Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Batka, јас си кажувам како јас фунционирам со нив, а вас ако ве шамарат по автобуси шо да ви правам, организирајте се и вие тепајте ги нив............вината барајте ја во институциите надлежни за да ги заштитат граѓаните..
Кој, мене они ме шамараат, :pos:, и што има јас да се организирам и да тепам ако има некој друг да се тепа и да формира црвени зони за нив како што кажав нека прави што сака. Мене некој ако ме чепне кога е во група, после ќе се намести сам и ќе го видам колку е јак, сам на сам. Само јас тогаш не простувам, туку враќам дупло, па и кој и да е без разлика Албанец, Македонец итн. Не чепкам никој, не сакам никој да ме чепка. Е батка, и јас имам пријатели од нив и јас ти кажувам како функционирам со нив. Така да не се лажи и не биди наивен, ако едни ти се пријатели не значи дека сите ти се пријатели и функционираш со сите исто. Размисли малце.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Јас незнам што плачете. Земете си нешто со што ќе се одбраните и тоа е тоа, или ќе бидете новиот Јаќим, или ќе избегаат и никому ништо.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
мене ми се чини,или хотмаил доби бан ???:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:
Ама не е ферски само он да добие бан, треба да добијат и други македонски "националисти" на форумов. Не треба да се толерираат такви работи и да се оставаат навредливи пораки

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Отиде хотмаил за секогаш...повеќе среќа на друг форум и се надеваме ќе успееш во животот;)
--- надополнето: 4 март 2012 во 14:55 ---
Ама не е ферски само он да добие бан, треба да добијат и други македонски "националисти" на форумов. Не треба да се толерираат такви работи и да се оставаат навредливи пораки
да,ама не збореа сите за голема или мала албанија,и што ти знам...поштено изеде бан

?

..........

Гостин
бла бла многу сум силен......................... Е батка, и јас имам пријатели од нив и јас ти кажувам како функционирам со нив. Така да не се лажи и не биди наивен, ако едни ти се пријатели не значи дека сите ти се пријатели и функционираш со сите исто. Размисли малце.
А дали сите македонци ми се пријатели?.....дали со сите македоци фунционираме исто? и јас коа бев средношколец во кавадаречките гимназии секојдневно имаше тепачки, ваташани вс кавадарчани, кавадарчани вс неготинци...еј а сите беа македонци, а се мразеа од дното....зошто бе така?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
да,ама не збореа сите за голема или мала албанија,и што ти знам...поштено изеде бан
Он тоа на шала го кажуваше, како не приметувате дека се заебаваше со вас, за да види колку сте напалени на вакви работи

?

..........

Гостин
Еве едно едкативно видео од природата, како се постапува кога некој ви доага на вашето, а вие сметате дека сте посилни...:cool:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
А дали сите македонци ми се пријатели?.....дали со сите македоци фунционираме исто? и јас коа бев средношколец во кавадаречките гимназии секојдневно имаше тепачки, ваташани вс кавадарчани, кавадарчани вс неготинци...еј а сите беа македонци, а се мразеа од дното....зошто бе така?
НЕ
И јас се имам тепано со Македонци кој кажа дека сите ми се пријатели, но тука се зборува за сосема друга работа затоа не извртувај работи.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Он тоа на шала го кажуваше, како не приметувате дека се заебаваше со вас, за да види колку сте напалени на вакви работи
шала не шала,отвори и види во „прашања до администратори“...он дури отиде чекор напред да си напраи нов акаунт..нема потреба да го браниш....
и,да,добро знаеме дека тоа „голема албанија“ не му е од шала,сите овие глупости се дешаваат заради тие луди нивни идеи

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
шала не шала,отвори и види во „прашања до администратори“...он дури отиде чекор напред да си напраи нов акаунт..нема потреба да го браниш....
и,да,добро знаеме дека тоа „голема албанија“ не му е од шала,сите овие глупости се дешаваат заради тие луди нивни идеи
Не бранам јас никој, грешка си, јас кажувам тоа што самиот заклучувам

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Не бранам јас никој, грешка си, јас кажувам тоа што самиот заклучувам
ете ти кажав...луди идеи имаат...мисли ова не е се испланирано,као наводно утепавте 2 наши,сеа ќе ви вратиме...ги научивме за овие 11 години што се и какви се...
сакаат да постигнат нешто да ги затнат сите Македонци,ама нема да им успее,зашто еден ден ќе сфатат колку грешеле

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=88008
Момче избодено со нож

Инцидентот се случил за банална причина. Нападнатото момче случајно удрило по рака едно од групата момчиња со кои се разминувал во близина на Министерството за транспорт и врски, информираат од МВР.​
19 – годишно момче од Скопје синоќа било прободено со нож на улицата „Црвена општина“. Ф.Д. прво бил нападнат од четири лица, а на крајот добил и еден убод од нож од десната страна на градниот кош.

Причината за немилиот настан е банална. Според полицијата, додека момчето се разминувало со групата момчиња едното од нив се удрило со него по рацете. Тој на албански му се обратил на Ф.Д. со зборовите „што се шириш толку“ и извадил нож од појасот и го нападнал.

Повредениот тинејџер е пренесен во Градската болница каде што му е санирана повредата, но е задржан на понатамошно лекување. Полицијата трага по напаѓачите. /www.kanal5.com.mk

Немна крај...

M

MrzaRules

Гостин
ете ти кажав...луди идеи имаат...мисли ова не е се испланирано,као наводно утепавте 2 наши,сеа ќе ви вратиме...ги научивме за овие 11 години што се и какви се...
сакаат да постигнат нешто да ги затнат сите Македонци,ама нема да им успее,зашто еден ден ќе сфатат колку грешеле
они нема никогаш да сватат колку грешеле...за овоа дробев во една друга тема...они секогаш враќаат дупло и многу повеќе.Колку македонци се претепани после убиството,еве сега на вести кажаа дека дете било избодено со нож...а тоа е така оти некој им дозволува а полицијата "само превзема мерки"

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
сакаат да постигнат нешто да ги затнат сите Македонци,ама нема да им успее
Нема сигурно да не уплашат, барем мене не, (сакале носеле и зољи со нив во град), за другите незнам

?

..........

Гостин
НЕ
И јас се имам тепано со Македонци кој кажа дека сите ми се пријатели, но тука се зборува за сосема друга работа затоа не извртувај работи.
Јас ви кажувам како фунционират тие работи, за да не ве тепат, како да се спасите, кога си навистина посилен, реагирај како лавот на видеото погоре, кога не си физички посилен, употреби го мозокот, нели македонците беа попаметни од планинарите неписмени...?.....значи можат лесно да ги надмудрат.....кога јас седам со нив во нивните локали, има еден куп насилници и завидливи искомплексирани идиоти на кој им сметам, но само може да ржат во себе и да гледат од страна.....додека јас си правам ќеф и се понашам како да сум дома...кур ми е двор ми е......нели, а не сум ни физички силен, ни пиштол носам, ни чак норис ми е братучед....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom