Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Иде едно комбе комити на пат е веќе, вечер трга и еден авион со 40 души, владава тие карти што ги пуштила веројатно ке идат уште 100 и ако се направи тоа од колектива уште 50 луѓе ке се собере убава цифра.
Литванците ке бидат 12 000, ние 200 преку сила ама ке биде жестоко :)

М

Мартин`

Гостин
Влакно у јајце барате... не е битно мамини или татини синови. Сигурно ќе има 5-6 души што ќе ги водат.
Нека има барем кого да отпоздрават нашиве после победата. :D
Абе барем нека замачкаат очи со некое наводно пријавување и на среќа извлекување а не тука цигански финти да ми прават со веќе договорени “навивачи“ кои ќе патуваат. Ко демек сега дале на народот бесплатни карти, а уствари даваат карти на нивните партиски членови/соработници.
Боли малку кога некој те прави глуп и тие вистински навивачи што секогаш навиваат и имаат одено си плаќаат се а сами а они ...

Ама ајде навикнато е Македончето на неправди, сепак најбитно ми е утре да победат макар слушал и на радио (y)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.814
Поени од реакции
30.700
Е добро бе кој сака нека оди само таму да не се штедат и да навиваат со цело срце и глас.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе барем нека замачкаат очи со некое наводно пријавување и на среќа извлекување а не тука цигански финти да ми прават со веќе договорени “навивачи“ кои ќе патуваат. Ко демек сега дале на народот бесплатни карти, а уствари даваат карти на нивните партиски членови/соработници.
Боли малку кога некој те прави глуп и тие вистински навивачи што секогаш навиваат и имаат одено си плаќаат се а сами а они ...

Ама ајде навикнато е Македончето на неправди, сепак најбитно ми е утре да победат макар слушал и на радио (y)
Се разбираме де, знаеме каква е ситуацијата кај нас.

Но, поарно ова него ништо. Не верувам дека и кој и да се ќе ќутат таму... Викаа и за Лозарите во првата фаза дека се партиски пратени, но тие одлично навиваа. Се додека тоа го прават не ми е гајле чиви деца се и од кого се платени...

Нормално, желба на сите нас е да одиме таму, но тоа е, секаде има врски...

K

kalimer0

Гостин
Литванците предвреме се прогласија за победници

Додека организаторот на Евробаскетот се уште се подготвува за стартот на натпреварите
утре, сосема случајно начекавме интересен и оптимистички момент при испробувањето на
големиот семафор во „Жалгирис“ арената (на фотографијата подолу).

Извор

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Владата праќа 150 најзагреани навивачи во чартер лет,ме занима со која напраправа дознале кој се баш тие 150 најзагреани у 2 милиони народ?:icon_lol:
--- надополнето: Sep 13, 2011 5:35 PM ---
Владата праќа 150 најзагреани навивачи во чартер лет,ме занима со која напраправа дознале кој се баш тие 150 најзагреани у 2 милиони народ?:icon_lol:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
--- надополнето: Sep 13, 2011 5:35 PM ---
Еј жими све знаев дека сме вакви жуљоп..ки. Првите постови беа зошто не се пратат 100 луѓе од агенција за млади и спорт. Сега пак зошто баш тие. цццц Па да не сакаш тендер да се распишеееее кој да иде!! Еве кој имал среќа отишол што е битно...

Kajgana Shop

На врв Bottom