па мене уште помалце ќе ме уплашат...ама другиве се ризични....Нема сигурно да не уплашат, барем мене не, (сакале носеле и зољи со нив во град), за другите незнам
па мене уште помалце ќе ме уплашат...ама другиве се ризични....Нема сигурно да не уплашат, барем мене не, (сакале носеле и зољи со нив во град), за другите незнам
превзема жими таквово. барем да ги покажеа јавно да видиме КАКВИ мерки ке превземат? сигурно ги ке заработат најригорозна казна - тегнење за уши!они нема никогаш да сватат колку грешеле...за овоа дробев во една друга тема...они секогаш враќаат дупло и многу повеќе.Колку македонци се претепани после убиството,еве сега на вести кажаа дека дете било избодено со нож...а тоа е така оти некој им дозволува а полицијата "само превзема мерки"
Денеска мислам дека има утакмица со Вардар, се собираат Комитите во парк, а денес има полно народ низ парк па има и Албанци, така да нема должни да им останат. Барем јас кога идев со Комити секој Албанец кој ќе го начекавме не си поминуваше убаво.па мене уште помалце ќе ме уплашат...ама другиве се ризични....
причина ...сакаше да гради голема куќа мислампревзема жими таквово. барем да ги покажеа јавно да видиме КАКВИ мерки ке превземат? сигурно ги ке заработат најригорозна казна - тегнење за уши!
П.С зашто е баниран хотмаил? причина?
па гледаш бе дека е во наводници тоа ставено..значи сакам да кажам дека ништо не превзема,ниеден случај до сега не го спомнале дека е расчистен,а кога е обратна ситуација одма ги наогаат сторителите и ги осудуваат.превзема жими таквово. барем да ги покажеа јавно да видиме КАКВИ мерки ке превземат? сигурно ги ке заработат најригорозна казна - тегнење за уши!
П.С зашто е баниран хотмаил? причина?
не бе, седете нека ве тепаат кај ке стигнат а вие мислете дека врене дожд кога некој ве плука, патем еве сношти некого го закачиле со нож, онака од забава.Викаш подобро би било да излеземе на улица и да тепаме се живо и диво, младо, старо, машко, шенско...
Нема утакмкица Вардар денеска...Денеска мислам дека има утакмица со Вардар, се собираат Комитите во парк, а денес има полно народ низ парк па има и Албанци, така да нема должни да им останат. Барем јас кога идев со Комити секој Албанец кој ќе го начекавме не си поминуваше убаво.
и до кој спрат стигна?причина ...сакаше да гради голема куќа мислам
Знам дека викендов имашеНема утакмкица Вардар денеска...
Пријателска имавме во Ѓорче...Знам дека викендов имаше
Што се случило?а у петка добро пројдоа неколку души и вчера,како најава