Мака ми е!

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Ах макаа голема ..снегов ме распукна значи не престанува да врне дома ќе треба да седам го натрупа до колена и малце да се смирам да се релаксирам на кајгана кога што да видам и овде врне it`s too much I can`t take it anymoree....

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Од најубав, денов најсрање стана.

Мака ми е од снеџиштево глупо, шо кај и да си, те прает ко отцепен од цивилизација да си. Мака ми е од „агилноста“ на Македонија Пат, зашто благодарение нивно, сат и пол возев од Ново Лисиче до Кисела Вода и назад.

Мака ми е шо требит пак вечер да ја чистам колата - и то во најдобриот случај - ако супеам да ја извадам и да излезам. Заш, можда вработенине во Македонија Пат имаат седнато Шехерзад да ја гледат, па са забореле да са опулат низ џам, да видат дека врнит.

19.12.2009 - Македонија ја победува шенгенската бариера и добива визна либерализација, со што е на чекор поблиску до ЕУ.
19.12.2009 - Македонија нема резерви на песок и сол за патиштата.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.456
Поени од реакции
6.150
Мака ми е од дождов..
и од моиве што ја пратат Шехрезад
како и од Македонија Пат за брзата интеревенција на патот Охрид Струга

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Како да не ми е мака, се јавувам на еден вол за нова година за стан вика нема проблем средено е денес требаше да идам да го видам станот вика еј дечко го издадовме станот и ај сеа како да не ми е мака АААААААААА мамето на таквите луѓе..

U

UniqueGirl

Гостин
muka mi e ot ZeroStyle.dusata mi ja izvadi i namaci :(
nogu golem klosar e hehehe (negova zelba bese ova)
ete serce hehehhee

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
Е мн. е мачно да си нов член на кајгана, па неможеш да се снајдеш ... А да не збориме колку е тапа тоа шо незнам да проценам луѓе, што секој ден, сите ми се различни, што се наоѓам во години коа расположението ми е ептен променливо. Ми се превртува желудинкот коа гледам како сите си се праат другарчиња меѓу себе а уствари се утепуваат од јадење г**** едни за други.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ajде, сезоната на маките за 2010 е започната, дури на 7ми јануари.Којзнае каква ќе ми биде тогаш годинава..

Мака ми е од тоа никој да не ме сфаќа и да ги нарекуваат моите важни работи во животот - ситници и глупости
Мака ми е што не ме сфаќаат сериозно дури ни најблиските, и место тоа ми се смешкаат во фаца.
Мака ми е што помислив дека почетокот на годинава ќе биде убав, кога воопшто не е..
Мака ми е што цело време се убедував дека работите ќе ги средам(средиме), а не дека ќе дозволи некој да бидат средени сами од себе..
Мака ми е што мислат некои личности, дека со "давање" време, ќе направат да заборавам некои работи..
Мака ми е што морам секогаш да бидам насмеана, а внатре срцето ми се пара..
Мака ми е што и тој што го чита овој пост сега се смешка и вика ќе и` помине..(кога нема!)
Мака ми е што морам секој ден да се справувам со инатот и со гордоста пак добивајќи ништо..
Мака ми е што воопшто имав надеж за нешто убаво..
Мака ми е што ме остави сама да се борам..

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Мака ми е.. не ме пуштаат моиве на Егзит а сеа се ефтини картите ... у пм.

almostanangel

...за малку =)
Член од
22 декември 2008
Мислења
121
Поени од реакции
13
Мака ми е што цел ден за се нешто ми е мака :toe:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Мака ми е шо е далеку од мене и шо не е со мене секогаш кога ми треба, во секој момент!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Мака ми е кога ќе видам некој убав дечко со грда девојка!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мака ми е што веќе 10 минути чекам да ми заѕвони ѕвончето на врата за да се видам со драга личност
Мака ми е што кога куцам на тастатура (односно кога седам пред пц) десната рака секогаш ми е ладна (па и сега).
Мака ми е што сабајле се влечев до лекар само за да ми кажат дека докторката денес не била на работа, иако сама ми рече во петок да идам на контрола.
Мака ми е што имам испиено само едно кафе денес, а дефинитивно имам потреба од уште најмалку 3.

almostanangel

...за малку =)
Член од
22 декември 2008
Мислења
121
Поени од реакции
13
Мака ми е кога ми текне дека не знам што да правам, а уште по мачно ми е коа ми текне дека ништо од плановите не сакам да реализирам за вечерва хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom