Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272
Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
За ОИ и за ЕП во Словенија, има да газиме. И да ќе бидеме поискусни и дај боже да земеме повисоки играчи, тоа ни е слабост, ФАКТ.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
За мене нема други победници, освен Македонските херои....
Победи и Македонскиот народ, кој по подолго време како никогаш се обедини во еден спортски дух, затоа ова се долго ќе се памти, а сликата од плоштадот ќе биде вечно запишана во мојата меморија...

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Значи колку ни го наполнија срцето, сега едвај чекам да дојде 2013 година па да ги гледам!! И нека одврзе Грујо кесето нека им даде по 10 000 евра, на Бо нека му даде 50 000 пошо у Америка поскап живот и да чекаме сите заедно ОЛИМПИЈАДА!!
И да ви кажам среќен сум што не тепавме у полуфинале - кој ке ја гледаше Хелена Роза гола!!

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Значи колку ни го наполнија срцето, сега едвај чекам да дојде 2013 година па да ги гледам!! И нека одврзе Грујо кесето нека им даде по 10 000 евра, на Бо нека му даде 50 000 пошо у Америка поскап живот и да чекаме сите заедно ОЛИМПИЈАДА!!
Исто и јас. 2013 за брзо време ќе дојде.Сега за сега да се спремаме за ОЛИМПИЈАДА.
А кога започнуваат подготовките?

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Исто и јас. 2013 за брзо време ќе дојде.Сега за сега да се спремаме за ОЛИМПИЈАДА.
А кога започнуваат подготовките?
Квалификации за ОЛИМПИЈАДА у јуни, на европско идеме директно!!
Игорче сеа коментира - Веќе не ме зачудува ваков кош на Наваро, и на нас ни го напраи истото само од 8 метри со звукот на сирената!!!:icon_mrgr:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.369
Поени од реакции
18.499
Вака значи,да ми понудеа само победа над грција и ништо друго ке прифатев и ке беа херојска репрезентација.Најголем успех до сеа.После се постигнато... само ова заслужуваат - :cuc::cuc:.Само погледнете го клипот после утакмицата со интервјуто.Ова се бара од репрезентација...да ја ПОСАКУВААТ победата..борба за победа.Вакво нешто да прави фудбалската репрезентација,абе да изглумат ако треба солза по пораз и ке бидам среќен дека дале се од себе.Можеш да се буниш за многу работи,али за јачина не можеш да критикуваш.Барав срце на терен тоа и го добив,овие дечки беа поразочарани од поразот дури и од мене.РЕСПЕКТ!

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Квалификации за ОЛИМПИЈАДА у јуни, на европско идеме директно!!
Игорче сеа коментира - Веќе не ме зачудува ваков кош на Наваро, и на нас ни го напраи истото само од 8 метри со звукот на сирената!!!:icon_mrgr:
Знам за ЕП. за Олимпијадата ме интересираше.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Лелелелелелелелеллелелелелел извинете за буквиве али морав да се исфрлам врз тастатурава...
Уффффа имавме шанса , оној Дамјан да погодеше кога беше под кош и уште една тројка во тие 6 секунди и бај бај Русија ...
Уффф тие па не играат , тие се тепаат, лом ги напраија нашиве , срциња...
Шо не напраи уше еден фаул оној Кириленко па да излезе од игра и никад да не проигра...Немате појма колку сум се тресела, како срцето ми чукало во последните секунди кога уште имавме шанса...е овие русиве не се ни радуваа.....а нашиве навивачи беа закон, може беа малку , ама најгласни беа, се што пееа се слушаше....После па почна еден филм , мислев ќе забораам на кошаркава али не, со едни сцени уште поише ме потсети ми идеше да плачам....Едвај чекам утре да ги видаааммм

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ало ај не тресете бре!! Дај боже и следно ЕВРОПСКО 4-ти да бидеме!! А на ОЛИМПИЈАДА 7- да бидеме!!!
Ова е успееееееехххххх!!! И квалификувани сме директно на следно ЕВРОПСКО!! Браво ЛЕГЕНДИ НАШИ!!

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Се јавија „навивачите на успехот“, за оние кои не чуле за ваквите навивачи, тоа се навивачи кои „навиваат“ само кога се победува, а први го вртат грбот кога ќе доживееме некаков неуспех, иако 4тото место тешко може да се смета за неуспех или па разочарување.

Али тоа е, навикнете се на квази навивачите.
Јас искрено не сум гледал во мојот живот еден цел натпревар во кошарка, ама нашава репрезентација освен со црна гора не сум ја пропуштил ни секунда.
Дечките супер играа и ова е голем успех за нас, ама она што мене многу ме разочарува е глупиот пораз.
Значи првата со Русија, така педерски се извлекоа, ми идеше да го искршам телевизорот, сега пак со наша грешка и тоа почетничка, под кош сам, никој не го брза и ја фрли топката преку кош. Тој да го дадеше ке изедначевме и друга ке беше песничката.
Тоа е најлошто што немаме среќа на крај, све нешто мора да ни се сјебе на нас.
Да изгубевме 10 разлика немаше да ми биде толку криво.
Инаку секоја чест, утре треба да ги пречекаме достоинствено, опремени со сите акцесоари што денес ги носевме на плоштад :).
By the way во колку саат ке дојдат на плоштад?

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Сеа па тие песимистите коа ќе почнат да плукаат по кошаркарите уше толку ќе ме изнервираат. Супер играа и во напад и одбрана, сеа неколку грешки направија и затоа изгубивме....али глејте бе русија со колку ги победи србите и шпанија со колку ги води цело време францизиве....закон сме за нив бре..,..само така се наредија работите франција да биде 2ро , а ние 4то

Kajgana Shop

На врв Bottom