Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.018
Поени од реакции
7.183
Замислете да се пласираме и ние во полуфинале.Инвазија на Европа од Балканците:ROFLMAO:
Ако, така им треба :D Кој ги тераше да ја растураат Југославија. Вака од сите страни се нападнати од еднакво конкурентни и квалитетни екипи, а да беше Југославија ќе требаше да се пазат само од една...и таа една ќе беше прејака :pos: и глава немаше да кренат.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.416
Поени од реакции
2.550
ЈАСНО КАКО ДЕН ДЕКА УТРЕ ТОШЕ ЗА НЕГОВИОТ РОДЕНДЕН ЌЕ НЕ ПОЧАСТЕ СО ЕДНО 1/2 ФИНАЛЕ

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Луѓе гледајте малку на поубавата страна. Барем ако не ни напраат услуга овие, за прв пат во животот ќе гледаме натпревар на Македонија без дежурен лекар, колонска вода, лексилиуми, апчиња за притисок и разни други препарати за смирување :icon_mrgr:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Луѓе гледајте малку на поубавата страна. Барем ако не ни напраат услуга овие, за прв пат во животот ќе гледаме натпревар на Македонија без дежурен лекар, колонска вода, лексилиуми, апчиња за притисок и разни други препарати за смирување :icon_mrgr:
Сепак кога би бирал пак би одбрал јебено тесна инфаркт завршница ,со медицинска екипа до мене,само да бидеме на 2 место во групава:icon_mrgr:

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Дечково и мене ме исплаши а замислете како им е на овие двајца покрај 6000 навивачи околу нив ::pos:

Me потсеќа наНИЈЕ СВЕ ЈЕДНО“ !

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.397
Поени од реакции
5.520
Вчера на сител ја даваја рекламата Волку Волку :vozbud:
Среќа ќе ни донеси, сега ќе ни се поклопат и коцките и со победа над Србија во 1/2 финале :vozbud:

Само требаше од почетокот на првенстворо да ја даваат до сега ќе си имавме се победи :P

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле, и јас исто помислив кога ја чув рекламата. Реков, ете ја: Волку, волку!!!(y)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Луѓе дајте бе заклучете ја темава,до утре до 20h....оти овака само ќе се префорсираме во очекувањата.

F

fantomX

Гостин
Матно ми е ова од србиве, ќе играле лежерно, опуштено, не знам шо... И тие ќе одат на победа, па со каков и да било состав, од нив не очекувам ништо полесен дуел.
Појќе ме интересира во каква состојба се нашите играчи, со оглед на то шо нашиот ракометен спој од Мурињо, Фергусон, Гвардиола и Аврам Грант во едно од Звонко Шундовски малку ротира и има играчи кои играат многу минути и во напад и во одбрана (Алушевски, Темелков на пример).

Како и да е, за било шо, секогаш е тешко на почеток како ќе тргни работата, после се знај. Во случајов, борба и концентрација до максимум!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.397
Поени од реакции
5.520
Колку само ја чекав оваа утакмица со Србија, ја чекам како ПЕЛИСТЕР - вардар :D
Како ќе ги исплескаме да не му текни уште еднаш за Македонија, да бегаат како ѓаол од КРСТ :)
Интересно ќе беше оваа утакмица да решаваше кој ќе влезе во 1/2 финале па со плачење да си одеа од салата..
Појаки сме од нив во секој случај, ама сега дека се пласирани ќе играат со послаб тим и после по весници ќе пишат дека играле со 2 тим на не победиле :tapp: Па нека играат и со првата екипа ќе го јадат дебело :)

Слушај бре кралу, кралу Александар:
"Еве ти ја Македонија!
Нека разбере цела Европа
дека постои Македонија!
Дека постои Македонија,
А не Јужна Србија !"

K

kalimer0

Гостин
убо е шо утре играме последни, се ќе се знае, па можеби и релакс ќе гледаме!!!
А можеби ќе зависи уште од нашиот натпревар дали ќе одиме понатаму па ќе се гине на терен :)
Денес за подарок на Тоше една победа против Србиве па ако даде Господ и полуфинале.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Што се силите не ми е јасно. Србите си кажаа отворено, ни е гајле за натпреварот со Македонија. Да им зависеше нешто од нашиов натпревар, ќе кренеа тензија два дена однапред, ќе паднеше некоја провокација. Туку и на нас ни одговара тоа што нема премногу да се заморуваат со резултат и победа, со помалку сили и помалку модрици момците ќе можат да славата, што ќе им дојде како кец на десетка ако треба да играат за петто место. Така да седнете си утре пред ТВ и уживајте во натпреварот.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Матно ми е ова од србиве, ќе играле лежерно, опуштено, не знам шо... И тие ќе одат на победа, па со каков и да било состав, од нив не очекувам ништо полесен дуел.
Појќе ме интересира во каква состојба се нашите играчи, со оглед на то шо нашиот ракометен спој од Мурињо, Фергусон, Гвардиола и Аврам Грант во едно од Звонко Шундовски малку ротира и има играчи кои играат многу минути и во напад и во одбрана (Алушевски, Темелков на пример).

Како и да е, за било шо, секогаш е тешко на почеток како ќе тргни работата, после се знај. Во случајов, борба и концентрација до максимум!
Претерува со тоа што Стевче игра скоро 60 мин а има 39 години плус обавезно во утакмица по 3-4 контри ги истрчува, нема никаква потреба од тоа Манасков покажа оти е достојна замена за ветеранот, а дали Стевче најави повлекување од ракометниот дрес на Македонија? Некако одбранава ми делува многу посигурно Кире кога игра и одбрана....
Некој 5-6 пат прашувам :D дали некој ке ми објасни со предолимпискиов турнир.....ако завршиме пред Полска и Словенија одиме на тој турнир или????????????

Член од
23 јануари 2012
Мислења
31
Поени од реакции
17
Дали ке победат дали нема да победат србиштата исто ке им е.. така да јас искрено мислам дека ке ни ја поклонат утакмицата за да одиме напред.. Пошто ко шо ги гледам со поениве нив ке му е сеедно.. Ништо страшно ако изгубат.. Така да, LETS KICK SOME ASS ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom