Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Мака ќе мачиме со лични, од тоа имам највеќе страв. Мора да подобриме реализација од поле.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Мора некој друг да останува на вишок место Чековски... Војдан, Соколов, Перо...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Шутот не ни оди, шутот не ни оди, шутот не ни оди.

Не, идејата за напад НЕ НИ ОДИ. Затоа центрите шутираат тројки, а шутот ќе ни оди на таков начин кога Шекил О'Нил ќе има 100% реализација од тројка. Среќа што се подобривме и не фрламе секири од тројки (3/15 имаме така?), па имаме шанси сега.
Многу зависи играта на тој против кого играш никогаш не зависи само ние како играме!

Z

Zoza

Гостин
kaj ne ni dadoa zname da razveeeme kaj sudive teski pederi...pa uste da ima kako i sto trcat nasive ke gi pukat so licni aman ....ovaa definitivno treba samo pod leksilium i dizapan da se gleda

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Немојте да мислите дека публиката им смета на нашите....оти во некој ситуации на нивните повеќе им смета...бидејќи се под голем притисок.
Не зезај, како може да им смета, каков притисок од публиката...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ако не им тргни на Антич и Чековски ништо од нас
Инаку малерот е што не ја дадоа рекламата со волкот. Еве ја па да ни тргни
Aaa ја дадоа 2 пати денеска... само со Русите некако не ја даваа...и тоа воопшто ни еднаш не паметам да ја видов тогаш... ццц, Лоба е виновна што изгубивме ...уствари не hustle-наа судиите и грдине Руси.

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Каде може да се глеа онлајн сител? За другарче од австралија ми е, ја глеа на литванска тв утакмицата :confused:

M

marko 1996

Гостин
Можеме со Литванциве, да се изигра одбраната убаво како што знаеме, да не се шутираат 3ки безврска коа не се отворени , лични помалце да праат , глупи грешки никако и инатење ке дадам тројка што сака нека биде да нема и ке ги добиеме.

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Надмоќни се !! Некако пробуваме отпадоците да ги искористиме и индивидуалните способности на некои играчи и само така го одржуваме водствово... тешко ни се пишува браќа...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Најбитно од прво полувреме се две работи, првата одбраната е многу слаба и втората се надоврзува литванците не промашуваат од поле имаат огромен процент на прецизен шут.

А по кој знае кој пат шутот не не служи и мсилиме дека сме блиску а сме толку далеку.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Не се ништо посебно Литванците, само малце поголема дисциплина кај нашите и можеме да ги победиме и со двоцифрена разлика, плус сега во второ полувреме ќе почне нив притисокот да ги јаде и тука е нашата шанса !

Kajgana Shop

На врв Bottom