Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Јонуз: "Шпанија игра брз и атрактивен фудбал, сличен на нашиот". :pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Фалело уште да каже дека нашиот "атрактивен фудбал" е многу подобар и поквалитетен од нивниот.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

па да де тоа сакал да каже дека шпанците се скоро колку нас не стигаат:muahaha::muahaha:

O{O_O}O
Sportal_Spanija_24.jpg

Кој знае што видела може го видела шамарот на седлоски на ТВ :tv:

Или и го забиберил некој нашинец од позади... да види таа што е Македонeц :pos:

Ke saka li nekoj da gi napise sostavite na dvete selekcii za utre?

Утре може ќе врне.
Одлично.
Нашиве победуваат само кога играат фудбал на кал.
Торес, Касиљас, Фабрегас, Пујол, Пике во кал до коленици :pos:

17.11mak-hrv1.jpg

Сега е вистински ќар на пари, ценава на билетиве достигна и до 1000 денари на препродавачиве за северна и јужна трибина :)

Преска еден ми вика картата ја продал на некој за 1500 за на јужна или северна незнам. Сепак многу е.
Јас сум многу среќен зошто најдов карта на јужна за 500 ден на одлично место. :хура:

Утре може ќе врне.
Одлично.
Нашиве победуваат само кога играат фудбал на кал.
Торес, Касиљас, Фабрегас, Пујол, Пике во кал до коленици :pos:

17.11mak-hrv1.jpg
E што после нема да ни ја признаат победата ќе речат не се игра на вакви услови битно со Хрватска земавме 3 бода си стоеа на табелата а Хрватските педерчиња не ни ја признаваа победата жалам шо не бев таа утакмица.По се изгледа ќе гледаме ватерполо утре.Ако врне ги газиме шпанциве.Торес е исклучок навикнат е во Англија секој ден врне

E што после нема да ни ја признаат победата ќе речат не се игра на вакви услови битно со Хрватска земавме 3 бода си стоеа на табелата а Хрватските педерчиња не ни ја признаваа победата жалам шо не бев таа утакмица.По се изгледа ќе гледаме ватерполо утре.Ако врне ги газиме шпанциве
немој така бе од лубениците стомак ги болело не можеле да играат,,:muahaha:

E што после нема да ни ја признаат победата ќе речат не се игра на вакви услови битно со Хрватска земавме 3 бода си стоеа на табелата а Хрватските педерчиња не ни ја признаваа победата жалам шо не бев таа утакмица.По се изгледа ќе гледаме ватерполо утре.Ако врне ги газиме шпанциве.Торес е исклучок навикнат е во Англија секој ден врне
Ама теренот останува со трева. Не е ко нашиот, да се изора ко нива. :)

Дечки, можда е пишано претходно, али ако може некој да ми каже дали ќе ја даваат на Мтв утре утакмицава??:smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom