Македонија ЃП и Слога Југомагнат исклучени од Првата македонска фудбалска лига!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ако биле свесни овие од раководството на Мак ЃП. дека може да ги пратат у четврта лига, сигурно немалежо да бојкотираат.
Стварно многу ми е жал, Македонија и Фудбал НЕ!

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Лошо е шо другите клубови немаат храброст да се спротистават....

Не е до храброста брат4е мое.
На другите клубови им е исто и со Хари и со тој другиот ќе немаа ќар, а вака Македонија сака да си дојде нивниот човек за да имаат ќар, тука е разликата.:smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.315
Епа затоа на нареден голем меч на Македонија ( једина прилика градски да е пун ) фраерчињата од форум ваљда се кадарни да направат дома едно банерче и аналагоно на она што се случува во останатите земји ке си го испромовирате вашето мислење против Хари.

Комити + уште некои навивачки групи плус да додадат сол на раната наречена Хари и воала ( така требаше да биде против Шпанија, да го укопаат во вистински момент, ама. . . ), глеам имаше некој член овде кој збореше за некои одредени медиуми кои работеле под диригирање на некој трет протв Х(п)ари, ке го прашам, има ли медиум во Македонија што застанува позади Хари, освен некое полумртво прилепско радио.

Клубовите сами не се кадарни да го сменат Хари, заедно со фановите да, со организирање на протести и пракање на силна порака, ама соодветно на просекот фанови на сите средби вкупно се на се ке се собере една помала бројка од тој просек или 200-300 луѓе што ке се окарактеризира ко FAIL .

Ми текнуе порано кога се кршеше Градски и Сител ради Ѕинго кога диригираше со мак.фудбалот и Силекс беа фаворизирани, е тоа беа златни времиња, ни специјаллци ни никој не можеше да сопре една гневна фудбалска толпа која прави инвазија у парк и на која и дое преку к*р од Се, а сеа доволни се 10 алфи и сите ко пички цигари да пушат и ууу да викаат, толку, и од оноа ав ав кучиња се плашат. :wink:

Oстајте вие форуми моруми, ова ко оние фејсбук групине, ке се соберат 10-15000 против нешто, а се излезе за протест се на се 500 души има, смешки.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
На другите клубови им е исто и со Хари и со тој другиот ќе немаа ќар, а вака Македонија сака да си дојде нивниот човек за да имаат ќар, тука е разликата.:smir:
..не бојкотираме за да дојде Блашко туку за 2 работи...
1. Ново собрание. Тоа не значи Благоја дека треба да е претседател, секој може да предложи некој подобар
2. Застапеност од најмалку 50% на клубовите во собранието. Сегашниве делегати се кладам дека не знаат ни да набројат 5 наши фудбалски екипи.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кај прочита дека Блашко сака да биде претседател и ние сакаме да биде тој претседател ???:smir:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Верувај ми дека е до храброста, кога би бојкотирале половина и повеке од лигата, и од прва и од втора, ке видиш како ке си оди:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Верувај ми дека е до храброста, кога би бојкотирале половина и повеке од лигата, и од прва и од втора, ке видиш како ке си оди:smir:
Епа од 12 тима, 2 бојкотираат и бар пола да има уште 4 тима фалат, на тие 4 Хари пуштил некое евро и сите се среќни и задоволни.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Епа од 12 тима, 2 бојкотираат и бар пола да има уште 4 тима фалат, на тие 4 Хари пуштил некое евро и сите се среќни и задоволни.
Знаеме дека е така....... Но газдите плитко размислуваат и тие сакат пари моментално... Не размислуваат на долги патеки, дека ако се работи како шо треба, пари ке има многу повеке .....

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Знаеме дека е така....... Но газдите плитко размислуваат и тие сакат пари моментално... Не размислуваат на долги патеки, дека ако се работи како шо треба, пари ке има многу повеке .....
Епа братче, ова е Македонија,Македончиња не гледаат за утре, само денес да им е арно. Иако и ние сме у ова нешто, вистината е таа.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Брат не се киксај со вакви постови...зашо викаш дека за негов интерес е бојкотов ??
Грешка си,не е за негов туку за интересот на цела македонска лига е бојкотот читни погоре што бараат тој и Рефет од ФФМ...
прво!!! немој да кажуваш кој не кого да му го пуши лајно едно оти ако немаш шо да кажиш чути и не вреѓај (исто ко рафет и блашко)!!!
второ НИКОЈ, ама баш НИКОЈ нема право ЗА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ за жртвува ФК. македонија ѓп не е па ни ќе биде од николоски за тој така да си игра со неа и со навивачите!!!
знајш шо бараат штрајкувачите...ПАРИ!!! слога нема ни денар, па сеа ај, ќе бојкотираме... за блашко покрај парите и власт...ама нема!!!

Не кажувај гачки тука,јавна тајна е дека Хари ви даде некој динар за да не бојкотирате !!!

Зашо не останавте ако сте за бојкот,место шести,ке бевте 4 тим што бојкотира и ке немаше лига,Хари ке се тргнеше од власт и сите срекни и весели ке бираа нов претседател,со нови делегати од клубовите од прва и втора лига,ама коа ке видиш до некаде ви одговара ваквата ситуација :smir:
утопија!!!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
прво!!! немој да кажуваш кој не кого да му го пуши лајно едно оти ако немаш шо да кажиш чути и не вреѓај (исто ко рафет и блашко)!!!
второ НИКОЈ, ама баш НИКОЈ нема право ЗА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ за жртвува ФК. македонија ѓп не е па ни ќе биде од николоски за тој така да си игра со неа и со навивачите!!!
знајш шо бараат штрајкувачите...ПАРИ!!! слога нема ни денар, па сеа ај, ќе бојкотираме... за блашко покрај парите и власт...ама нема!!!

утопија!!!
Ало да не пратерате малку читам ве јас и сакам да продужам ама ке има тука интервенција од модератор ооолафф смири се малку бе друже:smir:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Епа затоа на нареден голем меч на Македонија ( једина прилика градски да е пун ) фраерчињата од форум ваљда се кадарни да направат дома едно банерче и аналагоно на она што се случува во останатите земји ке си го испромовирате вашето мислење против Хари.

Комити + уште некои навивачки групи плус да додадат сол на раната наречена Хари и воала ( така требаше да биде против Шпанија, да го укопаат во вистински момент, ама. . . ), глеам имаше некој член овде кој збореше за некои одредени медиуми кои работеле под диригирање на некој трет протв Х(п)ари, ке го прашам, има ли медиум во Македонија што застанува позади Хари, освен некое полумртво прилепско радио.

Клубовите сами не се кадарни да го сменат Хари, заедно со фановите да, со организирање на протести и пракање на силна порака, ама соодветно на просекот фанови на сите средби вкупно се на се ке се собере една помала бројка од тој просек или 200-300 луѓе што ке се окарактеризира ко FAIL .

Ми текнуе порано кога се кршеше Градски и Сител ради Ѕинго кога диригираше со мак.фудбалот и Силекс беа фаворизирани, е тоа беа златни времиња, ни специјаллци ни никој не можеше да сопре една гневна фудбалска толпа која прави инвазија у парк и на која и дое преку к*р од Се, а сеа доволни се 10 алфи и сите ко пички цигари да пушат и ууу да викаат, толку, и од оноа ав ав кучиња се плашат. :wink:

Oстајте вие форуми моруми, ова ко оние фејсбук групине, ке се соберат 10-15000 против нешто, а се излезе за протест се на се 500 души има, смешки.
па види сеа вака... тој член претпоставувам дека сум ја (оти знам дека сум пишал, за другите незнам)... само ќе ти пишам дека овие си имаат свои извори преку кои ја искривуват сликата за фудбалот кај нас, а на хари не му треба да плаќа пари за да плука и да го омаловажува некого!!! ако некој е толку способен, нека повели и нека го турни од власт, а ако не е нека не кука по медиуми и по платени новинари!!!
сигурно ја знајш поговорката...ако ме победиш со лага еднаш, срам да ти е, а ако ме излажиш по втор пат, срам да ми е!!!

Ало да не пратерате малку читам ве јас и сакам да продужам ама ке има тука интервенција од модератор ооолафф смири се малку бе друже:smir:
братче читни претходно, испровоциран сум!!!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
братче читни претходно, испровоциран сум!!!
Абе се те сфакам ама ти зборам за твое добро сите сме испровоцирани на некоја тема ама воздржи се не за друго ке те банират од тема не можеш после да си искажеш мислењата инаку се е ок ..:smir:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Абе се те сфакам ама ти зборам за твое добро сите сме испровоцирани на некоја тема ама воздржи се не за друго ке те банират од тема не можеш после да си искажеш мислењата инаку се е ок ..:smir:
не напрајв нишо за да добијам бан:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom