- Член од
- 6 декември 2011
- Мислења
- 2.027
- Поени од реакции
- 3.357
Нов прекар Манаско МијалковНе се смеј бе сашко мијалков
Нов прекар Манаско МијалковНе се смеј бе сашко мијалков
Ако изгубат швабите си одат дома, Чешка ќе биде трето место пошо ги убија во меѓусебниот натпревар.Моментална табела:
1. Шведска 3
2. Швабите 2
3. Чешка 2
4. МАКЕДОНИЈА 1 .........................................................................Е сега мора да ја тепаме Чешка ќе имаме три бода автоматски ќе идеме во втор круг. Ако изгубат швабите од шведска ќе бидат трети ние втори швеѓаниве први... Ни треба добар тим да се направи. Се надевам дека Ванчо е спремен да игра 2 утакмици одмараше барем да влези некоја минута . Да се најде некој барем шо шутира на место бате филип,прва да брани ДИВИ пошо се гледа дека е стварно мотивиран.крилата да се разиграат малку многу слабо изиграа последниве две утакмици.Чире е добар мада може и подобро.Мојсо....Мора и тој да се разигра малку мн слабо се покажа а прв стрелец е во лига на шампиони со чире.И шо е најбитно ко шо се зезнавме со швабиве мава на гол ДИВИ ја фаќа и се одбива овие нашиве сите во напад заминати уште пред да шутне овај,мислам...ПОБЕДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ОДИМЕ ЗА БЕЛГРАД
Ал Пачино!“We heal as a team, or we’re gonna crumble. Inch by inch, play by play. Until we’re finished. We’re in hell right now, gentlemen. Believe me. And, we can stay here, get the shit kicked out of us, or we can fight our way back into the light. We can climb outta hell… one inch at a time…”
Некој се збунал по ФБ ваму таму и испадна забуна.Некој ваков тип:
Прегледај го приврзокот 39088
Битното е дека ни е потребна БИЛО КАКВА ПОБЕДА
Јебига...затоа едно од моите правила,уште пред да почне првенството,пред почеток на утакмица 15 минути се чисти местото на настанот(каде што гледаш),се тргаат сите летечи предмети,така полесни,сите стаклени и телевизорот се мести на поголемо растојание.Употреби ги уште од следнава овие мерки за безбедност...и ти ветувам штетата нема да биде многу голема...земи си некое перниче до тебе така што амортизира удари и ремети го цело време...Па да бев дома даљинското ќе леташе, или у најлош случај телевизорот.
Овака немаше што друго
Ve molam prenesete na fb!!!"Poraka do site makedonski navivaci utre vo Nis:Svedskite reprezentativci molat za podrska vo nivniot mec protiv Germanija (18:15h). Dokolku Svedska pobedi, za Makedonija (so nasa pobeda nad Ceska) se otvara super sansa da se bori za polufinale i Olimpijada. Kje odime vo Belgrad kako Prvi od nasa grupa so 3 boda (se brise porazot od Germanija).Zatoa, molba od Svedskata ekipa, so site sili da navivame za Svedska, a protiv Germanija. A posle se znae - so site sili da ja zgazime Ceska i "Auf Wiedersehen" na Svabite." .