Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да му ебам се на тој што одлучи во второ полувреме да не се игра фластер на Хансен.
ПА 10 ГОЛА НИ ДАДЕ БЕ НЕНОРМАЛНИ ЕДНИ!!!!!!!!!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немојте да сте мрчеле за ракометарите. Не е Данска Сан Марино или друга маалска репрезентација па ќе остави да и седиме на +6. Си имаат селектор кој ќе им каже каде грешат ќе променат игра и ќе се вратат, нешто што ние очигледно немаме. Игравме со втората репрезентација во светот, им се држевме до последно. Тој Шпанецот дома со кола од брза помош да се врати. Смрдеж еден цигански.

Тоа е тоа идеме нагоре и лош збор да не чујам за ракометарите. Барем игравме до последно!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Еднаш, значи само еднаш во животов би сакал да имаме среќа. Мислам дека стварно не барам многу:tapp:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Шундовски пак ставај го Митков,нека дреме на клупа волот Јоновски цццц... и овој ти бил селектор оффффф....

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
тоа е тоа самите сме си криви се ради менталитет психички сме слаби кај се дозволува од плус 6 на -3 башка слаб тренер од се помалце а иначе играчки сме боље и од Шведска и од Германија и од Данска

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Јас незнам која постава играше на почеток на второ полувреме со ниедна упатена топка према пикер..кога првиот дел така го добивме?!!?Лазаров се упали во клучен момент-ја врати психолошката предност на 2-3 минути пред крај мегутоа каква неорганизираност на одбраната и особено последните 5 секунди...да примиш гол во последни 5 секунди ти е исто како да немаш воопшто одбрана.Пребрзо мислеа дека заврши натпреварот нерешено и стига казната одма.Леле луѓе вријам ако ми верувате ќе пукнам од мака.....

K

kalimer0

Гостин
Несреќен пораз нема што да правиме штета што не земаме бодови а ебено ги заслуживме.
Публиката ме изреволтира многу, што убаво на почетокот свирежи за време на секоја акција на Данците и песна кога напаѓавме ние, потоа кога почнавме да губиме и кога најмногу фалеше нивната поддршка ШТАМА.

Ако може некој да излезе со калкулации што и како понатаму, дали ги имаме, кои ни се шансите и слично?
Кармата ќе се врати, несреќно загубивме натпревар, со многу среќа ќе одиме понатаму !

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ни се случи СПОРТ затоа немојте да плукате по играчите и селекторот кои ги величевте пред два дена. Тоа е тоа идеме даље!
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 19:54 ---
Ни се случи СПОРТ затоа немојте да плукате по играчите и селекторот кои ги величевте пред два дена. Тоа е тоа идеме даље!
Не ми кажувај и ти спорт и се нека оди во бестрага, ваков трењер е за на бесилка играчите се сонце, овој е за на голи оток!!! Па толку да се нема стратегија и осет за тајм аут или фластер, до трето колено да му наредам златна генерација ќе испуштиме заради некаков си трењер кој освен приказни незнае ништо друго да каже. Издржете...абе како издржете кажи како да издржат крв да му ебам неспособна!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не ја затварајте темава остај те ја да се истрошиме.
Сите играчи беа на ниво секоја чест за дечките:cuc: Грешката е кај нашиот фаил селектор Шундо покер фејс. Кире совети дава боже овој како мивка некоја молчи. Еднаш не го видов да даде совет и некоја тактика да објасни. Ракометна федерацијо од која галаксија го телепортиравте :(

ОДИ СИ ШУНДО !!!!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не ги браните бе, сами се криви! И во победа и пораз за Македонија ама ова не е пораз. Ова е неспособност!

В

Вори

Гостин
И уште нешто да им соопштам на публиката.

СЕ НАВИВА И СЕ БОДРИ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА И КОГА ГУБИ ТАА.НЕ МОРА САМО КОГА Е АКТИВЕН РЕЗУЛТАТОТ ДА СЕ ПЕЕ И УРЛА.КРЕМЦИ ЕДНИ БОТОВСКИ,КОГА ИМ БЕШЕ НАЈПОТРЕБНО ВИЕ ГИ ПРЧЕВТЕ!

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
да им ебам матер на судиите срцето ми пукна мамето нивко германско да и го ебам веке немам живци да гледам ракомет секоја чест за лазаров посебно и македонската репрезентација.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Бесплатни часови по математика за шпанските судии да научат да бројат.

K

kalimer0

Гостин
Несреќен пораз нема што да правиме штета што не земаме бодови а ебено ги заслуживме.
Публиката ме изреволтира многу, убаво на почетокот свирежи за време на секоја акција на Данците и песна кога напаѓавме ние, потоа кога почнавме да губиме и кога најмногу фалеше нивната поддршка ШТАМА.

Ако може некој да излезе со калкулации што и како понатаму, дали ги имаме, кои ни се шансите и слично?
Кармата ќе се врати, несреќно загубивме натпревар, со многу среќа ќе одиме понатаму !

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Јас незнам која постава играше на почеток на второ полувреме со ниедна упатена топка према пикер..кога првиот дел така го добивме?!!?Лазаров се упали во клучен момент-ја врати психолошката предност на 2-3 минути пред крај мегутоа каква неорганизираност на одбраната и особено последните 5 секунди...да примиш гол во последни 5 секунди ти е исто како да немаш воопшто одбрана.Пребрзо мислеа дека заврши натпреварот нерешено и стига казната одма.Леле луѓе вријам ако ми верувате ќе пукнам од мака.....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Еднаш, значи само еднаш во животов би сакал да имаме среќа. Мислам дека стварно не барам многу:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom