Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Па нашиве боље да се молат да врне утре. иначе топката нема да можат да им ја земат..

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Дечки, можда е пишано претходно, али ако може некој да ми каже дали ќе ја даваат на Мтв утре утакмицава??:smir::smir:
Да.

Инаку искрено се плашам и утре да не бидне некој скандал, како што заредиле.

И фајнли, дали некој има да го демантира настапот на Боки? :gomno:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Да.

Инаку искрено се плашам и утре да не бидне некој скандал, како што заредиле.

И фајнли, дали некој има да го демантира настапот на Боки?
:gomno:
излеа утре ке се дознае зш некои викаат боки некои влатко лозановски некои каролина..:wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Влатко ќе биде 100%, така пишува на неговиот фејсбук профил. Ама сигурно нема да биде само он, ќе има уште некој, е сега кој ќе биде, останува да видиме.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Влатко ќе биде 100%, така пишува на неговиот фејсбук профил. Ама сигурно нема да биде само он, ќе има уште некој, е сега кој ќе биде, останува да видиме.
За химната е најавено дека ќе ја пејат Каролина и Борис Трајанов.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
А коефициентиве... Македонија-Шпанија 6.80-3.80-1.40... Уффф... се мислам да бапнам еден кец, не мора да победат, онака од мерак :pos:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ајдееее од прва рака ви кажувам дека јас ќе ја пеам химната.Доста бе само погодувате кој ќе пее ќе видиме шо се замарате за тоа се договоривме искача боки и летаат упаљачи

Член од
26 јули 2009
Мислења
42
Поени од реакции
3
Ма не само упаљачи, него и столчиња ќе летаа. :pos2:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Јас ако успеам да најдам карта или да се протнам некако го гаѓам со лименка кока кола. :) и да прашам кој гласал на анкета за шпанија?:tapp:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Kasiljas-se nadevam ke me igrate i mene i ke stignmete do gol ednas.

Ja mislam da se zamavaat i na utakmicata use ednas i nemase da zazalam nitu denar za utakmicata.Se nadevam nema nasive sami da se ponizat.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Бев во Александар Палас . Закаснив малку, ги начекав кога јадеа . Ги видов како поминуваа некој од Силва, Чави, Фабрегас, Реина, Касиљас, Арбелоа... но сите како педерчиња некој посебно Фабрегас . Поред толку народ викање да неможеш една рака да пружиш пичка му матерна... Сите изиграваа нешто освен Реина и Касиљас кој испаднаа најфер !

Слики имам но за жал се е темно, ништо не се гледа . Дечињата се сликаа со Торес, му викаа како во маало, па Цајканчињата се ќе направеа само да не направат Нас поголемите љубоморни!

Имам информации дека утре сабајле ќе идат поред кеј на патеката да трчаат, па сигурно ќе одам . После пак ќе пробам во Александар Палас, имам пријател на рецепција, а сабајлето нема да има џандари . Ќе си влезам, ќе си пиам кафенце, па ако начекам некој можеби и ќе се сликам .

Е така... ае поздрав :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Бев во Александар Палас . Закаснив малку, ги начекав кога јадеа . Ги видов како поминуваа некој од Силва, Чави, Фабрегас, Реина, Касиљас, Арбелоа... но сите како педерчиња некој посебно Фабрегас . Поред толку народ викање да неможеш една рака да пружиш пичка му матерна... Сите изиграваа нешто освен Реина и Касиљас кој испаднаа најфер !

Слики имам но за жал се е темно, ништо не се гледа . Дечињата се сликаа со Торес, му викаа како во маало, па Цајканчињата се ќе направеа само да не направат Нас поголемите љубоморни!

Имам информации дека утре сабајле ќе идат поред кеј на патеката да трчаат, па сигурно ќе одам . После пак ќе пробам во Александар Палас, имам пријател на рецепција, а сабајлето нема да има џандари . Ќе си влезам, ќе си пиам кафенце, па ако начекам некој можеби и ќе се сликам .

Е така... ае поздрав :)
Браво за тебе него кога ќе трчаат се надевам нема во 8 сабајле ништо чудно али ако биде накај 10 може со точак да се пуштам.Слушнав дека ќе си оделе у четврток ај ве молам видете кое време у 4ри морам да сум на аеродром се надевам тогаш ќе си одат хаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom