Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

утре во 16:30 колку само тапа термин :( зашто го преместија од 20:00 во 16:30 маме им еб**:mad:

Напрај ли некој од нашите бабл дабл?! :D

Интересен е Меккејлеб на крајот на клипот , кога се држи за глава. Има две опции што му се мотаат во глава

1. Леле главата тапан ми ја направија со песнава
2 . Леле што направивме:)

зашто мислам дека е првата опција..

Вчера и Предраг изигра добро и слободно ќе кажам дека достојно го замени Гечевски.Само да поработи малку на шутот ...

Вчера и Предраг изигра добро и слободно ќе кажам дека достојно го замени Гечевски.Само да поработи малку на шутот ...
Предраг има раце шпагети, вришли, врвки... И се што асоцира на млитаво.
Никако не може да задржи топка. Незнам дали е психолошки или физички проблемот, ама дефинитивно има проблем.

Леле господе сеуште не ми се верува дека ние малата земја Македонија ги победивме моќните Литванци во кошарка и тоа на нивни терен пред 15.000 публика....па кога и ќе погледнам дека ги расплакавме нивните навивачи а бевме потценувани до максимум уште послатка е победата....да не се залетуваме и да не бидиме нереални ама мислам дека толку беше нашата бајка во ова ЕП бидејќи сериозно веќе со Шпанија нема да има смисла..најдобрата светска екипа после САД...не знам како ќе му се спортиставиме ни како и да е секогаш ќе бидиме со момците до крај!

Мене па најмило ми е што ги победивме ради тоа што овие Литванциве си шутираа млитаво поголемиот дел од мечов, колку да се шутне, мислеа така, со 10% од силата ќе не добијат.

Нов ден.А сеуште ме држи возбудата и еуфоријата од вчера.Ќе ме држи до наредно Европско,осеќам.

Прегледај го приврзокот 34010
морав.....:rolleyes:

Едит
Да се најдеше некој доброволец да ги Фотошопира под машинеријава знамињата на сите досегашни наши пациенти - би изгледало супер

П.С. Да се остават 2 празни места, има уште работа за ваљакот :D
lens18278982_1312560700challenge-accepted.png

macedoniah.jpg

Прво имав друга замисла ама сега подобро излезе:pos:

П.С. Има уште место под ваљакот(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom