Македонија на Олимписките игри во Лондон 2012?!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нов Зеланд е силна екипа се играше турнир тука во Скопје кој памти знае, имаат Срби во раководство имаат и двајца Срби во екипа, не се наивна екипа и тешко ќе се победи... Со Ангола нема што да се бара тие немаат ни висина ниту техника, под кош ќе ги растуриме..

R

Rigel Kent

Гостин
Ангола и Нов Зеланд.. Овака по име не ми личат на страшни репрезентации, скоро никогаш ги немам гледано и немам реална претстава колку се јаки.. само да го пазат БО во мечот со Ангола да не го изгубиме :pos:

:pos:Lele stvarno , nasive namesto da dodavaat do Bo koj bese prepoznatliv, sega imaat uste 5Bo, da ne pocnat niv da im dodavaat :icon_lol:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ангола и Нов Зеланд.. Овака по име не ми личат на страшни репрезентации, скоро никогаш ги немам гледано и немам реална претстава колку се јаки.. само да го пазат БО во мечот со Ангола да не го изгубиме :pos:
Ти да не си расист? :pos:

R

Rigel Kent

Гостин
Ako site ekipi imaat ist broj bodovi togas ke bide gusto :eek:.Ubavo sto igrame na posledniot den od natprevarite po grupi i so Angola da ja imame pod kontrola situacijata vo nasata grupa.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ама НБА ѕвезди имаат, жими таквиов, Германија го има Новицки и ја плескаат сите, што може еден играч и тоа треторазредна ,,ѕвезда,, Пак ќе кажам, со добри подготовки, пласманот ни е многу близу.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Реално до полуфинале не би требало да имаме којзнае каков проблем......е веќе во полуфианел ќе има колење меѓу Европа

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.675
Или први ќе бидеме, или први ќе се вратиме дома :D
Aли у секој случај добро би било да има уште у четвртфинале битки на европскиве држави. Секако под услов ние да не бидеме една од нив :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Треба да ги прегазиме во првава група сите со Нов Зеланд ќе се помачиме но ќе тепаме,понатаму во 1/4 без проблем треба со Кореа таму лесни се а во 1/2 се е можно..

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Треба да бидеме задоволни од групата но со никакво потценување на Нов Зеланд. Ги гледав лани, имаат одлични шутери за 3 поени и играат добра кошарка.
Сепак, ако имаме добри подготовки, ако сите бидат здрави и без повреди, и најважно...ако го имаме БО, би требало да немаме никакви проблеми до полуфиналето.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ги одбегнавме Венецуела и Порто Рико имаме срека ни се падна лесна група.Само да не ги потценат и одиме!!
3 победи не делат од историја :)Финалето не е битно тоа само формално ке се игра,вистинското финале е тоа за 3то место :D

П

Паспарту

Гостин
Ги одбегнавме Венецуела и Порто Рико имаме срека ни се падна лесна група.Само да не ги потценат и одиме!!
3 победи не делат од историја :)Финалето не е битно тоа само формално ке се игра,вистинското финале е тоа за 3то место :D
Нема финале, само натпревар за 3 место се игра...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Со играта од Литванија, Нов Зеланд го папаат 20 разлика па што сака нека биде.
Нов Зеланд да не ги потценувале. :facepalm:
Само се молам на Господ да не ја менува концепцијата на игра Лазовски, затоа што ако нешто смени ќе биде многу тешко и до полуфинале да стигнеме.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Нов Зеланд е силна екипа се играше турнир тука во Скопје кој памти знае, имаат Срби во раководство имаат и двајца Срби во екипа, не се наивна екипа и тешко ќе се победи... Со Ангола нема што да се бара тие немаат ни висина ниту техника, под кош ќе ги растуриме..
Според мене Ангола се понезгодни, никогаш не знаеш на што си со црнците... :icon_lol:

П

Паспарту

Гостин
Со играта од Литванија, Нов Зеланд го папаат 20 разлика па што сака нека биде.
Нов Зеланд да не ги потценувале. :facepalm:
Само се молам на Господ да не ја менува концепцијата на игра Лазовски, затоа што ако нешто смени ќе биде многу тешко и до полуфинале да стигнеме.
Нов Зеланд едвај ги победивме 1-2 разлика во БТ пред 1 година, сепак ниту една репрезентација не е за потценување :) Реално гледано, групава и вкрстувањето се супер, мислам дека со пожртвувана игра како во Литванија блиску ќе ни бидат ОИ...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Според ова што го зборите дека Нов Зеланд биле понезгодните - среќата е во наша полза. Они најверојатно ќе бидат изморени од дуелот со Ангола, па ние ќе ги начекаме следниот ден, ќе ги тепаме и после со поголем морал ќе играме следниот ден со Ангола за победа (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom