Можеби не знаеле дека постои кошаркасрка репрезентација...но благодарени е на овие 12 величенствени момци се Зголеми за голем број патриотизмоот!!! Тоа е нешто најубавоо!!!Медалите ја впишуваат историјата,а не добра игра да не се лажеме.Нас сега сите ќе не фалат,а утре ќе заборават додека во сите книги ќе стои дека Русија освоила бронза.Резулатот се гледа,а не играта за жал..
Мене воопшто не можат да дојдат и да ми солат памет “патриоти“ коишто до вчера незнаеја дека имаме кошаркарска репрезентација,а сега главни се тука на форумот.Во никој случај неможе да им се замери на Бо,Војдан,Тодор,Перо,Владо,но што направи Дајман Стојановски на ова Европско освен што се утепаа од серење за неговата “мека рака“?Што изигра Соколов дегенов?Чековски три бунари имаше за тројка.Алоооо тоа ни аматери не го прават.Јас од 5 години висам на Запад со Комити на македонска репрезентација,сум јадел 300 пати пендрак за Македонија,Комити кај и да биле ја бранеле гордоста на Македонија,а неможе да дојде некој којшто вчера почнал да навива за Македонија да ми сере тука за “патриотизам“ затоа што сум го критикувал Дамјан,Ѓорѓи и Соколов.Алоооооо да промашиш чиста ситуација под кошшш.АлооооооАматеррррр невиден.Гомнаррррр.Зашто влегува кога е свесен дека ќе усере?
Сеа незнам точку али околу 40 поени сигурно .Колку му бега Бо на Паркер за најдобар стрелец на ЕП?
Точно така... ете на пример, сеуште ја величат Бугарија за СП 1994 каде завршија баш 4-тиДобро, знаеме дека медалите се впишуваат, ама како што сите го памтат храбриот Уругвај лани од СП во фудбал, така ќе го памтат и нашето патешествие
[
Не знам точно ама еден пишал дека Паркер не треба да даде над 18.Колку му бега Бо на Паркер за најдобар стрелец на ЕП?
Веќе има 12 мислам.Не знам точно ама еден пишал дека Паркер не треба да даде над 18.
Мислам дека се гледа по просекот на поени...Не знам точно ама еден пишал дека Паркер не треба да даде над 18.
Би го додал тука Војдан! Изигра речиси перфектно на сите мечеви!Вака според мене честитки до сите Балканси држави кое навиваа за нас Кајгана ја читаат во сите Балкански држави од се срце,
Thanks,Prosim,Zahvalujem,Blagodarja Greece,Serbia,Montenegro,Slovenia ,Croatia ,Bulgaria
Јунаци за Македонија
1)Марин Докузовски се нафати човекот да ја води Македонија од нула ја направи солидна екипа Медал за него
2)Бо Мекејлеб иако натурализиран даде се од себе со срце Медал за него,
3)Владо Илиевски човекот буквално даде се од себе и да играше во Шпанската репрезентација ќе му изградеа статуа.
4)Перо Антиќ најдобар скокач и пасинг на ова првенство човекот даде се од себе да докаже дека е повеќе од бек.
Нека ми простат другите играчи од Македонија ама учете од овие буквално се дадоа на теренот.