- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 2.706
- Поени од реакции
- 2.181
Нема да ја даваат, утре ќе иде Торус - Работнички на ТВ.A nema da ja davaat na kanal5+????
Нема да ја даваат, утре ќе иде Торус - Работнички на ТВ.A nema da ja davaat na kanal5+????
Они и пред да почне првенствово имаа високи амбиции и се уште имаат и мислам дека имаат реални шанси да завршат позади ФЕНИ,ТОРУС и МЗТ.Со Зивче добија еден голем +.Епа појака лига од оваа година немало многу одамна, и Зивче се врати во македонската кошарка во екипата на Лирија.
Со овој трансфер и Лирија станува сериозен кандидат за највисок пласман.
Ништо од Брукс, потпишал за Интер Братислава.Они и пред да почне првенствово имаа високи амбиции и се уште имаат и мислам дека имаат реални шанси да завршат позади ФЕНИ,ТОРУС и МЗТ.Со Зивче добија еден голем +.
И оваа година симпатиите дефинитивно ми ги освои Торус.
Одлично склопена екипа со добар тренер на клупата и со прекрасни услови за работа...
Ева сеа читам, дека потпишуваат и со Филип Брукс кој беше фантастичен досега во АБА Струмица.
Брукс+Караџовски=топ бековско дуо
Испуштиле тип на играч кој лани во најбитните утакмици на МЗТ шутираше 0/25 за три поени и играч кој во одбрана е послаб од Петре Цветков. Страшно.Koи идиоти овие од МЗТ, па зар играч како Зивчевиќ испуштиле... не ми се верува. Врска немаат, каква НЛБ, какви бакрачи.
Ама и таков е измислен за повеќето играчи на МЗТ.Испуштиле тип на играч кој лани во најбитните утакмици на МЗТ шутираше 0/25 за три поени и играч кој во одбрана е послаб од Петре Цветков. Страшно.
Измислен не. На исто рамниште да. Али, нас моментално не ни треба играч кој ќе гаѓа исто колку Ристе или Мијајловиќ, нас ни треба играч кој ќе биде две класи над овие.Ама и таков е измислен за повеќето играчи на МЗТ.
хахаха зивчевич... немој не ме радуј!Ништо од Брукс, потпишал за Интер Братислава.
Инаку Лирија беа кандидати за првите 4 места да, али сега со Зивче сигурен сум дека ќе атакуваат барем на една титула.