- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.188
- Поени од реакции
- 10.206
Ај на здравје и нек се спремаат добро за септември. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Паметно мислење, се гледа владееш со познавање на одбојката, пишуваш уназад 20 страници и у право беше паметно ме цитрашње и тогаш, а и сега дека сум грешка.Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
у реду е маестро не се пали, чисто да ја одбележиме днопертизата.Ауууу свака част![]()
![]()
![]()
Што и да направат на ЕП ова е неверојатно голем успех.
![]()
![]()
Паметно мислење, се гледа владееш со познавање на одбојката, пишуваш уназад 20 страници и у право беше паметно ме цитрашње и тогаш, а и сега дека сум грешка.
1.45 беше за Шведска, 2,45 беше за Летонија да победат денеска и тоа било како да победат, а нас ни одговоараше само 3-0/3-1 победа не екипите
Затоа ги пишав фактите - што ни одговара да одиме, а потоа и мислење, дека нешто такво да се случи еедвај миинмално
а што велат некои дека сме зависеле и од мечот Швајцарија-Украина?Утре се ќе се знае пред нашиот меч
Какво срање човече, ептен се сјебаа, а имаа предобра прилика за пласман на ЕП...огромна штета..
Прво, треба Шведска да ги победи Азербејџан, а потоа и Летонија да ги победи Израел.
Ако ова се случи (чинам треба 3-0/3-1 да бидат победите ама не сум сигурен) а ние победиме лесно против Украина тогаш ние одиме на ЕП.
Во превод за тие што не ги разбираат математикиве - Македонија нема да оди на ЕП
Pri izednacen broj na bodovi se gledaat vkupen broj na osvoeni poeni,pa set kolicnik,pa osvoeni sprema izgubeni poeni.I ako se izednaceni vo se,toj sto pobedil na poslednata megusebna ke bide pred nivа што велат некои дека сме зависеле и од мечот Швајцарија-Украина?
Уште нема излезено распоредДали го знае некој распоредот, со кој почнуваме...?![]()
Е сега имаДали го знае некој распоредот, со кој почнуваме...?![]()