- Член од
- 9 март 2009
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 12
Србиве посебно мерак ќе ми е да ги видам на колена..па скоро исто како што и Гејциве ги видовМора да ја добиеме Русија за да ги преслушаме Сербиве. Ем не ги бива, ем креваат врева.
Međutim, dok su "orlovi" dobijali packe od Litvanaca i Španaca, izabranici Božidara Maljkovića izgubili su od Grčke i u subotu od Makedonije - 68:59.
А со кој игравме у 1/2 финале?? Не се сеќам...Добро бе,до кога морам да повторувам што направија нашите ракометарки на светското првенство во Германија 1997?
Не игравме полуфинале...А со кој игравме у 1/2 финале??
7 место бевме,како полуфиналеА со кој игравме у 1/2 финале?? Не се сеќам...
Ќе тужам. патантирано ми е тоа со СССР и Југославија
Епа за каков успех збориме и го споредуваме со овој коа се работи за 7-мо место у еден 23 пати помалку платен спорт. Боље 32 место на светско у фудбал него второ место на светско у фрлање копје.Не игравме полуфинале...
Нема голема разлика во значењето на кошарката и ракометот особено во Европа...Епа за каков успех збориме и го споредуваме со овој коа се работи за 7-мо место у еден 23 пати помалку платен спорт. Боље 32 место на светско у фудбал него второ место на светско у фрлање копје.
Шчо да прам, јас не го напишав тоа...Ќе тужам. патантирано ми е тоа со СССР и Југославија