Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
WTF? Шо му се деси на Самарџиски?

Уствари како ќе играме без центар?:eek::sick:

Дајте сигурен извор и да одам да се збогатам.
Пеџа имаше повреда, тродупла му била едната нога ама денес многу болки чуствувал и не е дефинитивно дека нема да игра ама со отечена нога тешко да скока и да ни е од помош.
Вечерва искрено не се ни надевам на победа

Член од
14 март 2010
Мислења
16.970
Поени од реакции
16.341
Пеџа имаше повреда, тродупла му била едната нога ама денес многу болки чуствувал и не е дефинитивно дека нема да игра ама со отечена нога тешко да скока и да ни е од помош.
Искрено никој не се ни надеваше дека Македонија со Русија ќе игра за прво место во 1/8 финална група. И на нас ни се уарни ова со победите, па сеа сакаме сите да ги совладаме.
Поарно е кога не очекуваме и не се надеваме на ништо.

M

Mario Gómez

Гостин
И штом цитро френч лузер ја отвори темава, нема ни на што да се надеваме.

Денес очекувам Антиќ да изигра центар, а Дамјан да игра power forward. :D Барем у одбрана јаки ќе сме.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.508
ама со отечена нога тешко да скока
А он па еден скок што има, кога ќе скокне можеш 2 листа хартија да му ставиш под нога - од 3 ќе се сопне.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.970
Поени од реакции
16.341
Што му е па на Самарџиски :tapp:
Зет за прва братучеда. :D

Незнам што сте се уплашиле, Чековски уште по мотивиран ќе го стартува натпреварот, а дали ќе го заврши ќе видиме. :unsure::D

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Хмм, и онака не верувам дека Самарџиски ќе го сопреше Мозгов под кошевите. Оваа ситуација само ќе не натера да играме и конечно да мора да проработиме од далечина.

Според мене натпреваров ќе го реши нашиот шут за 3, доколку конечно дојдеме на солидни 13-15 тројки со 45% шут, се е можно, во спротивно нема да поминеме ни 65 поена и го јадеме 10 и поввеќе разлика.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
1. Човекот е 5 метра висок доволно е да ги испружи тие негови раце
2.Ионака никогаш не скокал - како што рекоа погоре. Самарџиски не верува во скокање така да не гледам тука проблем

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Мозгов се разболел, некој вирусен пролив го стегнал од сабајле, ќе биде слаб и нема да може да скока од страв да не прдне.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Што ако не скока, и Владе Дивац во Лејкерс скокаше колку да ставиш лист хартија под него :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Како и да е ќе играме од 20 часот. Доколку изгубиме кје играме на 14 - ти (среда) против Литванија, а доколку победиме ќе играме на 15 - ти (четврток) против Србија. Со победа ќе имаме и повеќе време за одмор.
Србите секаде пишуваат дека нас не сакале и со нас ја гледале шансата за полуфинале. Е стварно ги сакам Србиве за мезе!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Што и да се случи, јас сум презадоволен. Ова што се случуваше досега е најпријатното изненадување. Плус, на многумина им ги затнавме муцките, и отсега натаму, кога и да го напуштиме првенствово, тоа слободно можеме да го направиме со кренати глави. Криво ми е за повредите, но тоа е речиси неизбежна појава.
Оптимист сум за натпреварот со Русија, но како и да заврши не е крај на светот. Ретко сум бил вака среќен и воодушевен кога се работи за наша репрезентација. :cuc:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мозгов се разболел, некој вирусен пролив го стегнал од сабајле, ќе биде слаб и нема да може да скока од страв да не прдне.
Кај е сега Македонец да те прочита и да се згрози од твојот речник :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom