Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Бајрамовска, Пецевска и Црвенковска беа одлични...Елена...Никогаш нема да ми стане јасно што бара во репрезентација...Колку топки изгуби...Инаку новите што влегоа во последните 10тина минути прилично добро се покажаа...Пред се голманката и десното крило (не се секавам како се викаа). Штериова мислам дека беше таа што ја заменуваше Бајрамовска, не треба толку да се плаши да шутне...Многу збунето делуваше...Али се на се, добар резултат...Да видиме сега со Турција како ке биде...

Како заврши?
Ја гледав до 20та минута прво полувреме и после мораше да излезам.

И во Литванија ќе биде потребна победа минатиот циклус ги совладавме прилично лесно и таму, се надевам дека и сега нема да има проблем.

Заборавив вчера да прашам, зашто ја немаше Кресоја?
Колку што сум запознаен со ситуацијата,кажаа дека не ја пуштиле од клубот каде што настапува.Мислам дека игра некаде во Франција.

Иначе МТВ 1 ќе врши пренос од натпреварот кој го играме во недела против Турција на гостински терен.
Натпреварот почнува во 16 часот.

Што се случи со Клара Боева, каде исчезна после Кометал, мислам дека замина во Данска, а потоа?- ај некој нека ме просветли :)

Што се случи со Клара Боева, каде исчезна после Кометал, мислам дека замина во Данска, а потоа?- ај некој нека ме просветли :)
Koлку што знам јас веќе неколку години е во пензија... Проблеми со повреди, а мислам и неспортски живот.

Кој срам и беда сме во ова прво полувреме.
Ех да беше генерацијата на Кастратовиќ, маме ќе им ебеше на пола Европа, реално квалитетот е опаднат на сите репрезентации, не се игра толку квалитетен ракомет како што се играше во тоа време, па таа генерација да е денеска ќе имаше многу добри резултати.
8 гола разлика да губиш во прво полувреме е мизерно.(n)

Гино оди си одма.
Не е крив Гино, неможи 3 пенали да промашиш, неможи да се има толку грешки во играта.
Тоа е, не талентирана генерација имаме, со исклучок на некои ракометарки, кои денес не им е денот.
Наредна година треба да ги совладаме овие најмалце 10 разлика дома ако сакаме да се пласираме на ЕП.
Невозможна мисија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom