- Член од
- 22 јуни 2009
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 3
ZA 7 DANA DRUZE!! Samo 7 pa vidi!
Idat UP UP UP
Nema VISE na DISCOUNT! RZUS
Idat UP UP UP
Nema VISE na DISCOUNT! RZUS
Извини што прашувам но да не имаш случајно Ти акции во овие фирми што толку ги фалиш?RZUslugi, Makosped i RZLV, vi se dobri na ovie niski ceni ako znete i imate pari da gi izigrate, Tie odat puta 5 pati od sega!!!!
ТНБ нејќат да дадат дивиденда, а на никого не му се чека 5 години.ТНБ ја нема на сцена многу е песивена нешто.
До 2015,но ако ТНБ реши да подели дивиденда акциата ќе се качи до 50%.ТНБ нејќат да дадат дивиденда, а на никого не му се чека 5 години.
До 2015та може шест пати да се премислат. Сега за сега е само нагаѓање.До 2015
Се слагам, премногу брзо се надуваа цените. Да не испадне како ланското издувување.Нешто многу од линеран накај параболично расте берзава ми мириса на корекција или стагнација наскоро 12% за месец дена малку многу е.
Moжно е но нешто што ми дава надеж е дека опаднаа каматите на обврзниците на прасињата што значи дека пазарите несметаат дека гудињата се во толку голем должнички ризик сега инаку рецесијата во Еврозоната може да потрае уште иако има знаци на подобрување лани ситуацијата беше многу поцрна. Има знаци на подобување ама сеуште има сериозни проблеми.Се слагам, премногу брзо се надуваа цените. Да не испадне како ланското издувување.
Многу безвезна и сумљива фирмаА макпетрол ? Што мислите за оваа компанија?
ZPKO e veke prodadena 70% na orka,Убаво инфо за НЛБ.Субрата Рој ќе инвестира во агрокомбинатот Џумајлија кој поголемиот дел е под залог кај НЛБ.
http://faktor.mk/archives/24234
Ke se kaci na 5.000!!!До 2015,но ако ТНБ реши да подели дивиденда акциата ќе се качи до 50%.
Жити се кај ги вадиш акцииве 3 пати годишно се тргуваат по 1000 евраZPKO e veke prodadena 70% na orka,
Ke se prodava f-ka Karpos Skopje i Metalec Prilep,
Metz e naj eftin vo momentov-DJABE!!!!
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 15:44 ---
Ke se kaci na 5.000!!!
Ќе се качи некогаш,ако НЛБ реши да си ги продаде акциите од ТНБ и во некој подобри времиња.ZPKO e veke prodadena 70% na orka,
Ke se prodava f-ka Karpos Skopje i Metalec Prilep,
Metz e naj eftin vo momentov-DJABE!!!!
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 15:44 ---
Ke se kaci na 5.000!!!