- Член од
- 7 септември 2011
- Мислења
- 122
- Поени од реакции
- 48
На betfair.
ај ај ај... ццц...1,18 koeficient za Makedonija
Фино за вас, али не знам од кај доби впечаток дека нема максимум да пружат Кире и компанија.Гледам тука нешто коментари демек од Србија имало само еден голман, несум за да правоцирам ама игравме пријателска и ве тепавме, како и да е и мене ке ми се направи кеиф да пројде Македонија во полуфинале така да било би фино да тепа Македонија, но ако игра втор тим на Србија неверувам дека ке пуштат така лесно, тие ке сакаат да се докажуваат, така да натпреварот треба да се сфати озбилно од Македонската страна!!!
Нека дадат се од себе нема врска. Прв тим на Македонија > Втор тим на Србија.Гледам тука нешто коментари демек од Србија имало само еден голман, несум за да правоцирам ама игравме пријателска и ве тепавме, како и да е и мене ке ми се направи кеиф да пројде Македонија во полуфинале така да било би фино да тепа Македонија, но ако игра втор тим на Србија неверувам дека ке пуштат така лесно, тие ке сакаат да се докажуваат, така да натпреварот треба да се сфати озбилно од Македонската страна!!!
Абе види.....и во кошарката изгубивме од сите на Балканов на припремните па.............Гледам тука нешто коментари демек од Србија имало само еден голман, несум за да правоцирам ама игравме пријателска и ве тепавме, како и да е и мене ке ми се направи кеиф да пројде Македонија во полуфинале така да било би фино да тепа Македонија, но ако игра втор тим на Србија неверувам дека ке пуштат така лесно, тие ке сакаат да се докажуваат, така да натпреварот треба да се сфати озбилно од Македонската страна!!!
Па тоа и е реално проблемот на Србија.По само 1 играч имаат на сите позиции.Еден пикер,2-3 бека (едниот на првенствово е катастрофа,другиот има 37-38 години),еден голман и едно крило.Ова првенство го играат дома и затоа издржуваат со ова темпо.Тешко можат цело време да играат вака јако без некој преголем замор.Немаат голем фонд на квалитетни играчи.Една јака прва постава има Србија,повеќе од тоа не.Гледам тука нешто коментари демек од Србија имало само еден голман, несум за да правоцирам ама игравме пријателска и ве тепавме, како и да е и мене ке ми се направи кеиф да пројде Македонија во полуфинале така да било би фино да тепа Македонија, но ако игра втор тим на Србија неверувам дека ке пуштат така лесно, тие ке сакаат да се докажуваат, така да натпреварот треба да се сфати озбилно од Македонската страна!!!
А што демек и сериозна утакмица да се игра Македонија нема да победи???.пата пата ќе биди утакмицата и само судиите ќе влијаат бидејќи сепак Србија е домаќин!Гледам тука нешто коментари демек од Србија имало само еден голман, несум за да правоцирам ама игравме пријателска и ве тепавме, како и да е и мене ке ми се направи кеиф да пројде Македонија во полуфинале така да било би фино да тепа Македонија, но ако игра втор тим на Србија неверувам дека ке пуштат така лесно, тие ке сакаат да се докажуваат, така да натпреварот треба да се сфати озбилно од Македонската страна!!!