Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
утре во 16:30 колку само тапа термин :( зашто го преместија од 20:00 во 16:30 маме им еб**:mad:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Напрај ли некој од нашите бабл дабл?! :D

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Интересен е Меккејлеб на крајот на клипот , кога се држи за глава. Има две опции што му се мотаат во глава

1. Леле главата тапан ми ја направија со песнава
2 . Леле што направивме:)
зашто мислам дека е првата опција..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Вчера и Предраг изигра добро и слободно ќе кажам дека достојно го замени Гечевски.Само да поработи малку на шутот ...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Вчера и Предраг изигра добро и слободно ќе кажам дека достојно го замени Гечевски.Само да поработи малку на шутот ...
Предраг има раце шпагети, вришли, врвки... И се што асоцира на млитаво.
Никако не може да задржи топка. Незнам дали е психолошки или физички проблемот, ама дефинитивно има проблем.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Леле господе сеуште не ми се верува дека ние малата земја Македонија ги победивме моќните Литванци во кошарка и тоа на нивни терен пред 15.000 публика....па кога и ќе погледнам дека ги расплакавме нивните навивачи а бевме потценувани до максимум уште послатка е победата....да не се залетуваме и да не бидиме нереални ама мислам дека толку беше нашата бајка во ова ЕП бидејќи сериозно веќе со Шпанија нема да има смисла..најдобрата светска екипа после САД...не знам како ќе му се спортиставиме ни како и да е секогаш ќе бидиме со момците до крај!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Мене па најмило ми е што ги победивме ради тоа што овие Литванциве си шутираа млитаво поголемиот дел од мечов, колку да се шутне, мислеа така, со 10% од силата ќе не добијат.

В

Вори

Гостин
Нов ден.А сеуште ме држи возбудата и еуфоријата од вчера.Ќе ме држи до наредно Европско,осеќам.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Прегледај го приврзокот 34010
морав.....:rolleyes:

Едит
Да се најдеше некој доброволец да ги Фотошопира под машинеријава знамињата на сите досегашни наши пациенти - би изгледало супер

П.С. Да се остават 2 празни места, има уште работа за ваљакот :D

Прво имав друга замисла ама сега подобро излезе:pos:

П.С. Има уште место под ваљакот(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom