- Член од
- 8 октомври 2009
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 153
Опаснооооо .... Овие па Литванциве како лесно си ги даваат кошевиве. Ајде сега второ полувреме нека тргнат тројките од наша страна
Е како притисокот на нив паѓа ?Не се ништо посебно Литванците, само малце поголема дисциплина кај нашите и можеме да ги победиме и со двоцифрена разлика, плус сега во второ полувреме ќе почне нив притисокот да ги јаде и тука е нашата шанса !
Е добар си, нема што. Ем и мене ми лупа срце 360 на саат, ем ме насмеа....Ако не си умриме од денес ќе живееме 100години мајке ми...
Ги потсетуваат дека МОРА да победат инаку ќе си отидат. Колку што е убаво да играш дома, толку и притисокот е поголем.Не зезај, како може да им смета, каков притисок од публиката...
де бе ко на клање да ги носатНадмоќни се !! Некако пробуваме отпадоците да ги искористиме и индивидуалните способности на некои играчи и само така го одржуваме водствово... тешко ни се пишува браќа...
Мислев ќе им расте притисокотЕ како притисокот на нив паѓа ?
Иначе да се надоврзам од претходната дискусија, да имало инциденти помеѓу Комити и ФА нерасчистени сметки од пред некој ден од турниорт во Ново Лисиче...
пс. Владо Кога ја води топкава типов мислам ни Чак Норис не му ја краде која сигурност човече...
Видео