pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.539
- Поени од реакции
- 2.229
НЕ НИ ТРЕБА БРОНЗА КОГА ИМАМЕ ЗЛАТНИ ИГРАЧИ!
Исто и јас. 2013 за брзо време ќе дојде.Сега за сега да се спремаме за ОЛИМПИЈАДА.Значи колку ни го наполнија срцето, сега едвај чекам да дојде 2013 година па да ги гледам!! И нека одврзе Грујо кесето нека им даде по 10 000 евра, на Бо нека му даде 50 000 пошо у Америка поскап живот и да чекаме сите заедно ОЛИМПИЈАДА!!
Квалификации за ОЛИМПИЈАДА у јуни, на европско идеме директно!!Исто и јас. 2013 за брзо време ќе дојде.Сега за сега да се спремаме за ОЛИМПИЈАДА.
А кога започнуваат подготовките?
Знам за ЕП. за Олимпијадата ме интересираше.Квалификации за ОЛИМПИЈАДА у јуни, на европско идеме директно!!
Игорче сеа коментира - Веќе не ме зачудува ваков кош на Наваро, и на нас ни го напраи истото само од 8 метри со звукот на сирената!!!
Јас искрено не сум гледал во мојот живот еден цел натпревар во кошарка, ама нашава репрезентација освен со црна гора не сум ја пропуштил ни секунда.Се јавија „навивачите на успехот“, за оние кои не чуле за ваквите навивачи, тоа се навивачи кои „навиваат“ само кога се победува, а први го вртат грбот кога ќе доживееме некаков неуспех, иако 4тото место тешко може да се смета за неуспех или па разочарување.
Али тоа е, навикнете се на квази навивачите.