Дај жити се најди ми од обврзицата на УНИ сакам да земам. Колку ќе ми најдеш, толку ќе земам. Ризикот јас го прифаќам.Оди у Уни и тоа вечна ке ти дадат. 10че камата. Ризикот не е висок нешо сличен како на Евергранде кредиторите
Автоматски споено мислење:
Јас мислев ќе се избаци некоја Тика или катарска или саудиска добронамерна невладина организација да ја откупи фондацијата од Бетон и започнатата црква да ја заврши како огромна џамија во епицентарот на Скопје што ќе ѝ биде блиску за молитва на огромната турска заедница од Малиот Истанбул што се нарекува Рамстор молДо толку е изгледа очајна ситуацијата во Бетон. https://faktor.mk/re-medika-kje-stane-gazda-na-crkvata-sv-konstantin-i-elena-beton-i-go-prefrla-dolgot-od-44-milioni-evra
Слободан треба да му изгради една црква на Папава во Кадино и секој ден да се моли и да носи масло во неа. Да не беше Папава и неговите тогашни политики Цобе никогаш ни на сон немаше да стигне до 80% од компанијата.Па реално, да се направи џамија и исламската заедница да ги организира да доаѓаат оние мигранти на поминување да спијат околу џамијата, има експресно да ги протераат Македонците да не поминуваат даље од Рекорд и центарот на градот ќе биде преполн со секакви мигранти и азиланти, како во многу други метрополи во Европа...
Него еве Папата се јавил малце да се посипува со пепел и да го менаџира незадоволството на рајава:
Да сакале навистина да им ги скратат пипците на менаџерите, ќе немаше и 30 години подоцна да се дешаваат работи како во Пекабеско!
Не се сеќавам баш најдобро на тоа време па затоа да си прашам:Слободан треба да му изгради една црква на Папава во Кадино и секој ден да се моли и да носи масло во неа. Да не беше Папава и неговите тогашни политики Цобе никогаш ни на сон немаше да стигне до 80% од компанијата.
Ако не црква, бар во некоја од локалните кафани во Кадино да му отвори сметка на Папава да можи да си пие на рает до крајот на животот, да не го гледа народот.
П.С. Шала на страна, ова е првата разумна порака што ја имам прочитано од Бранко. И Љубчо во последно време знае да погоди во центар со некоја колумна. Реално деца не требаше да се стават на премиерска позиција.
Сите шо мислевте дека трансфер на годината е Роналдо у Манчестер. Не. Не.
Антонио Аргир се сели во Љубљана како балкански шеф на ниво на цел НЛБ груп со менаџерскиот договор шо започнува на 1.1.2022.
П.с не гуглај нишо нема да најдеш, почни да се дружиш со фелата
Политиката за дивиденда доаѓа „од горе“ така да не би ја отпишал толку брзо.фала на комплимент другар
Автоматски споено мислење:
Тој новиот дур да се акомодира, дивиденда за 2020 не гледаме. Време е за натурална корекција на ТНБ на 23 -24к