Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.749
Поени од реакции
12.091
  • Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ноќеска го сонував Тоше Проески на утакмица Македонија - Србија.И би бил глуп сон, ако утре не му беше ден на раѓање.Интересно.

И не се откажувајте отсега, спремајте се за утревечер по плоштади :vozbud:
Леле стварно утре му е роденден. :)
Нека држи среќа одозгоре и нека фаќа врски кај Господ да пушти малку среќа утре.:D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
It's a tough job but someone's gotta do it :D
Па и не е така тешко...постарата сестра воедно и престолонаследничката е омажена за Фитнес Тренер :D па сите варијанти се у игра ... Најмалава оваа плавава некој нека ја плесне до утре нема време луѓеееее ...... :pos:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА,И ПОЗДРАВИ ЈА ГОЦЕВАТА РАСА!!

Ако за некое чудо пројдеме у полу-финале гол на сред плоштад у Ск ќе се соблечам !

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ама ја удри математикава :pos:
Ако Германија тепа со 5 разлика тогаш ќе има гол разлика +9 исто како и Србите.
Со било каков пораз Србите би биле втори...
Ако веќе германија поведува, нека биде тоа со 4- голови разлика :D
Да да, моја грешка :D

А ако имаат исто бодови и иста гол разлика (земајќи го во предвид тоа што играа нерешено) тогаш кој ќе биде прв ?
Меѓутоа, србите секако неможат да прават многу калкулации со кој би се паднале. Шпанија има 7, Хрватска 6 а како што тргнале словенците денеска, со победа на двата престојни натпревари и тие може да дојдат до втората позиција. Како и да е, утре ги победуваме србите па што сака нека биде :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

Ако за некое чудо пројдеме у полу-финале гол на сред плоштад у Ск ќе се соблечам !
Не викај двапати...:DШто се тиче мени слободно иди гол ! МАКЕДОНИЈААА але алел але :ROFLMAO:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.147
Да да, моја грешка :D

А ако имаат исто бодови и иста гол разлика (земајќи го во предвид тоа што играа нерешено) тогаш кој ќе биде прв ?
Мислам дека следниот критериум по кој се одлучува во случај ако имаат ист број на бодови, иста гол разлика и нормално нерешен меѓусебен дуел, тогаш прв ќе биде оној кој што дал повеќе голови :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

Ќе има многу камери на плоштад ако пројдеме во полуфинале, пази што ветуваш :D

P

PewDiePie

Гостин
Е што ти е надеж,кај мене пола ф.б. се крсти дека утре Тоше за неговиот роденден ќе се симне и лично ќе не однесе во полуфинале.

:)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.344
Поени од реакции
5.377
А шо со 3 место ???
Гледам на резултати пиши: Sljedeca faza Europsko Prvenstvo (5.-6. mjesta) ???

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.678
Поени од реакции
35.369
Надежта последна умира.
Македонската надеж е преголема, преголеми се очекувањата, преголеми се желбите да заиграме во полуфинале:vozbud:
На чуден начин изгубивме веќе добиени натпревари, па ништо чудно на чуден начин и влеземе во полуфинале;)
Рака на срце, ако некој заслужи да оди во полуфинале,,тоа е МАКЕДОНИЈА:love:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Да напрајме атентат врз Шведскиот претседател или мислам дека имаат кралица(уште подобро) и да ги обвиниме Данците.Само на овој начин би имале мотивација да ги тепаат Данците:D
Брзо викајте го Полат немаме многу време :нинџ:
Или да им се заканиме дека ќе го пуштиме Брејвик од затвор.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сигурен сум дека утре ќе ги убиеме полноглавците во сред Белград ! Ако се погодат и другите резултати...мх мх мх :)

Kajgana Shop

На врв Bottom