Македонија на Олимписките игри во Лондон 2012?!

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.300
Поени од реакции
3.675
Лично русите ми се најтешки од евтопскиве, не знам зошто сметате дека грција или литванија се подобри од нив. Чисто се сомневам дека една велесила као русија ќе си дозволи да не остави крв на паркет за да не учестува на олимпијада. една од европските мора да отпадни, да се надеваме дека нема тоа да бидиме ние. Според мене русија 50% пласирани а останатите 50 подеднакво поделени помеѓу нас и гејциве и оние што празнат цела сала за 2 минути после пораз од нас :pos:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тоа што сме ја победиле Литванија и Грчка а сме изгубиле од Русите не значи дека Русите се посилни од првите две... Ние и онака не сме фаворити ниту сме велесила станата преку ноќ.. Овие екипи имаат континуитет и во освојување на медали на големи натпреварувања многу посилни федерации, се подготвуваат многу подобро од нас... На овој турнир Македонија треба да ја потврди играта од Европско и да докаже дека вреди да игра на Олимпијада.

P

PewDiePie

Гостин
Ќе сакаат да ни вратат грците и литванците,затоа ќе биде потешко против нив отколку со русите,ако ни се паднат русите мислам дека ќе им вратиме за 2-та несреќни порази.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Кај и да е ќе излезе сеа ќелавиот што влече ждрепка за ЛШ од некаде.... :pos:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 22:51 ---
Полуфинале со Грција! :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.414
Добро е, ги избегнавме Порто Рико.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Група А: Грција, Порто Рико, Јордан
Група Б: Литванија, Венецуела, Нигерија
Група Ц: Русија, Доминиканска Република, Кореја
Група Д: МАКЕДОНИЈА, НОВ ЗЕЛАНД, АНГОЛА

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро, само ли кај мене на МТВ даваат како пејачката Бојана пее некоја песна? Каде гледате?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.414
Супер ждрепка како што гледам, реално би требало први во група, и после вкрстуваме со вториот од Ц групата, најверојатно Доминиканска република, која како што прочитав после Нов Зеланд е најслаба репрезнтација од вториот барабан (може и се послаби од нив). Не знам за вас, ама ако прикажеме игра како во Литванија, јас веќе нашата репрезентација ја гледам во полуфинале. Па таму што биде нека биде. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
A:
Грција
Порторико
Јордан
Б:
Литванија
Венецуела
Нигерија
Ц:
Русија
Доминиканска Р.
Кореа
Д:
Македонија
Нов Зеланд
Ангола

Сепак со Литванија полуфинале ако оди се по планираното... :)

M

Mario Gómez

Гостин
Супер група, само тие Ангола нека си ги врзат за ногата и ги тепаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom