Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Колку му бега Бо на Паркер за најдобар стрелец на ЕП?

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Медалите ја впишуваат историјата,а не добра игра да не се лажеме;).Нас сега сите ќе не фалат,а утре ќе заборават додека во сите книги ќе стои дека Русија освоила бронза.Резулатот се гледа,а не играта за жал..

Мене воопшто не можат да дојдат и да ми солат памет “патриоти“ коишто до вчера незнаеја дека имаме кошаркарска репрезентација,а сега главни се тука на форумот.Во никој случај неможе да им се замери на Бо,Војдан,Тодор,Перо,Владо,но што направи Дајман Стојановски на ова Европско освен што се утепаа од серење за неговата “мека рака“?Што изигра Соколов дегенов?Чековски три бунари имаше за тројка.Алоооо тоа ни аматери не го прават.Јас од 5 години висам на Запад со Комити на македонска репрезентација,сум јадел 300 пати пендрак за Македонија,Комити кај и да биле ја бранеле гордоста на Македонија,а неможе да дојде некој којшто вчера почнал да навива за Македонија да ми сере тука за “патриотизам“ затоа што сум го критикувал Дамјан,Ѓорѓи и Соколов.Алоооооо да промашиш чиста ситуација под кошшш.Алоооооо:mad::mad:Аматеррррр невиден.Гомнаррррр.Зашто влегува кога е свесен дека ќе усере?
Можеби не знаеле дека постои кошаркасрка репрезентација...но благодарени е на овие 12 величенствени момци се Зголеми за голем број патриотизмоот!!! Тоа е нешто најубавоо!!!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Се јавија „навивачите на успехот“, за оние кои не чуле за ваквите навивачи, тоа се навивачи кои „навиваат“ само кога се победува, а први го вртат грбот кога ќе доживееме некаков неуспех, иако 4тото место тешко може да се смета за неуспех или па разочарување.

Али тоа е, навикнете се на квази навивачите.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Да не должам многу...
Само ќе забележам и напоменам очигледен ФАКТ...
Дефинитивно РУСИТЕ СЕ ПРАВЕНИ У ГЗ(шо би рекле скопјани):D

Трет пат ни се провлекуваат......
Упм....толку среќа да се немалоо:tapp:
Ај шо собраа 22 офанзивни скока...(повисоки се,а ние имаме само двајца високи играчи,+ едниот беше преоптоварен со лични)...
Туку и сите топки шо се одбија од обрач,завршија кај нив....НЕВОМОЖНО...:eek:
+Судиите ни го забиберија.....еден куп двојбени лични грешки ни досудија,+ неколку очигледни фаули над Бо,фаулот над Чековски+заморот на нашите,+ неколку промашени чисти шута,,,,...+ недостигот на концетрација на Дамјан,,,,
Ете ја утакмицата...
И покрај сите овие статистики,имавме отворен меч....
Тоа доволно говори колку е силна Македонија....
Замислете шо ќе беше да го имавме здрав Тоше Гечевски,да го имавме Кирил Николовски,да играше Ристе Стефанов....:place:
Ептен малери бевме со овие играчи...
Тоа е.....така требало да биди....
Товарот падна на 7,8 играчи....
Секоја чест за тоа шо го покажаа во овие 11 мечеви...:cuc:
п.с.
Треба СПОМЕНИК да им изградат на овие херои.....ОБАВЕЗНО!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро, знаеме дека медалите се впишуваат, ама како што сите го памтат храбриот Уругвај лани од СП во фудбал, така ќе го памтат и нашето патешествие :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде ајде префрлајте се на канал 5 девојките се борат за лига на шампиони.
Честитки момци, нема што повеќе да се коментира, прекрасно европско првенство.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Добро, знаеме дека медалите се впишуваат, ама како што сите го памтат храбриот Уругвај лани од СП во фудбал, така ќе го памтат и нашето патешествие :)
[
Точно така... ете на пример, сеуште ја величат Бугарија за СП 1994 каде завршија баш 4-ти :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.993
Зарем требаше кошаркариве да дојдат на 4то место во Европа, за луѓево да сватат дека и малку верба можеме се? Да сватат дека на прво место се става секогаш татковината? И што е најважно, да сватат дека треба да ја сакаат МАКЕДОНИЈА?
Фала им на кошаркарите за овие прекрасни денови и да ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.715
Не знам точно ама еден пишал дека Паркер не треба да даде над 18.
Мислам дека се гледа по просекот на поени...
А Паркер не ја играше првата утакмица со Шпанија :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
На ЗЛАТНИТЕ МОМЦИ не е убаво да стои бронза :D Секоја чест, цела МАКЕДОНИЈА се гордее со вас !

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Вака според мене честитки до сите Балканси држави кое навиваа за нас Кајгана ја читаат во сите Балкански држави од се срце,
♥♥♥♥♥♥Thanks,Prosim,Zahvalujem,Blagodarja Greece,Serbia,Montenegro,Slovenia ,Croatia ,Bulgaria♥♥♥♥♥♥

Јунаци за Македонија

1)Марин Докузовски се нафати човекот да ја води Македонија од нула ја направи солидна екипа Медал за него

2)Бо Мекејлеб иако натурализиран даде се од себе со срце Медал за него,

3)Владо Илиевски човекот буквално даде се од себе и да играше во Шпанската репрезентација ќе му изградеа статуа.

4)Перо Антиќ најдобар скокач и пасинг на ова првенство човекот даде се од себе да докаже дека е повеќе од бек.

Нека ми простат другите играчи од Македонија ама учете од овие буквално се дадоа на теренот.
Би го додал тука Војдан! Изигра речиси перфектно на сите мечеви!
--- надополнето: Sep 18, 2011 6:36 PM ---
Погледнете Шпанија што и прави на Франција па после некој нека каже дека слабо некој одиграл!!!!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Заврши првенството за нас, јас само можам да кажам дека никогаш не сум бил погорд на некоја наша екипа. Срцето ми е исполнето максимално, бев на плоштад и гледам стари млади навиваат со цело срце. Македонија е победник!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom