Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
Опаснооооо .... Овие па Литванциве како лесно си ги даваат кошевиве. Ајде сега второ полувреме нека тргнат тројките од наша страна :D

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Комити си извадија транспарент?

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ајде да ни тргнат тројките барем 40 % од тоа што шутнеме да погодиме
Бо <3

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Реално освен слободното на Илиевски и 2-от фаул на Антич за кој немаше репетиција судиите се на солидно ниво.Ако свиреа против нас комотно можеа да свират вратена и наместо 4 на полувреме,Литванците да имаат 6 плус напад.

Трпевски ептен замара со судењето..има комплекс кој за среќа играчите го немаат.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Не се ништо посебно Литванците, само малце поголема дисциплина кај нашите и можеме да ги победиме и со двоцифрена разлика, плус сега во второ полувреме ќе почне нив притисокот да ги јаде и тука е нашата шанса !
Е како притисокот на нив паѓа ? :)

Иначе да се надоврзам од претходната дискусија, да имало инциденти помеѓу Комити и ФА нерасчистени сметки од пред некој ден од турниорт во Ново Лисиче...
пс. Владо :cuc: Кога ја води топкава типов мислам ни Чак Норис не му ја краде која сигурност човече...
Видео

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.740
Поени од реакции
21.354
Јас не знам што очекуваа со знамето !! Во друга држава ние да им го дадеме знамето за други да ни го мафтаат ... знаме кое зафаќа цела трибина на која пола од нив таму гарант не виделе ништо слично а и во принцип кога се мафтапод него станува сафра топло малце незгодно калустрофобично етц .

Ајде второ полувреме да подобриме шут и наша е !!!!

Македонија и во победа и пораз ние ќе те бодриме !!!!!!!!!
--- надополнето: Sep 14, 2011 7:01 PM ---
Ауу дебили на трибини, не дај боже да направат инцидент подобро нека не се враќаат !!!!!!!!

Z

zmej gorjanin

Гостин
Надмоќни се !! Некако пробуваме отпадоците да ги искористиме и индивидуалните способности на некои играчи и само така го одржуваме водствово... тешко ни се пишува браќа...
де бе ко на клање да ги носат

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Е како притисокот на нив паѓа ? :)

Иначе да се надоврзам од претходната дискусија, да имало инциденти помеѓу Комити и ФА нерасчистени сметки од пред некој ден од турниорт во Ново Лисиче...
пс. Владо :cuc: Кога ја води топкава типов мислам ни Чак Норис не му ја краде која сигурност човече...
Видео
Мислев ќе им расте притисокот;)
Нешто како што на мене ми се случува :P

H

HITCH

Гостин
СЕ ГОРДЕАМ СО НАШИВЕ!

Сеедно дали ќе победиме, мене ми се допаѓа оваа игра, ми се допаѓа како функционираат.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.740
Поени од реакции
21.354
Дебили ако направат инцидент нека не се враќаат дома !!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom