Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
лелеее еј на живци идат овие канал 5 една телевизија отиде аут ја мразев многуу изгледа оваа ќе бида втората !!!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Епа појака лига од оваа година немало многу одамна, и Зивче се врати во македонската кошарка во екипата на Лирија.
Со овој трансфер и Лирија станува сериозен кандидат за највисок пласман.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Епа појака лига од оваа година немало многу одамна, и Зивче се врати во македонската кошарка во екипата на Лирија.
Со овој трансфер и Лирија станува сериозен кандидат за највисок пласман.
Они и пред да почне првенствово имаа високи амбиции и се уште имаат и мислам дека имаат реални шанси да завршат позади ФЕНИ,ТОРУС и МЗТ.Со Зивче добија еден голем +.
И оваа година симпатиите дефинитивно ми ги освои Торус.
Одлично склопена екипа со добар тренер на клупата и со прекрасни услови за работа...
Ева сеа читам, дека потпишуваат и со Филип Брукс кој беше фантастичен досега во АБА Струмица.
Брукс+Караџовски=топ бековско дуо :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Они и пред да почне првенствово имаа високи амбиции и се уште имаат и мислам дека имаат реални шанси да завршат позади ФЕНИ,ТОРУС и МЗТ.Со Зивче добија еден голем +.
И оваа година симпатиите дефинитивно ми ги освои Торус.
Одлично склопена екипа со добар тренер на клупата и со прекрасни услови за работа...
Ева сеа читам, дека потпишуваат и со Филип Брукс кој беше фантастичен досега во АБА Струмица.
Брукс+Караџовски=топ бековско дуо :)
Ништо од Брукс, потпишал за Интер Братислава. :)
Инаку Лирија беа кандидати за првите 4 места да, али сега со Зивче сигурен сум дека ќе атакуваат барем на една титула.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Зивче потпишал за Лирија, а слушнав и дека Торус ќе се појачува уште, лигата станува се поинтересна. :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Koи идиоти овие од МЗТ, па зар играч како Зивчевиќ испуштиле... не ми се верува. Врска немаат, каква НЛБ, какви бакрачи.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Koи идиоти овие од МЗТ, па зар играч како Зивчевиќ испуштиле... не ми се верува. Врска немаат, каква НЛБ, какви бакрачи.
Испуштиле тип на играч кој лани во најбитните утакмици на МЗТ шутираше 0/25 за три поени и играч кој во одбрана е послаб од Петре Цветков. Страшно.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Испуштиле тип на играч кој лани во најбитните утакмици на МЗТ шутираше 0/25 за три поени и играч кој во одбрана е послаб од Петре Цветков. Страшно.
Ама и таков е измислен за повеќето играчи на МЗТ.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Ама и таков е измислен за повеќето играчи на МЗТ.
Измислен не. На исто рамниште да. Али, нас моментално не ни треба играч кој ќе гаѓа исто колку Ристе или Мијајловиќ, нас ни треба играч кој ќе биде две класи над овие.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Ништо од Брукс, потпишал за Интер Братислава. :)
Инаку Лирија беа кандидати за првите 4 места да, али сега со Зивче сигурен сум дека ќе атакуваат барем на една титула.
хахаха зивчевич... немој не ме радуј!
србото ако беше добар кошаркар, ќе играше во украинска лига, а не да се враќа во македонска :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Е и ова да го чујам... Зивчевиќ лош играч бил :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom