Македонец градоначалник во Австралија го бакнал Грчкото знаме

• Креатор на темата Креатор на темата Казаки
  • Време на започнување Време на започнување
а бе за да го знаеш тоа треба малку повеке познавање на некој работи, од колку да се чита све што се сервира по медиумиве, тоа што се случувало се случува во област каде што е тој градоначалник, и таму е во својство на градоначалник а не дека нешто посебно е близок со нив, било која заедница да беше тој ке беше таму, нема врска што биле грците.

Значи за рејтинг дупче дава (без разлика дали на Грци или не)? Така да го сватам ова?

Значи за рејтинг дупче дава (без разлика дали на Грци или не)? Така да го сватам ова?
не ми е јасно зошто водиш инает муабет, ако така мислиш ете мисли што сакаш, можеби грешка направив што го најдов оргиналниот запис, така да се намали маневарскиот простор за плукање на човекот бадијала, ама ете ти се извинувам што згрешив, ако мислиш дека е подобро да го избришам тој дел, слободно кажи, па може да продолжите да плукате по него и воопшто по македонецот во целина, во кој и ти си дел од нив.

п.с не ми е гајле за човекот, не ми беше целта да го бранам, ама чисто мразам срања, а во случајов не да е срање него смрди корни ....

Нашиве политичари да можат ќе му се посерат на нашето, вие сте запнале некој си градоначалник на некое село таму знаме што бацил. Е, Македонче...

ОД СВОИТЕ СИ ПАТИМЕ!!!

Македонец во Австралија го бакнал грчкото знаме

Македонецот-градоначалник на општината Рокдејл во Сиднеј, Бил Саравиновски, ја изреволтирал македонската заедница во Австралија затоа што го бакнал грчкото знаме на фестивал што го организирала грчката заедница и на кој присуствувале околу 5.000 луѓе

Avstralija2.jpg

transparent.gif

Дијаспората револтирана
Бил е тој со оделото?

Ако ви значи нешто во животот, љубовта, работата...овде има демант на таа вест
http://www.theleader.com.au/news/lo...rt-at-greek-festival/1984731.aspx?storypage=2
Correction:
A Leader November 2 story on the Marathon 2500 Festival should have stated that Greek runner Aristotle Kakogeorgiou kissed the Greek flag on entering St George Soccer Stadium. Rockdale Mayor Bill Saravinovski did not kiss the flag.

Ете сега полесно се спие ...изгаснете ги кладите

Чекај,како тоа МАКЕДОНЕЦ од АВСТРАЛИЈА, со име Бил го нарекувате МАКЕДОНЕЦ ?

Што би рекол Кили,ма немој да ме јебеш бре !
е па БИЛ некад Благоја:pos:
Bill (Blagoja) Seravinovski:
http://www.macedoniantruth.org/forum/showthread.php?t=4623&page=4

а и нешто веста доцни само 2 години :pos: ништо страшно де

Човеков е таму зашто настанот се случува во неговата општина...исто како Коце што е прв на секој настан во Скопје без разлика чии луѓе го организираат настанот. Не ми се верува дека дава дупче за рејтинг зашто областа во која што живее е населена со Македонци така да пак ќе тепа на избори освен ако не им зафркне нешто на тамошните.

Човеков е таму зашто настанот се случува во неговата општина...исто како Коце што е прв на секој настан во Скопје без разлика чии луѓе го организираат настанот. Не ми се верува дека дава дупче за рејтинг зашто областа во која што живее е населена со Македонци така да пак ќе тепа на избори освен ако не им зафркне нешто на тамошните.
бадијала црташ, тој што сака да сере следното прашање ке биде ЗОШТО ДЕЦАТА НА НАШИТЕ ИСЕЛЕНИЦИ УЧАТ ВО ИСТИ ШКОЛИ КАДЕ ШТО ИМА И ГРЦИ

Не викат за џабе старите дека македонецот му е најголем непријател на самиот македонец

Ако му било од интерес и г'зот ќе му го бацел ..... то е продаени души :P
dobro be vie citate sto e pisano dosega ili samo govna da se jade, a be tie kvazi novinari go bacija znameto a ne covekot.

Е ако де, филантроп чоек, ги сака и нив. Такви сме ние, за разлика од циганите, тие сите ги мразат. Ние сме кокичиња нежни суптилни :icon_mrgr:

Сте се запрашаче некогаш зашто првично се одселуваат од дома ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom