Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
да им ебам матер на судиите срцето ми пукна мамето нивко германско да и го ебам веке немам живци да гледам ракомет секоја чест за лазаров посебно и македонската репрезентација.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Жално е за ваква генерација таков тренер. Јбг веќе на следното првенство да дојде Червар нема да биде тоа тоа

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Бесплатни часови по математика за шпанските судии да научат да бројат.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
да им е**м матер на судиите срцето ми пукна мамето нивко германско да и го ебам веке немам живци да гледам ракомет секоја чест за лазаров посебно и македонската репрезентација.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Еднаш, значи само еднаш во животов би сакал да имаме среќа. Мислам дека стварно не барам многу:tapp:

Ако немавме среќа на Евробаскетот у Литванија не знам каде имавме.Може и цела среќа таму ни отиде.Барем не се жалете за тоа.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Бесплатни часови по математика за шпанските судии да научат да бројат.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
да им е**м матер на судиите срцето ми пукна мамето нивко германско да и го ебам веке немам живци да гледам ракомет секоја чест за лазаров посебно и македонската репрезентација.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
ЗОШТО НЕ СВИКА ТАЈМ АУТ ШУНДОВСКИ НА КРАЈОТ ЗОШТО БЕ ЦЦЦ !?
СЕ ДА МУ ЕБАМ НЕГО И НА СУДИИТЕ КАЈ ВИДОА ЧЕКОРИ ..
Па свика негде накај 48 минута.Не може у едно полувреме по 2 пати тајмаут.

K

kalimer0

Гостин
Несреќен пораз нема што да правиме штета што не земаме бодови а ебено ги заслуживме.
Публиката ме изреволтира многу, убаво на почетокот свирежи за време на секоја акција на Данците и песна кога напаѓавме ние, потоа кога почнавме да губиме и кога најмногу фалеше нивната поддршка ШТАМА.

Ако може некој да излезе со калкулации што и како понатаму, дали ги имаме, кои ни се шансите и слично?
Кармата ќе се врати, несреќно загубивме натпревар, со многу среќа ќе одиме понатаму !

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.068
Поени од реакции
23.516
не ми се верува колкава глупост направивме.
ама ајде не е крај на светот, има уште борби до крајот.

Г

Грејвдигер

Гостин
Очигледно слабо не прати среќава у спортов, мада и лоша одбрана игравме у второ полувреме и искористија да ни избегат 3 гола и ја држеа таа разлика од крај. Тренеров... ај ќе си преќутам.

И зашто нече среча поштеног човека бе, алооооооо?! :confused:

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
После ова слободно банирајте ме: Судија педер! Мамата! Коњу дрогиран! Да ја ебам ќерка ти на летање! Слепец глуп! Корумпирано копиле! Да ти се скрати од најмилото! Да ти ебам матер! Цел живот црно да носеш! Во уста повеќе свирче да не ставеш! Гнаса една немиена! Заб да те заболе! Пичка ти матер!

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Заебете плукање, туку кажете што кажува математиката? Имаме шанси за Олимпијада?

В

Вори

Гостин
И тоа што некогаш мрчиме и критикуваме не е од чиста мира.Не боли,засегнати сме па затоа и реагираме.Тие што се прават најголеми поддржувачи,сигурен сум дека последната минута не ни ја гледале и го виделе само резултатот.Па ќе серат сега овде.

Шанси за полуфинале немаме никакви веќе,нели?
Крај краева зошто на бод не отидовме ако веќе видовме дека не ни оди во последните секунди?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Уште не ми се верува, од напад за победа добивме пораз. Тежок кошмар...

Уште се чудам, кој го избра Ѕвонко, му ебам презимето ретардирано. Еее златен Лино Червар, ем ги знае играчите од Металург, ем уште подобар состав ќе имаше на располагање. Живот...

M

Mario Gómez

Гостин
Значи не се занесувајте и не се нервирајте за џабе, Лазаров да не беше ќе изгубевме убедливо. Не сме ние на нивото на Данска, нивните јаки крила ја праат разликата. И плус Хансен се разигра, кај нас жути и наумче под просечно и Кире и неговите пасови до Стоилов не одржуваа во игра цел натпревар. Мене јасно ми беше дека во натпревар со многу голови нема да издржеме до крај со Данците. Ментално сме слаби и без добар тренер, кој незнае кога да побара тајм аут и незнае една добра акција да извежбаат на тренинг, кога знае дека секој ебам натпревар се решава во последната минута. Го имаме Кире кој влече ТРИ играчи на блок и незнаат да одиграат нешо втор пикер или друго. Поразот боли и со тоа ги губиме сите шанси за добар пласман, веројатно ке играме за 9-то или 11-то место.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
Ама германецот Кауфман или кој и да е да го дадеше голот од Мојсовски ќе се важеше, нели? Племето шпанско:гомце:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom