bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.018
- Поени од реакции
- 7.183
Ако, така им требаЗамислете да се пласираме и ние во полуфинале.Инвазија на Европа од Балканците![]()

Ако, така им требаЗамислете да се пласираме и ние во полуфинале.Инвазија на Европа од Балканците![]()
Сепак кога би бирал пак би одбрал јебено тесна инфаркт завршница ,со медицинска екипа до мене,само да бидеме на 2 место во групаваЛуѓе гледајте малку на поубавата страна. Барем ако не ни напраат услуга овие, за прв пат во животот ќе гледаме натпревар на Македонија без дежурен лекар, колонска вода, лексилиуми, апчиња за притисок и разни други препарати за смирување![]()
А можеби ќе зависи уште од нашиот натпревар дали ќе одиме понатаму па ќе се гине на теренубо е шо утре играме последни, се ќе се знае, па можеби и релакс ќе гледаме!!!
Претерува со тоа што Стевче игра скоро 60 мин а има 39 години плус обавезно во утакмица по 3-4 контри ги истрчува, нема никаква потреба од тоа Манасков покажа оти е достојна замена за ветеранот, а дали Стевче најави повлекување од ракометниот дрес на Македонија? Некако одбранава ми делува многу посигурно Кире кога игра и одбрана....Матно ми е ова од србиве, ќе играле лежерно, опуштено, не знам шо... И тие ќе одат на победа, па со каков и да било состав, од нив не очекувам ништо полесен дуел.
Појќе ме интересира во каква состојба се нашите играчи, со оглед на то шо нашиот ракометен спој од Мурињо, Фергусон, Гвардиола и Аврам Грант во едно од Звонко Шундовски малку ротира и има играчи кои играат многу минути и во напад и во одбрана (Алушевски, Темелков на пример).
Како и да е, за било шо, секогаш е тешко на почеток како ќе тргни работата, после се знај. Во случајов, борба и концентрација до максимум!