Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
. Русија е јака екипа и ке биде многгггггуууууу тешкооо! Ке треба по незнам кој пат да се надминеме себеси и да одиграме перфектно за да имаме добар резултат!
Поише сум за варијанта да си се радуваме уште сега на четврто место па се што ке биде поише од тоа да биде гооооолем плус!!
Уште само еднаш треба да се надминеме себеси .
Свесни се нашите дека е ова последен меч и ќе ги истрошат последните атоми утре , има да изгинат на терен , барем во тоа сум сигурен уште сега

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Имам еден предлог: Да ја дадеме Лоба како трампа за победа :D
Во случај на несогласност од Лоба ,План Б : Влатко Илиевски (Морал ,не Влатко Што направивме) да им го пуштиме со 'Русинка' ,тогаш ќе бидат беспомошни :pos:.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.228
Поени од реакции
14.566
Мене само едно ме плаши... заморот.
Јас вчера во последната четвртина видов играчи кои играа со последните сили. Едноставно не се машини товарот е преголем на неколку играчи што константно играат над 35-6 минути и немаат веќе снага ова е 10ти натпревар. Мотивот и желбата се големи ама незнам дали Влатко, Перо и Бо ќе го издржат и овој натпревар да играат 40 минути а да не се осети пад во играта после тешкиот натпревар со Шпанија.

Што и да се случи они веќе за мене го освоија златото, нека ја добијат + и бронзата само како сатисфакција за сите нив а нормално и за нас.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
За Олимписките Игри повеќе прашуваа..
Од Европа квалификации ке играат Македонија,Русија,Литванија и Грција,од Америка(Северна и Јужна) Доминиканска Реп. , Порторико и Венецуела,2 сеуште непознати репрезентации од Азија,Ангола и Нигерија од Африка и Нов Зеланд од Океанија..Директно на ОИ одат САД,Шпанија,Франција,Велика Британија,Аргентина,Бразил,Австралија и Тунис..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ајде само Грујо да пушти пари да се игра во Македонија така кажаа и вчера вечерта гледав на вестите дека може да се играат квалификациите во Македонија.Ќе гори :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Против Русија треба да се одигра само смирено и пополека бидејќи знаеме сите дека не се нешто посебно и не се како Шпанија да не отвораат на секој напад ..проблемот ќе биди нашиот замор и нивниот племејкер со белиот ракав Швед..јас верувам во нашите момци бидејќи ќе излезат максимално мотивирани на теренот за да освојат медал а Русите кои со истиот тим имаат освоено злато во 2007 година не знам колку ќе бидат мотивирани за бронза..како и да е

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.935
Поени од реакции
892
Ќе биде многу тешко утре Русите нема да играат како што играа првата утакмица веќе ја знаат нашата игра и ќе имаат тактики како против нашата одбрана но и ние имаме мозок па и ние ќе знаеме што праат русите...со голема мотивација, помисла на одмазда и среќа можеме да ги победиме...ако ги победиме тоа ќе биде тесна победа од 2-3 коша разлика...според мене треба војдан да се форсира на шутерска позиција и мислам дека ќе немаме проблеми...после вчерашниот пораз очекувам Бо да влезе гневен и да ги распарчи :D

В

Вори

Гостин
И да изгубиме ништо страшно.Ама ќе победиме,ќе им вратиме за несреќниот пораз.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
после вчерашниот пораз очекувам Бо да влезе гневен и да ги распарчи :D
После Антиќ ќе вика, и овој другар ми Бо коа се навежбуе на сите Руси им ја скрши кичмата :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Еј ама глупи квалификацииве, 4 групи по три екипи, па нокаут... Поубаво би било 3 групи по 4 екипи, и првите у група да се квалификуваат. Така ќе треба само да имаме среќа да избегнеме да се паднеме со европска репрезентација у група.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ако освоиме бронза, не се враќам дома вечерта, и следен ден идам директива на факс :D
После тоа од факс на аеродром, и вечерта славење до рано сабајле :D
Нема да одам дури и на Вардар во недела (прва утакмица што ја пропуштам годинава) само за овој дуел.
Мора да се дојде до медал, ЕДНОСТАВНО ЗАСЛУЖУВАМЕ!!!!
Тоа е тоа брат,и јас решив да ја пропуштам со Брегалница,оваков меч неможам да пропуштам,и сакав да идам Штип и јас,сакав Влатче да го гледам,али ајде здравје со Тетекс ке се иде.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Сите репрезентативци ни се изморени затоа ќе биде тешко и кај нив се но имаат они долга клупа за ротирање кај нас тоа го нема утре треба да го дадеме максимумот за последната утакмица потоа ќе имаат одмор.САМО ХРАБРО МОМЦИ!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Еј ама глупи квалификацииве, 4 групи по три екипи, па нокаут... Поубаво би било 3 групи по 4 екипи, и првите у група да се квалификуваат. Така ќе треба само да имаме среќа да избегнеме да се паднеме со европска репрезентација у група.
Не може да се паднеме со европска репрезентација во иста група колку што знам. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не може да се паднеме со европска репрезентација во иста група колку што знам. :)
Да, да, затоа се и намерно ставени 4 групи. Тоа е глупо за мене, пак многу натпревари и може у нокаут да ти се падне јака репрезентација и да те заебе... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom