Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Премногу грешки во додавањата!На 20 сек. пред крајот на полувремето,со играч повеќе дозволуваме да не спаси ѕвончето, за да не примиме погодок!
Вакви работи волку ЈОК!
Ајде можеме да ги добиеме!Нека ни помогне денешниов ден!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ах бе Кире бе Кире .Земи стварно банана за да станеш посилен.
Реков не собраја сега на крајов нц нц нц.
Btw она статистика крило 0/0 конечно ќе биде 1/1 :icon_lol:

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Браво Кирца изигра нај"добро" до сега ајде сега изиграј многу подобро како шо можеш

M

Mario Gómez

Гостин
Колку бавен и несреден ракомет играме, као да сме останале во времето назад. Кај нас не еволуирал ракометот. Не видов ниту една брза акција и уиграна за 10 секунди. Секој ебан гол е даден на сила. А Митков како се плетка во одбрана, незнае кај му е местото.:facepalm:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Аман бе кога ќе му тргне на лазров знам дека е тешко против високва одбрана ама едноствно мора да проработи ако сакамо да победимо и што е работва со судеве :facepalm: прво од исланд сеа од норвешка све скандинавци а се глеа колку не сакаат

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Dobra igra sega za sega,no možeme ušte poveke.Lazarov treba taktički da se iskoristi(non stop ili e dupliran ili tripliran).
Samo da ne izgorat od želbata za pobeda(sekogaš koga igrame protiv igrač pomalku,emotivno site sakaat brzo gol da se postigne a togaš treba da sme najstrplivi t.e strplivo da se gradi napadot i da se čeka na prostor za šut i gol).
Samo emotivno da ne odletaat igračive,treba so ladna glava i ladno srce,bez strav i bez emocii da go uništat protivnikot.Samo strplivo,mudro,cvrsto i so glava igranje-bez bezpotrebni zaletuvanja.Česive ke padnat,samo karakter treba da pokažime i gotovi se...

Večerva se nadevam ke slavime plasman....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најслабо играме денеска... Разликата е до тренерите, од Бурџ Калифа се гледа тоа.

Чехов го проучил Лазаров пред се, проучил дека им додава најчесто на Наумче и на Столе. Кога му додаваше на првиов пола топки му ги пресекоја, а Столе го чуваат го чуваат увек двајца.

ШУНДО, СМЕНИ ТАКТИКА ШУНДО, ако имаш нешто у главата, мора сеа да се смени тактиката.

Кире, брат, ајде, ова ти е последната шанса !!! Не се форсирај, смени игра и ти малку.

Мора МНОГУ појако у второ полувреме, МОРА !!!

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Публикава наша како на опера да се дојдени...

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Пак како со Германија, стрес натпревар... наместо да доминираме. Ај, надежта последна умира се надевам се чуваат нашите момци за второто полувреме и ќе ги прегазиме Чесиве.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ми се усра интернетот и не можам да гледам...а и ова МаксТв за курац не го бива.
Инаку...не сум изненаден..тоа е тоа..толку не бива...
Во второ ќе биде уште потешко ..ако успееме некако со судни маки да победиме арно..ако не...бовчата во раце и дома.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Прва работа, ни ја прочитале играта како буквар. Столе го убија. Сирот којзнае колку ќотек изеде.

Втора работа, милион топки ни пресекоа.

Трета, Шундо мајко моја :facepalm:

Четврто, мој тип, натпреваров ќе заврши нерешено.

Петто, Се надевам дека грешам за четвртово.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Со играч повеќе и на крајот ќе ни го шибнеа. Разочаран сум од играта, прочитан буквар сме, знаат од каде доаѓа опасноста, затоа и беа пас грешките на Лазаров. Не дека се нешто Чесите, ама и ние сме тенки. Ми мириса на нерешено, ко за краен малер.

В

Вори

Гостин
Шундовски бил слаб тренер,сега го видов тоа.
Втора работа,повторно исти грешки како изминатите две утакмици.Одбраната спие при одбранети удари на Борко,и овие имаат уште една шанса после тоа.
Како не научија ја не знам.
Мора да признаеме,ова е најслабото полувреме на првенството од наша страна.Играме споро и млитаво,можам да кажам дека Борко не одржува во игра.
Чесиве се исто слаби,да ги искористевме нашите шанси,ќе водевме со минимум два гола разлика.
Трето,еден играч е повторно слаб и повторно греши многу.Ама не коментира,да не ме пцуете до трето колено.
Само искрено се надевам дека тој играч ќе ја реши утакмицава,исто како што ја реши Владо против Литванија,а притоа беше најслаб играч на натпреварот.

Публикава повторно спие.Изгледа се издуваа против Германија.Имам чувство дека само 200-300 души пејат и ги бодрат нашиве,другите си седат на столче и грицкаат сончоглед.
Впрочем кога ќе дадат кадар од публиката и самите ќе го приметите истото.Ќе плеснат двапати со рачињата и тоа е тоа.

И мора подобро во второ полувреме,МОРА поради 2 милиони Македонци кои овие 4-5 дена живеат со и за ракометот и нашите репрезентативци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom