Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кире здиве.Секоја чест! Ваква игра да прикаже со Полјаците и ги газиме Полјаците.М.М.Е. на Европско првенство во кошарка истиот малер го имавме со Русите, кога ни дадоа поен во последна секунда.

Тоа е, немавме среќа тоа можам да кажам само. Секогаш сме толку блиску а сепак далеку.

ШУНДОВСКИ ДА ТЕ ЕБАМ У КОПИЛЕТО ЛАЗАРОВ ЗБОРИ МЕСТО ТЕБЕ НА ТАЈМ АУТОВИТЕ
ГОМНО СКАПАНО
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 19:50 ---
ШУНДОВСКИ ДА ТЕ ЕБАМ У КОПИЛЕТО ЛАЗАРОВ ЗБОРИ МЕСТО ТЕБЕ НА ТАЈМ АУТОВИТЕ
ГОМНО СКАПАНО

може некој да постира клипче од последната наша акција? тоа чекорите шо ни рекоа дека сме ги напраиле малце ми се сумљиви....

Селско шпанско копиле крвта да ти ја еб*амммм цццц....

Овојпат среќата ни го заврте грбот. Едноставно Хансен си ја покажа класата, ни даде 12 гола. И покрај се, горди на нашите репрезентативци, покажаа како се бранат боите на нацијата, достоинствено и чесно. Напред Македонија!!!

Не ми се верувааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Што се нема да ни се случи на нас :place:

ШПАНЦИ СЕ ЖИВО ШТО ВИ МРДА ДОМА ДА ВИ УМРЕ ДА ГО ЕБАМ

ОСТАВКА НА ШУНДОВСКИ ВЕДНАШ!!! АМА ВЕДНАШ!!!
ДА НЕ ГО ВИДАМ НА СЛЕДНИОТ НАТПРЕВАР, КЛОШАР ЕДЕН НЕСПОСОБЕН!!! БАБА БОЉИ ТРЕЊЕР Е ОД ТЕБЕ ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА КРЕТЕНСКА!!!

Судиите не ни се криви колку што сме ние глупи.Од колку водевме ееј,да изгубиме на крај.ц ц ц глупи сме

ОСТАВКА НА ШУНДОВСКИ ВЕДНАШ!!! АМА ВЕДНАШ!!!
ДА НЕ ГО ВИДАМ НА СЛЕДНИОТ НАТПРЕВАР, КЛОШАР ЕДЕН НЕСПОСОБЕН!!! БАБА БОЉИ ТРЕЊЕР Е ОД ТЕБЕ ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА КРЕТЕНСКА!!!

Овојпат среќата ни го заврте грбот. Едноставно Хансен си ја покажа класата, ни даде 12 гола. И покрај се, горди на нашите репрезентативци, покажаа како се бранат боите на нацијата, достоинствено и чесно. Напред Македонија!!!

ШПАНЦИ СЕ ЖИВО ШТО ВИ МРДА ДОМА ДА ВИ УМРЕ ДА ГО ЕБАМ

ЗОШТО НЕ СВИКА ТАЈМ АУТ ШУНДОВСКИ НА КРАЈОТ ЗОШТО БЕ ЦЦЦ !?
СЕ ДА МУ ЕБАМ НЕГО И НА СУДИИТЕ КАЈ ВИДОА ЧЕКОРИ ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom