- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Смееш ама само во стаклена амбалажа.
кажуваа дека нема да било дозволено било какви шишиња со сок,вода или било што.
Смееш ама само во стаклена амбалажа.
Па и ние поставивме рекорд за посетеност кога игравме против Андора, вистина беше во тажни околности, но пред стадион останаа уште најмалце 10.000 навивачи.У Англија си видел како е? Кога играа со Андора постигнаа рекорд во посетеност. Затоа јас ги ценам као вистински навијачи и љубители на фудбалот англичаните кои не гледаат кој е противник туку си ја сакаат репрезентацијата и секогаш го исполнуваат стадионот и ја пратат на гости каде и да игра.
Мислам дека не смее, нема да го пуштат внатре.Смееш ама само во стаклена амбалажа.
Ne bese poln, isto kako i so Norveska pa so island imase samo 6 000 gledaci iako vlezot bese besplaten!!! Za vtorovo boldirano si u pravo i kaj nas ke bide taka samo sto nema uslovi na drugite stadioniЗошто сите се фаќате бе за Сан Марино и Андора?
За секој нормален противник стадионот е полн. Ви дадов примери, нели? Ептен кога ќе се растури атмосферата некогаш, се случува да не се наполни. Или кога ќе претераат со цени за влезници.
Со Шкотска не беше полн? Со Израел? Со Украина (пријателска)? Со Босна (пријателска, во зима, кочан ладно...). Има публика што си оди да ја бодри нашата репрезентација.
Нормално е Шпанија и Англија да предизвикаат поголем интерес. Секаде би предизвикале голем интерес. Примерот што го тропна Зоте во негов стил, дека Англичаните си ја сакале Англија и биле супер навивачи што оделе на стадион, е тотално мешање баби и жаби. Англија и во Занзибар да игра против Таџикистан, стадионот ќе биде полн.
Дај примери со околниве држави со кои имаме сличен менталитет и квалитет. Србија, на која стадионот и е стално празен кога игра. Со Црна Гора кога игравме во Подгорица, полн беше стадионот?
Никаде не се полни стадионите за неважни натпревари освен на Островот (Англија, Ирска, Шкотска...). Дури ни Италијаните не ги полнат. Шпанија има убава тактика. Со Македонија имаше 70 000 гледачи во некое мало градче (му заборавив име). Со понеатрактивни противници играат во места каде што не биле. Бидејќи се голема држава и не може секој да ги гледа редовно, во тие места е атракција кога ќе дојде репрезентацијата. Си прават план луѓето, не одат на „патриотизам“. И се тоа е нормално.
Само овде запнале некои ѓоа навивачи кои биле со Андора зошто беше бесплатно, да им јадат бурек на другите што сакале да одат на Шпанија.
Nema sansi, moze samo da se vnese samo sokcinja vo hartiena -ambalaza (valjda znaes na sto mislam kako sto se sokcinjava viva sto imaat cevce vnatre). Ova treba da se znaeСмеам ли да донесам пиво внатре??
Pogolema glupost amin. Samo staklena i da mu ja iskrsi glavat na nekoj igracСмееш ама само во стаклена амбалажа.
Мислам дека не смее, нема да го пуштат внатре.
Добро бе аман, не сваќате дека мајтап бешеPogolema glupost amin. Samo staklena i da mu ja iskrsi glavat na nekoj igrac![]()
Ne bese poln, isto kako i so Norveska pa so island imase samo 6 000 gledaci iako vlezot bese besplaten!!! Za vtorovo boldirano si u pravo i kaj nas ke bide taka samo sto nema uslovi na drugite stadioni![]()
Каде бе? Дај 2 и за мене!Најдов карти за север по 400 денари, конечно!![]()
За Исланд картата беше 500 денари, исто и за Норвешка.Ne bese poln, isto kako i so Norveska pa so island imase samo 6 000 gledaci iako vlezot bese besplaten!!!
Стварно треба некој да им отиде со полиција и да им дотерат умот. Иначе јас зедов од еден типкарош што се погоди кај мојот берберКаде бе? Дај 2 и за мене!
Само не им кажувај дека ќе дојдам со придружба од МВР, ок?
Bese se do denot na natprevart koga vlezot go napravija besplaten!!!За Исланд картата беше 500 денари, исто и за Норвешка.
Ехх зоте да беше така ќе имав карта во некој ОК може дале неколку карти ама во сите не :nenene:Се зборува дека карти за атрактивниот фудбалски дуел се делеле по општинските комитети на владејачката ВМРО-ДПМНЕ, но партијата вчера одби да коментира
http://www.vest.com.mk/?ItemID=06834D94E561AE43AF7782CC55979D4E
Еве ви зашто нема карти :helou:
Кире интер да ми го чофнеш сеа немало карти у ффм,татко ми земал сеа секретарката му дала.ај мрш не ем замарај сеа се гледаме на ЈУЖНА!![]()