Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
они нема никогаш да сватат колку грешеле...за овоа дробев во една друга тема...они секогаш враќаат дупло и многу повеќе.Колку македонци се претепани после убиството,еве сега на вести кажаа дека дете било избодено со нож...а тоа е така оти некој им дозволува а полицијата "само превзема мерки"
превзема жими таквово. барем да ги покажеа јавно да видиме КАКВИ мерки ке превземат? сигурно ги ке заработат најригорозна казна - тегнење за уши!

П.С зашто е баниран хотмаил? причина?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
па мене уште помалце ќе ме уплашат...ама другиве се ризични....
Денеска мислам дека има утакмица со Вардар, се собираат Комитите во парк, а денес има полно народ низ парк па има и Албанци, така да нема должни да им останат. Барем јас кога идев со Комити секој Албанец кој ќе го начекавме не си поминуваше убаво.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
превзема жими таквово. барем да ги покажеа јавно да видиме КАКВИ мерки ке превземат? сигурно ги ке заработат најригорозна казна - тегнење за уши!

причина ...сакаше да гради голема куќа мислам:tapp::tapp::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

M

MrzaRules

Гостин

па гледаш бе дека е во наводници тоа ставено..значи сакам да кажам дека ништо не превзема,ниеден случај до сега не го спомнале дека е расчистен,а кога е обратна ситуација одма ги наогаат сторителите и ги осудуваат.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.474
Поени од реакции
9.194
Викаш подобро би било да излеземе на улица и да тепаме се живо и диво, младо, старо, машко, шенско...:tapp:
не бе, седете нека ве тепаат кај ке стигнат а вие мислете дека врене дожд кога некој ве плука, патем еве сношти некого го закачиле со нож, онака од забава.
Инаку јас ти гарантирам дека мојот предлог ке донесе поголем успех од колку наведната глава сабја не сечи, ама да го ебам кој како заслужил, сте одбрале да јадете ќотек, јадете, на здравје нека ви е.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Денеска мислам дека има утакмица со Вардар, се собираат Комитите во парк, а денес има полно народ низ парк па има и Албанци, така да нема должни да им останат. Барем јас кога идев со Комити секој Албанец кој ќе го начекавме не си поминуваше убаво.
Нема утакмкица Вардар денеска...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.305
а у петка добро пројдоа неколку души и вчера,како најава:нинџ:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сериозно, место да се ебат они се тепаат...пак жените се криви шо не шират нозе :pos:

Член од
1 март 2012
Мислења
3
Поени од реакции
11
А што мислите вие, шпонциве не јадат ќотек во меѓувреме? :)

Охохохохо да видите како јадат, само тоа не се експонира во медиуми, еден вид тактика за да не дојде до поголема меѓуетничка тензија. Но и не пријавуваат тие како нашиве, јадат ќотек и молчат.

Шпонциве по природа се пи*ки, силни се само кога се во група. Да видите само какви пријателски и нежни фаци прават и колку нежно и другарски се понашаат пред да изедат ќотек, абе да се згазиш од смеење. :LOL:

Затоа не бидете пи*иња и не плачете по форуми дека ве тепаат. Застанете машки и вратете дупло. И да изедете ќотек некогаш, тоа ќе ве направи само посилни и ќе го намали стравот во вас.
Пробајте само да го надминете стравот, тоа е најголемиот човечки непријател кој води до неуспеси.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечкото што беше истепан во 57ца пред некој ден (жикица) го знам лично. брат му учеше со мене основно и до ден денеска контактирам со него. причината била следнава - додека се возеле во автобус некој од групата го прашал ТИ БЕ КОМИТА СИ? и овој одговорил да - и тука настанала тучата али со оглед на тоа дека е стварно јако дете и не се дава имам информации дека и он тепал и тоа бајаги е сеа можра го изел подебелиот крај али верувајте и од другата страна има некој што е добро истепан. а дечките што го нападнале биле група ДЕЧИШТА од чаир. познавајки го и ЖИКИЦА мислам дека нема да запре тука работава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom