Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Тие шо се од Битола вечер на плоштад Магнолија можат да го проследат во живо натпреварот меѓу Македонија - Русија на видео бим ( носете реквизити )....
Од кога вакви работи? :)

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
русите не ни веруваат многу дека сме повредени па селекторот на русија рекол дека сака да игра со литванија, изгледа и ова е некоја патка само...........

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Тимофеј Мозгов

Роден 16.071986 год. во Санкт Петербург

1:56 мин

Што ти праи Чернобил......

He's Not Human

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Овој Мозгов не уништи на европското у Полска. Сега ќе го имаат плус Кириленко. Ние па од друга страна со повредени играчи мака мачиме. Ќе биде екстремно тешко. Али повеќе ништо не може да ме изненади од нашиве.
И да,убаво рекол Игорче, нека му ја мислат тие против кој ќе ни тргне шутот за 3 :D

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
За влакно се извадија во Полска, ако не се лажам Мираковски промаши положување во последна секунда кога излезе од кош...

Ама, уште се немаат запознаено русите со Борче :)

Само да се изнудат некако брзи фаули од Мозгов и после да си ја играме нашата игра

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Вечер очекувам уште една сензационална победа,зошто против големите играме и победуваме,а против малите не играме и победуваме :D
Со среќа нека ни е :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајде ајде, без коркачење. Ехее на Европски Првак му го најдовме крајот, чим дојдовме до овде можеме значи многу повеќе. Инаку очекувам Владо и Перо да бидат столб на играта денес, поддржани од близнаците, па ќе видиме што ќе биде.
Како и да е, со момците сум 99, 102% :cool:

M

Mario Gómez

Гостин
Па и Русите нема дадат максимум денес, и тие се уморни и ќе се чуваат за најважниот дуел, четвртфиналето.

Финтата е кого сакаат Докузовски и рускиот селектор за противник. Ама не верувам дека некој ја посакува Литва така да очекувам да се игра на победа, ама не во некоја многу загреана состојба. Ја барем релаксирано ќе гледам, повеќе возбуден за лисјата шо ќе почнат после. :pos::pos::pos:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Реално шансите за победа ни се мали.Со десеткуван состав а и со не така добри високи играчи ќе биде тешко. Русите никогаш не потценуваат никого,ниту па нас.Имаат ептен високи играчи Кириленко,Мозгов,Кријапа се претерано добри играчи.Колку и да ги бодриме нашите освен Антич не гледам никој друг кој може да им парира. Сепак ако ни тргне шутот од три и ако играме во одбраната имаме шанси,бидејќи под кошовите нема шанса да им се земе топка. И на крај ја гледав изјавата на Блат,нивниот трењер кој рече дека Литванија би им одговарала за 1/4 финале но на тоа не треба да се верува. И да надежта последа умира! Напред Македонија сакам да победиме за да им ги затенеме устите на Србите....

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Линк негде од таа фамозна изјава?

^Capo^

Член од