Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ќе одговорам искрено: јас чувствувам длабок пораз ова првенство, затоа што сме посилни од сите репрезентации во нашата група а проблемот ни е подлабок и посуштински и нема директна врска со подготвност спортска, туку е ментален по природа. Јас ги почитувам напорите на оваа екипа максимално и безрезервно ! Не создавај погрешна слика.
Не не создвам погршна слика ама нема потреба да се наглсуа ни ја пушитле ова она си ќи тепавмо и крај

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кај ги утепавме на терен полноглавците па и ги надвикавме на трибина ! ! ! :vozbud:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Нека не ве лаже Цитро дека држи среќа,секој ден оди во Србија и ги мести утакмиците.Џаро 2

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Во еуфорија беше пишано проштевај. o_O

:)
Простено ти е чедо божјо.Сега кажи молитва 10 пати.
Лаптопот нека биде во твојата душа чедо божјо.
Ентер.
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:33 ---
Во еуфорија беше пишано проштевај. o_O

:)
Простено ти е чедо божјо.Сега кажи молитва 10 пати.
Лаптопот нека биде во твојата душа чедо божјо.
Ентер.

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Честитки за нашите ракометари. Ова е досега најголемиот успех на нашиот репрезентативен ракомет кој може да стане и поголем, на што искрено се надевам. За мечов не знам што да кажам... најдобро е вака. Макдеонија според мене ги одигра најдобриот и најлошиот натпревар на ова првенство досега воопшто т.е. оној со Данска (кој цел живот ќе го паметам) и овој денес (кој исто ќе го паметам но бидејќи ни донесе до денес најголем успех).
Посакувам супер меч со Словенија, со полна сила одигран и без сценарио, но со среќен крај за нас :). Врв на се би било кога ЛАЗАРОВ, би дал уште пет гола (во што не се соменвам) и да биде навистина неприкосновен крал на сите стрелци (како веќе го нарекоа на планет хандбалл). Тој тоа и го заслужува... и многу многу повеќе... капа доле мајсторе...и ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА СЕ...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ииии ќе заборавев на нашата среќа, Цитро за дежурен отварач на теми! Рацете да му се позлатат, компјутерот да му е во главата и во срцето. Ако победиме со Словенија давам предлог да го стават 24 часа модератор си заслужи :)
Ако го стават Админ за време на нашите натпревари нека му ја мислат противниците ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
СКАНДАЛОЗНО: Хулиганска пресметка во затворот Идризово:
- Вранишковски се степал сам со себе за време на утакмицата Србија - Македонија!

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
се молат германците што ја водат официјалната страна на шампионатот, да ја сменат табелата и да ја исфрлат германија од трето место...

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
дали за тоа како со Германија ни избега реми...:place:
Со Германија не ни избега реми туку на неколку минути до крајта промашивме седмерец а потоа и чиста контра. Освен тоа Сречковците ни дадоа минимум 6-8 гола од втора „мајка„.
Душата ме БОЛИ.

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
ццц постирав тука и одма ме послушаа ...хахахах
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:39 ---
зад нас останаа следниве по овој редослед

7. Germany
8. Hungary
9. Poland
10. Iceland
11. France
12. Sweden
13. Norway
14. Czech Rep.
15. Russia
16. Slovakia

срамота за 11-тите...но тоа е тоа

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Ииии ќе заборавев на нашата среќа, Цитро за дежурен отварач на теми! Рацете да му се позлатат, компјутерот да му е во главата и во срцето. Ако победиме со Словенија давам предлог да го стават 24 часа модератор си заслужи :)
24 само .. срамота толку ли заслужив од тебе :P

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
ццц постирав тука и одма ме послушаа ...хахахах
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 22:39 ---
зад нас останаа следниве по овој редослед

7. Germany
8. Hungary
9. Poland
10. Iceland
11. France
12. Sweden
13. Norway
14. Czech Rep.
15. Russia
16. Slovakia

срамота за 11-тите...но тоа е тоа
Ние сме пред Германија и Франција.
Ова е супер успех.
Унгарија,Полска,Шведска,Русија,Чешка и Исланд се исто така добри екипи а ние сме пред нив.
Браво за нашите ракометари.

Kajgana Shop

На врв Bottom