе изгубат од Литванија, а ние ќе тепаме и таму и дека Франција ќе ги победи сите.
Или сите да ја тепаме Литванија, али ние да славиме и над Франција, а Турција два пати да изгуби
Резили сме...
Али идат подобри генерации...
На 10 намаливмеOсвен нас на домашен терен.
Колку е сеа резултатот? на 11 разлика сменив, неможев да се нервирам повеќе.
Без душа играат. Ц ц ц
Сигурна сум дека и ти ги величеше на европското кај нас...Катастрофа изиграа да, нема оправдување за таква лоша партија, али иако ова значително ги отежнува работите, ништо не е завршено...Има повеке варијанти со кои би можеле да завршиме втори во група...А гледаш фудбалска репрезентација а женска репрезентација.. исто е ...
Истиот муабет го туркаме од 2008... и за жал не ни одеше баш со ваквите варијанти. Турција не е јак состав, ама за оваа репрезентација која ја имаме во моментов се покажа и како јак.Сигурна сум дека и ти ги величеше на европското кај нас...Катастрофа изиграа да, нема оправдување за таква лоша партија, али иако ова значително ги отежнува работите, ништо не е завршено...Има повеке варијанти со кои би можеле да завршиме втори во група...
Во Франција до 50 мин. се држеа на 3 разлика.Истиот муабет го туркаме од 2008... и за жал не ни одеше баш со ваквите варијанти. Турција не е јак состав, ама за оваа репрезентација која ја имаме во моментов се покажа и како јак.
Дали ќе изгубиш 1 или 15 разлика пак е пораз. Ни Французинките не се тоа што некогаш беа. Турчинките колку што јас знам имаат само две квалитетни ракометарки со тоа што едната Јелиз Озел е речиси за во пензија. Не го гледав вчера мечот, ама по резултатот очигледно не здробиле. А најмногу ми е криво што додека ние тука се замараме, оние кои треба да се замараат земаат (претерано) високи плати и не ги боли ***** за ништо.Во Франција до 50 мин. се држеа на 3 разлика.
Eх, не е баш така дали ќе изгубиш со 1 или 15 разлика, и тоа на гостински терен, друго е да го загубиш мечот со некоја минимална разлика, значи дека тимот нешто ти вреди, а друго е како нас да не растурат со 8 гола разлика, а можеше и повеќе да биди.. тоа значи дека ништо нема да биди од нас, барем не во најскоро време.Дали ќе изгубиш 1 или 15 разлика пак е пораз. Ни Французинките не се тоа што некогаш беа. Турчинките колку што јас знам имаат само две квалитетни ракометарки со тоа што едната Јелиз Озел е речиси за во пензија. Не го гледав вчера мечот, ама по резултатот очигледно не здробиле. А најмногу ми е криво што додека ние тука се замараме, оние кои треба да се замараат земаат (претерано) високи плати и не ги боли ***** за ништо.
И подобро што не си ја гледал...Дали ќе изгубиш 1 или 15 разлика пак е пораз. Ни Французинките не се тоа што некогаш беа. Турчинките колку што јас знам имаат само две квалитетни ракометарки со тоа што едната Јелиз Озел е речиси за во пензија. Не го гледав вчера мечот, ама по резултатот очигледно не здробиле. А најмногу ми е криво што додека ние тука се замараме, оние кои треба да се замараат земаат (претерано) високи плати и не ги боли ***** за ништо.