Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

P

PewDiePie

Гостин
Poraz Makedonaca tako me je podsetio na poraz njihovih košarkaša od Rusije na prošlogodišnjem EP ...
Директно в срце.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 19:21 ---
Вондредниот воз утре за Белград ќе биде бесплатен.

Не знам дали некој ја споделил до сега оваа информација.
Кога трга ?????

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Можда ние нема да бидеме меѓу најдобрите 4 ама Шундо си обезбеди место меѓу најдобрите 4 poker faces.

4то место:

3то место:

2ро место:

1во место:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Директно в срце.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 19:21 ---

Кога трга ?????
Неам поим, имам испит и не сум многу заинтересиран за повеќе информации. Само тоа го знам. Најверојатно ќе има негде официјално кажано.

Член од
26 јули 2008
Мислења
214
Поени од реакции
19
1000 најсреќни навивачи ќе добијат влезница и бесплатен превоз до Белград.
-Трошокот за железничкиот превоз го покрива Владата на Република Македонија, додека билетите се набавени од страна на АД Макстил. Со ова веруваме дека ќе се даде дополнителна поддршка и стимул на утрешниот натпревар на Македонската ракометна репрезентација, стои во соопштението од Владата.
Вечерва во 22 часот на Македонската телевизија во живо ќе биде соопштен начинот за аплицирање и ќе бидат наградени најсреќните.
http://www.time.mk/read/1f6434509e/f1703eaedd/index.html

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.900
Неам поим, имам испит и не сум многу заинтересиран за повеќе информации. Само тоа го знам. Најверојатно ќе има негде официјално кажано.
Епа од каде слушна ,прочита ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Епа од каде слушна ,прочита ?
Од другарче, а он има познаници во МЖ... Небитно, ете имаш и на курир за обезбедни карти и дека превозот ќе биде бесплатно, линк ме мрзи да барам, ќе се снајдете.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.900
Од другарче, а он има познаници во МЖ... Небитно, ете имаш и на курир за обезбедни карти и дека превозот ќе биде бесплатно, линк ме мрзи да барам, ќе се снајдете.
Добро бе бене
Што полагаш? Крши нога !:D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Чекајте малку, превозот е за сите патници бесплатен или само за овие 1000 со бесплатни карти?!
недела, 22 јануари 2012, 19:26

Спорт
Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска
Обезбедени се бесплатен железнички превоз и билети за 1.000 македонски граѓани за ракометниот натпревар Македонија-Полска, што ќе се игра утре во рамките на Европското првенство во Белград, Република Србија, соопшти Владата на Македонија
Изборот на лицата ќе се направи вечерва преку лотарија што со почеток во 22 часот ќе се одржи во живо на првата програма на Македонската телевизија.

- Трошокот за железничкиот превоз го покрива Владата на Република Македонија, додека билетите се набавени од страна на „АД Макстил“. Со ова веруваме дека ќе се даде дополнителна поддршка и стимул на утрешниот натпревар на Македонската ракометна репрезентација - стои во соопштението.

P

PewDiePie

Гостин
Безплатен превоз за сите. А безплатна карта ако имаш среќа ;)

Член од
9 мај 2011
Мислења
84
Поени од реакции
35
А ќе има ли некакво пријавување за лотаријата.На која база ќе се врши извлекувањето??

Член од
14 март 2010
Мислења
16.944
Поени од реакции
16.263
Безплатен превоз за сите. А безплатна карта ако имаш среќа ;)
Нема врска среќата со ова они што го организираат.:D
А мислам дека тие што ќе добијат карта, само за нив е безплатен превозот, како што прочитав погоре.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
А ќе има ли некакво пријавување за лотаријата.На која база ќе се врши извлекувањето??
Ќе кажат на МТВ у 22 саат мислам o_O
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 20:00 ---
http://www.ovaemakedonija.mk/
На овој Линк се пријавувате за Карти за Лотаријата до 23 часот !!! На истиот сајт ќе бидат напишани и добитниците на картите

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Имам и јас две карти за 23 и 25, за сите натпревари, кој сака нека пише ПП за цена.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.306
Поени од реакции
3.692
ovaemakedonija.mk

jebes ga, zosto da ne se proba :D

Kajgana Shop

На врв Bottom