- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 457
- Поени од реакции
- 52
Да не знае некој каде е 5 блок 5 ред 46 седиште ? ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Јонуз: "Шпанија игра брз и атрактивен фудбал, сличен на нашиот".![]()
Кој знае што видела може го видела шамарот на седлоски на ТВ :tv:O{O_O}O
![]()
Видов и избришав...^Друже има цела тема за ова :smir:
E што после нема да ни ја признаат победата ќе речат не се игра на вакви услови битно со Хрватска земавме 3 бода си стоеа на табелата а Хрватските педерчиња не ни ја признаваа победата жалам шо не бев таа утакмица.По се изгледа ќе гледаме ватерполо утре.Ако врне ги газиме шпанциве.Торес е исклучок навикнат е во Англија секој ден врнеУтре може ќе врне.
Одлично.
Нашиве победуваат само кога играат фудбал на кал.
Торес, Касиљас, Фабрегас, Пујол, Пике во кал до коленици
![]()
немој така бе од лубениците стомак ги болело не можеле да играат,,:muahaha:E што после нема да ни ја признаат победата ќе речат не се игра на вакви услови битно со Хрватска земавме 3 бода си стоеа на табелата а Хрватските педерчиња не ни ја признаваа победата жалам шо не бев таа утакмица.По се изгледа ќе гледаме ватерполо утре.Ако врне ги газиме шпанциве
Ама теренот останува со трева. Не е ко нашиот, да се изора ко нива.E што после нема да ни ја признаат победата ќе речат не се игра на вакви услови битно со Хрватска земавме 3 бода си стоеа на табелата а Хрватските педерчиња не ни ја признаваа победата жалам шо не бев таа утакмица.По се изгледа ќе гледаме ватерполо утре.Ако врне ги газиме шпанциве.Торес е исклучок навикнат е во Англија секој ден врне