Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
  • Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Ноќеска го сонував Тоше Проески на утакмица Македонија - Србија.И би бил глуп сон, ако утре не му беше ден на раѓање.Интересно.

И не се откажувајте отсега, спремајте се за утревечер по плоштади :vozbud:
Леле стварно утре му е роденден. :)
Нека држи среќа одозгоре и нека фаќа врски кај Господ да пушти малку среќа утре.:D

It's a tough job but someone's gotta do it :D
Па и не е така тешко...постарата сестра воедно и престолонаследничката е омажена за Фитнес Тренер :D па сите варијанти се у игра ... Најмалава оваа плавава некој нека ја плесне до утре нема време луѓеееее ...... :pos:

400001_10150499956258388_299310498387_9049369_529692566_n.jpg

:cuc:

ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА,И ПОЗДРАВИ ЈА ГОЦЕВАТА РАСА!!

Ако за некое чудо пројдеме у полу-финале гол на сред плоштад у Ск ќе се соблечам !

Ама ја удри математикава :pos:
Ако Германија тепа со 5 разлика тогаш ќе има гол разлика +9 исто како и Србите.
Со било каков пораз Србите би биле втори...
Ако веќе германија поведува, нека биде тоа со 4- голови разлика :D

Да да, моја грешка :D

А ако имаат исто бодови и иста гол разлика (земајќи го во предвид тоа што играа нерешено) тогаш кој ќе биде прв ?
Меѓутоа, србите секако неможат да прават многу калкулации со кој би се паднале. Шпанија има 7, Хрватска 6 а како што тргнале словенците денеска, со победа на двата престојни натпревари и тие може да дојдат до втората позиција. Како и да е, утре ги победуваме србите па што сака нека биде :)

Ако за некое чудо пројдеме у полу-финале гол на сред плоштад у Ск ќе се соблечам !
Не викај двапати...:DШто се тиче мени слободно иди гол ! МАКЕДОНИЈААА але алел але :ROFLMAO:

Да да, моја грешка :D

А ако имаат исто бодови и иста гол разлика (земајќи го во предвид тоа што играа нерешено) тогаш кој ќе биде прв ?
Мислам дека следниот критериум по кој се одлучува во случај ако имаат ист број на бодови, иста гол разлика и нормално нерешен меѓусебен дуел, тогаш прв ќе биде оној кој што дал повеќе голови :)

Ќе има многу камери на плоштад ако пројдеме во полуфинале, пази што ветуваш :D

Е што ти е надеж,кај мене пола ф.б. се крсти дека утре Тоше за неговиот роденден ќе се симне и лично ќе не однесе во полуфинале.

:)

А шо со 3 место ???
Гледам на резултати пиши: Sljedeca faza Europsko Prvenstvo (5.-6. mjesta) ???

Надежта последна умира.
Македонската надеж е преголема, преголеми се очекувањата, преголеми се желбите да заиграме во полуфинале:vozbud:
На чуден начин изгубивме веќе добиени натпревари, па ништо чудно на чуден начин и влеземе во полуфинале;)
Рака на срце, ако некој заслужи да оди во полуфинале,,тоа е МАКЕДОНИЈА:love:

Да напрајме атентат врз Шведскиот претседател или мислам дека имаат кралица(уште подобро) и да ги обвиниме Данците.Само на овој начин би имале мотивација да ги тепаат Данците:D
Брзо викајте го Полат немаме многу време :нинџ:

Или да им се заканиме дека ќе го пуштиме Брејвик од затвор.

Сигурен сум дека утре ќе ги убиеме полноглавците во сред Белград ! Ако се погодат и другите резултати...мх мх мх :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom