Cezare bez gajle vo presudata od vrhoven pisuva deka odlukata se odnesuva na site srodni zaemi (citaj procesi) dadeni po toj osnov i nacin, taka sto se odnesuva na site 3 procesi. Sega bi trebalo so izvestuvanje na poniskiot sud za odlukata od vrhoven da se dobijat i potvrdat ostranatite 2 procesi naskoro, pobaruvanjata sose kamati po osnov samo na procesite mozat da nadminat 30 mil.Evra, ima zaostanati pobaruvanja od potrosuvaci 7-8 mil Evra koi se realiziraat godisno okolu million i nesto zavisi. Vo vrska so biznisite bi trebalo proizvodstvoto oti samo TPL ima osnovni sredstva i uslovi za dejnosta (toplanite), a BEG do sega na nekoj "cuden nacin" ja imase licencata koja sekako ne mu sleduva po zakon, nitu ima osnovni sredstva nitu uslovi i kapaciteti za dejnosta, se bese renta i sredstva i vraboteni i vozila i t.n.
Distribucijata ke ja zeme gradot, t.e. cela infrastruktura ke odi na centralna ili lokalna vlast, odnosno, MER ili opstinite.
Denes KMB blok 18 mil. Evra, sto e rabotata??? Go ima blokirano TETO.
Distribucijata ke ja zeme gradot, t.e. cela infrastruktura ke odi na centralna ili lokalna vlast, odnosno, MER ili opstinite.
Denes KMB blok 18 mil. Evra, sto e rabotata??? Go ima blokirano TETO.
Последно уредено: