Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Гледам тука нешто коментари демек од Србија имало само еден голман, несум за да правоцирам ама игравме пријателска и ве тепавме, како и да е и мене ке ми се направи кеиф да пројде Македонија во полуфинале така да било би фино да тепа Македонија, но ако игра втор тим на Србија неверувам дека ке пуштат така лесно, тие ке сакаат да се докажуваат, така да натпреварот треба да се сфати озбилно од Македонската страна!!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Од кога го ставив Кире на аватар има дадено 29 гола од 44 обиди на три натпревари... И нема промашено пенал. :LOL:

Требаше и Наумче да го ставам, по пола... :cautious:

Ебати кошарката и ракометот ебати, суеверен станав заради нив... :X3:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.745
Гледам тука нешто коментари демек од Србија имало само еден голман, несум за да правоцирам ама игравме пријателска и ве тепавме, како и да е и мене ке ми се направи кеиф да пројде Македонија во полуфинале така да било би фино да тепа Македонија, но ако игра втор тим на Србија неверувам дека ке пуштат така лесно, тие ке сакаат да се докажуваат, така да натпреварот треба да се сфати озбилно од Македонската страна!!!
Фино за вас, али не знам од кај доби впечаток дека нема максимум да пружат Кире и компанија.
На секој натпревар го трошат и последниот атом до крај.

А тоа дека Станиќ е еден и единствен српски голман, држи вода :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Нека дадат се од себе нема врска. Прв тим на Македонија > Втор тим на Србија.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.740
Поени од реакции
12.057
Абе види.....и во кошарката изгубивме од сите на Балканов на припремните па.............

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Па тоа и е реално проблемот на Србија.По само 1 играч имаат на сите позиции.Еден пикер,2-3 бека (едниот на првенствово е катастрофа,другиот има 37-38 години),еден голман и едно крило.Ова првенство го играат дома и затоа издржуваат со ова темпо.Тешко можат цело време да играат вака јако без некој преголем замор.Немаат голем фонд на квалитетни играчи.Една јака прва постава има Србија,повеќе од тоа не.
Иначе играчите кои што ги спомнав се Станиќ,Стојковиќ,Никчевиќ,Вујин,Илиќ и Чурута.Тие играчи отскокнуваат со квалитетот.Другите се реално тежок просек,ништо подобри и од замените на Македонија.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Јас незнам за вас,ама јас за мене си кажувам,дека психички не сум спремен,да ја слушнам таа радосна вест дека сме во полуфинале....едноставно може да излезам од дома,и да не се вратам едно 2-3 дена :vozbud:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ги гледав едно полувреме со Словачка и имаа желба да се докажуваат плус пред домашна публика, направија +8 ама се посраа накрај... така да муабетот ми беше дека и Македонците ке треба да ја сватат озбилно работава, за да не испадне после балканското "абе на овие не им треба победа нема ни да играат...", И како што кажав и мене би ми било мило да се поклопат коцките и Македонците да пројдат во полуфинале!!!

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
http://www.rkmetalurg.mk/storija/1624
СО МИРКУЛОВСКИ Е СЕ ВО РЕД

По направените снимки, не е утврдена скршеница кај Филип Миркуловски. Дланката е само набиена, и Миркуловски ќе настапи во среда против Србија.
Кај Аце Јоновски се работи за напукната носна коска и ќе се направи се за да и тој настапи на натпреварот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи срце ми боли кога ќе ми текне дека во моментов ќе имавме обезбедено полуфинале и ќе си го ладевме со Србиве, ќе си игравме како сакаме.
Да го признеа судиине голот на Наумче со Данска и малку попаметно против Германија да изигравме, ќе плачеше Европа уште еднаш во 4 месеви поради Македонија.
Ама ајде што е тука е, барем да успееме да се избуткаме до борба за 5то место ќе биде огромен успех. Иако додека пстојат шанси за полуфинале ќе се надевам, реално ќе биде научна фантастика оноа глупине и грдине Скандинавци да не си ја наредат работата.
И спремајте се догодина на СП тек ќе има љубов, со малку повеќе памет, повеќе среќа и појак тренер одиме по медал од СП.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А што демек и сериозна утакмица да се игра Македонија нема да победи???.пата пата ќе биди утакмицата и само судиите ќе влијаат бидејќи сепак Србија е домаќин!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
Пишав и во темата за со Полска, еве и овде, нема ништо поволно да излезе за нас, на крај ќе завршиме 8-ми, слушајте ми го зборот :place:

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Ако ги тепаме Србија :) ние сме на коњ :) ама тоа тешко изводливо ми е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom