Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
И се за со Словенија не се прајте експерти овај да игра онај да игра....Ни треба победа и точка!!!

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
Со Германија не ни избега реми туку на неколку минути до крајта промашивме седмерец а потоа и чиста контра. Освен тоа Сречковците ни дадоа минимум 6-8 гола од втора „мајка„.
Душата ме БОЛИ.
со Германија испадна и дека не е така битно ... со Данска повеќе боли ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Поздрав од Македонците до Србите:

Поздрав од Србите до Македонците:

Поздрав од Европа до Германците:

Поздрав до ракометарите:

Поздрав до словенците:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не е за тука песнава,ама морам да ја поставам :love:

После кошаркарите и ракометарите со голем успех,фала им за оваа цела недела полна со радости и мали разочарувања.
Заедно со кошаркарите,тие се НАШИТЕ ХЕРОИ кои успеаа да ја сплотат цела Македонија !!
Фала ви македонски лавови за овие радости и само продолжете со газење,на ред се Јанезите !

H

HITCH

Гостин
24 само .. срамота толку ли заслужив од тебе :P
Цитро, бори се за своите права, не се откажувај така лесно.:vozbud: Одма од штабот да и обезбедиш карта на Леандра за мечот со Словенија, не за друго да се пофалиш демек си фацка у партија. :pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Победа со Словенија ни носи и директен пласман на следното светско:)
Ете мотив плус за победа!

Инаку ова прв пораз на србиве на првенствово им е, поголем ќејфот да биде што ги плеснавме у сред тоа Белградот :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329
Сепак не сум тѕолку сигурен :)
Колку што знам во минатото првите 5 идеа директно на СП.
На википедија пишува нешто друго, али ме мрзи да разглабам :D
Кога ќе се вратам ќе видам поубаво, ако не објасни некој пред мене :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Како бе директен !?

Пишува дека првите три од ЕП идат директно... Шпанија (домаќин) е у полуфинале, значи Србија, Хрватска и Данска идат директно.

Или ја сум пропуштил нешто !? :cautious:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Мене ми е многу мерак што им покажавме на европските педери дека и ние можеме да ги дупиме со нивните педерски финти... ајде германија и шведска дома, а можеа Србите да запнат и да не победат затоа што имаа огромна психолошка предност над нас иако нашиот тим е подобар ќе потклекневме под притисок.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Не се радувајте толку се знаеше искодот на утакмицава уште пред да почне. Ќе не ставеа у минус србиве ако сакаа од што игравме лошо, што и самиот резултат го покажува. Ама немаше ни потреба да се замараат нашиве. И нема основа за националистички коментари, барем не денес, испаднаа фер Србиве. Со господ напред да се одморат нашиве за у петок да ги исплескаме Словенците. :) Се гледа дека ги стига заморот, а и доста се истепани. Се надевам дека ќе има достоен пречек и за нив како што имаше за кошаркарите, го заслужуват тоа, се бореа со последните сили за секој гол. Се надевам дека ќе бидам во можност да присуствувам на пречекот. :) Да живее Македонија!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Искрено потапа утакмица немам видено,сите знае дека Данска и Македонија денеска тепаат.Али јас пак си се израдував како мало детенце :DУнгарците не заебаа убаво,сеа ке треба да се кољаме со Словенците.Но Словенија вчера имаа тешка утакмица,а нашиве и србите се шетаа како манекени по терен.Што е спуер за нас се одморија убаво изиграа тренинг натпревар и влагаме со Словенија како руски воз и газимее,водкаааа :vozbud::pos:ако знам што зборам...

Kajgana Shop

На врв Bottom