Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Мораме да ги тепаме Русите,мораме да ја избегнеме Литванија.. ама што се мора се мора :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Мора да ја добиеме Русија за да ги преслушаме Сербиве. Ем не ги бива, ем креваат врева.

Međutim, dok su "orlovi" dobijali packe od Litvanaca i Španaca, izabranici Božidara Maljkovića izgubili su od Grčke i u subotu od Makedonije - 68:59.
Србиве посебно мерак ќе ми е да ги видам на колена..па скоро исто како што и Гејциве ги видов

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Ништо дечки.Мора да тепаме утре.Инаку тешко ќе е со литванциве. Домашна публика плус судиите заебаваат.Ќе мора утре ураганот и Русија да ја погоди. Слушам топло било таму сакале заладување ;)

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Ако ако нека не потценат, па да ги бушиме и Русија да се чудат да не знаат што да кажат после утакмица :D

Ќе ги тепаме и Русите и Србите и идеме на медал, ако играат добро како досега нема кај да бегаат, идемеееееееее...........

:vozbud:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Не игравме полуфинале...
Епа за каков успех збориме и го споредуваме со овој коа се работи за 7-мо место у еден 23 пати помалку платен спорт. Боље 32 место на светско у фудбал него второ место на светско у фрлање копје.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.041
Поени од реакции
74.487
Епа за каков успех збориме и го споредуваме со овој коа се работи за 7-мо место у еден 23 пати помалку платен спорт. Боље 32 место на светско у фудбал него второ место на светско у фрлање копје.
Нема голема разлика во значењето на кошарката и ракометот особено во Европа...

Бараш да ти одсоговрам на глупаво прашање, и ова нешто го дискутиравме пред неколку дена во темата за тоа колкава е силата на репрезентацијата, па несакам пак да се повторувам.
На крај краева сите се надеваме дека ќе сен пласираме многу повисоко од тоа 7 место :D

Kajgana Shop

На врв Bottom