Македонец градоначалник во Австралија го бакнал Грчкото знаме

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
а бе за да го знаеш тоа треба малку повеке познавање на некој работи, од колку да се чита све што се сервира по медиумиве, тоа што се случувало се случува во област каде што е тој градоначалник, и таму е во својство на градоначалник а не дека нешто посебно е близок со нив, било која заедница да беше тој ке беше таму, нема врска што биле грците.
Значи за рејтинг дупче дава (без разлика дали на Грци или не)? Така да го сватам ова?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.550
Поени од реакции
9.467
Значи за рејтинг дупче дава (без разлика дали на Грци или не)? Така да го сватам ова?
не ми е јасно зошто водиш инает муабет, ако така мислиш ете мисли што сакаш, можеби грешка направив што го најдов оргиналниот запис, така да се намали маневарскиот простор за плукање на човекот бадијала, ама ете ти се извинувам што згрешив, ако мислиш дека е подобро да го избришам тој дел, слободно кажи, па може да продолжите да плукате по него и воопшто по македонецот во целина, во кој и ти си дел од нив.

п.с не ми е гајле за човекот, не ми беше целта да го бранам, ама чисто мразам срања, а во случајов не да е срање него смрди корни ....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нашиве политичари да можат ќе му се посерат на нашето, вие сте запнале некој си градоначалник на некое село таму знаме што бацил. Е, Македонче...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.904
Поени од реакции
12.452
ОД СВОИТЕ СИ ПАТИМЕ!!!

Македонец во Австралија го бакнал грчкото знаме

Македонецот-градоначалник на општината Рокдејл во Сиднеј, Бил Саравиновски, ја изреволтирал македонската заедница во Австралија затоа што го бакнал грчкото знаме на фестивал што го организирала грчката заедница и на кој присуствувале околу 5.000 луѓе

Дијаспората револтирана
Бил е тој со оделото?

Ако ви значи нешто во животот, љубовта, работата...овде има демант на таа вест
http://www.theleader.com.au/news/local/news/general/marathon-effort-at-greek-festival/1984731.aspx?storypage=2
Correction:
A Leader November 2 story on the Marathon 2500 Festival should have stated that Greek runner Aristotle Kakogeorgiou kissed the Greek flag on entering St George Soccer Stadium. Rockdale Mayor Bill Saravinovski did not kiss the flag.

Ете сега полесно се спие ...изгаснете ги кладите

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Чекај,како тоа МАКЕДОНЕЦ од АВСТРАЛИЈА, со име Бил го нарекувате МАКЕДОНЕЦ ?

Што би рекол Кили,ма немој да ме јебеш бре !
е па БИЛ некад Благоја:pos:
Bill (Blagoja) Seravinovski:
http://www.macedoniantruth.org/forum/showthread.php?t=4623&page=4

а и нешто веста доцни само 2 години :pos: ништо страшно де

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
a sto mislite kolku se patuva od tamu do tuka so brod, sega stignal brodot

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Човеков е таму зашто настанот се случува во неговата општина...исто како Коце што е прв на секој настан во Скопје без разлика чии луѓе го организираат настанот. Не ми се верува дека дава дупче за рејтинг зашто областа во која што живее е населена со Македонци така да пак ќе тепа на избори освен ако не им зафркне нешто на тамошните.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.550
Поени од реакции
9.467
Човеков е таму зашто настанот се случува во неговата општина...исто како Коце што е прв на секој настан во Скопје без разлика чии луѓе го организираат настанот. Не ми се верува дека дава дупче за рејтинг зашто областа во која што живее е населена со Македонци така да пак ќе тепа на избори освен ако не им зафркне нешто на тамошните.
бадијала црташ, тој што сака да сере следното прашање ке биде ЗОШТО ДЕЦАТА НА НАШИТЕ ИСЕЛЕНИЦИ УЧАТ ВО ИСТИ ШКОЛИ КАДЕ ШТО ИМА И ГРЦИ

Член од
8 август 2011
Мислења
232
Поени од реакции
79
Не викат за џабе старите дека македонецот му е најголем непријател на самиот македонец

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако му било од интерес и г'зот ќе му го бацел ..... то е продаени души :P

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
А каков бил бакнежот-обичен или француски?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.958
Поени од реакции
11.805
Е ако де, филантроп чоек, ги сака и нив. Такви сме ние, за разлика од циганите, тие сите ги мразат. Ние сме кокичиња нежни суптилни :icon_mrgr:

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Сте се запрашаче некогаш зашто првично се одселуваат од дома ?

Kajgana Shop

На врв Bottom