- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Видеово ме наежи до коска...
Провери ја претходната странаМорав да го постирам видеово многу е јако.
5 пати го гледавВидеово ме наежи до коска...
Наместо на оваа тема по грешка на таа јбгПровери ја претходната страна
Иначе да, одлично е видеото
Абе барем нека замачкаат очи со некое наводно пријавување и на среќа извлекување а не тука цигански финти да ми прават со веќе договорени “навивачи“ кои ќе патуваат. Ко демек сега дале на народот бесплатни карти, а уствари даваат карти на нивните партиски членови/соработници.Влакно у јајце барате... не е битно мамини или татини синови. Сигурно ќе има 5-6 души што ќе ги водат.
Нека има барем кого да отпоздрават нашиве после победата.
Се разбираме де, знаеме каква е ситуацијата кај нас.Абе барем нека замачкаат очи со некое наводно пријавување и на среќа извлекување а не тука цигански финти да ми прават со веќе договорени “навивачи“ кои ќе патуваат. Ко демек сега дале на народот бесплатни карти, а уствари даваат карти на нивните партиски членови/соработници.
Боли малку кога некој те прави глуп и тие вистински навивачи што секогаш навиваат и имаат одено си плаќаат се а сами а они ...
Ама ајде навикнато е Македончето на неправди, сепак најбитно ми е утре да победат макар слушал и на радио
Еј жими све знаев дека сме вакви жуљоп..ки. Првите постови беа зошто не се пратат 100 луѓе од агенција за млади и спорт. Сега пак зошто баш тие. цццц Па да не сакаш тендер да се распишеееее кој да иде!! Еве кој имал среќа отишол што е битно...Владата праќа 150 најзагреани навивачи во чартер лет,ме занима со која напраправа дознале кој се баш тие 150 најзагреани у 2 милиони народ?
--- надополнето: Sep 13, 2011 5:35 PM ---
Владата праќа 150 најзагреани навивачи во чартер лет,ме занима со која напраправа дознале кој се баш тие 150 најзагреани у 2 милиони народ?