Ја мислам да гледате комбинација каде Данска ја тепа Шведска, обратното не е можно.Јас пак ќе кажам. Не снег во Сахара, пингвини на песочна плажа на Антартик да одат, нема Полска да ја тепа Германија. Се надевам премногу дека грешам.
Ако нешто научив од мала во ракометот е да не го подценуваш противникот. Уствари и никогаш не сме се нашле во ситуација да потценуваме, туку секогаш нас не потценувале. Не реков никаде дека се слаби Пољаците, нема слаба екипа на првенствата. И најјаките паѓаат како круши во ракомет, никогаш ништо не се знае со сигурност.Пољаците имаат подобри шутери од Данците на бековските позиции.Башка несмееме да заборавиме дека Полска ја победи Данска,а можам да кажам дека и се подобри од нив на ова првенство.
Незнам ама ми изгледа како да ги потценувате Пољацитеа кои имаат играчи како Лијевски,Бјелитски,Јурецки.Имаат играчи што играат во ХСВ,Рај Некар... Чиста среќа за нас е што им го нема голманот Шмал,кои се смета за еден од најдобрите голмани во светот.
Ќе биде многу тешко,проклето тешко ќе биде со Пољаците кои секогаш имаат висок пласман на првенствата,го имаат истиот тим од 2009 кога беа исфрлени во полуфиналето,го имаат истиот тренер Вента,ова првенство доаѓаат далеку поспремни,имаат искусни играчи,СТРАШНИ ШУТЕРИ кои верувам ќе ги искористат максимално со оглед на тоа како бранат нашите голмани!
Психички се паднати нашиве,како и сите навивачи наши,ќе биде тешко со Пољаците!
кажи де шо да му даде........инаку за натпреваров ќе го кажам истото како многу пати уназад....да го снема тој пад во играта во второ полувреме...останатото одлично го работиме...Leandra вети овде пред сите дека ќе му дадеш на Цитро?
Абе слушајме ќе направиме будалија ќе одиме напредВторава комбинација ми е некако најреална..само Србите да изгубат од Шведска а ние да ги сметеме во последниот дуел..
Moре требаше 3-4 пати така малку онака за збунувањеЈак момент од вчера беше Маркоски коа го лупна Хансен од земја. Ебати Велкото, мртов ладен, судииве му викаат полека овој гајле нема...
Што може да му даде : 1 табла јајца, 2 кг јаболка , 1 кг компири , 3 кг портокали , 2 кг мандарини , 1/2 кг киви и.т.н = вистински пазарен денкажи де шо да му даде...........
Јас мислам дека тоа се случи затоа што Шведска си игра курташак со сите на ова ЕП, а ние мислиме едно за нив тие прават друго. Нив им е обезбеден квал. турнир за ОИ така да не верувам да имаат некој мотив за пласман на ова ЕП, очекувајте да ги изгубат двете утакмици од Данска и Србија, ние та си тепаме утре и да си осигураме 10-то место на крај.Дајте бе луѓе да ги анализираме Пољаците..вчера како се вратија од -11 ме фати страв.. многу се незгодни,силни се а и имаат јаки шутери.