Лошо е шо другите клубови немаат храброст да се спротистават....
..не бојкотираме за да дојде Блашко туку за 2 работи...Не е до храброста брат4е мое.
На другите клубови им е исто и со Хари и со тој другиот ќе немаа ќар, а вака Македонија сака да си дојде нивниот човек за да имаат ќар, тука е разликата.:smir:
Кај прочита дека Блашко сака да биде претседател и ние сакаме да биде тој претседател ???:smir:Не е до храброста брат4е мое.
На другите клубови им е исто и со Хари и со тој другиот ќе немаа ќар, а вака Македонија сака да си дојде нивниот човек за да имаат ќар, тука е разликата.:smir:
Верувај ми дека е до храброста, кога би бојкотирале половина и повеке од лигата, и од прва и од втора, ке видиш како ке си оди:smir:Не е до храброста брат4е мое.
Епа од 12 тима, 2 бојкотираат и бар пола да има уште 4 тима фалат, на тие 4 Хари пуштил некое евро и сите се среќни и задоволни.Верувај ми дека е до храброста, кога би бојкотирале половина и повеке од лигата, и од прва и од втора, ке видиш како ке си оди:smir:
Знаеме дека е така....... Но газдите плитко размислуваат и тие сакат пари моментално... Не размислуваат на долги патеки, дека ако се работи како шо треба, пари ке има многу повеке .....Епа од 12 тима, 2 бојкотираат и бар пола да има уште 4 тима фалат, на тие 4 Хари пуштил некое евро и сите се среќни и задоволни.
Епа братче, ова е Македонија,Македончиња не гледаат за утре, само денес да им е арно. Иако и ние сме у ова нешто, вистината е таа.Знаеме дека е така....... Но газдите плитко размислуваат и тие сакат пари моментално... Не размислуваат на долги патеки, дека ако се работи како шо треба, пари ке има многу повеке .....
прво!!! немој да кажуваш кој не кого да му го пуши лајно едно оти ако немаш шо да кажиш чути и не вреѓај (исто ко рафет и блашко)!!!Брат не се киксај со вакви постови...зашо викаш дека за негов интерес е бојкотов ??
Грешка си,не е за негов туку за интересот на цела македонска лига е бојкотот читни погоре што бараат тој и Рефет од ФФМ...
утопија!!!Не кажувај гачки тука,јавна тајна е дека Хари ви даде некој динар за да не бојкотирате !!!
Зашо не останавте ако сте за бојкот,место шести,ке бевте 4 тим што бојкотира и ке немаше лига,Хари ке се тргнеше од власт и сите срекни и весели ке бираа нов претседател,со нови делегати од клубовите од прва и втора лига,ама коа ке видиш до некаде ви одговара ваквата ситуација :smir:
Ало да не пратерате малку читам ве јас и сакам да продужам ама ке има тука интервенција од модератор ооолафф смири се малку бе друже:smir:прво!!! немој да кажуваш кој не кого да му го пуши лајно едно оти ако немаш шо да кажиш чути и не вреѓај (исто ко рафет и блашко)!!!
второ НИКОЈ, ама баш НИКОЈ нема право ЗА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ за жртвува ФК. македонија ѓп не е па ни ќе биде од николоски за тој така да си игра со неа и со навивачите!!!
знајш шо бараат штрајкувачите...ПАРИ!!! слога нема ни денар, па сеа ај, ќе бојкотираме... за блашко покрај парите и власт...ама нема!!!
утопија!!!
па види сеа вака... тој член претпоставувам дека сум ја (оти знам дека сум пишал, за другите незнам)... само ќе ти пишам дека овие си имаат свои извори преку кои ја искривуват сликата за фудбалот кај нас, а на хари не му треба да плаќа пари за да плука и да го омаловажува некого!!! ако некој е толку способен, нека повели и нека го турни од власт, а ако не е нека не кука по медиуми и по платени новинари!!!Епа затоа на нареден голем меч на Македонија ( једина прилика градски да е пун ) фраерчињата од форум ваљда се кадарни да направат дома едно банерче и аналагоно на она што се случува во останатите земји ке си го испромовирате вашето мислење против Хари.
Комити + уште некои навивачки групи плус да додадат сол на раната наречена Хари и воала ( така требаше да биде против Шпанија, да го укопаат во вистински момент, ама. . . ), глеам имаше некој член овде кој збореше за некои одредени медиуми кои работеле под диригирање на некој трет протв Х(п)ари, ке го прашам, има ли медиум во Македонија што застанува позади Хари, освен некое полумртво прилепско радио.
Клубовите сами не се кадарни да го сменат Хари, заедно со фановите да, со организирање на протести и пракање на силна порака, ама соодветно на просекот фанови на сите средби вкупно се на се ке се собере една помала бројка од тој просек или 200-300 луѓе што ке се окарактеризира ко FAIL .
Ми текнуе порано кога се кршеше Градски и Сител ради Ѕинго кога диригираше со мак.фудбалот и Силекс беа фаворизирани, е тоа беа златни времиња, ни специјаллци ни никој не можеше да сопре една гневна фудбалска толпа која прави инвазија у парк и на која и дое преку к*р од Се, а сеа доволни се 10 алфи и сите ко пички цигари да пушат и ууу да викаат, толку, и од оноа ав ав кучиња се плашат. :wink:
Oстајте вие форуми моруми, ова ко оние фејсбук групине, ке се соберат 10-15000 против нешто, а се излезе за протест се на се 500 души има, смешки.
братче читни претходно, испровоциран сум!!!Ало да не пратерате малку читам ве јас и сакам да продужам ама ке има тука интервенција од модератор ооолафф смири се малку бе друже:smir:
Абе се те сфакам ама ти зборам за твое добро сите сме испровоцирани на некоја тема ама воздржи се не за друго ке те банират од тема не можеш после да си искажеш мислењата инаку се е ок ..:smir:братче читни претходно, испровоциран сум!!!
не напрајв нишо за да добијам банАбе се те сфакам ама ти зборам за твое добро сите сме испровоцирани на некоја тема ама воздржи се не за друго ке те банират од тема не можеш после да си искажеш мислењата инаку се е ок ..:smir: