Мака ми е!

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Maka mi e, zatoa sto se se promeni vo mojot zivot. kako sega da ziveam drug zivot. si go sakam stariot zivot nazad...

Член од
2 јануари 2009
Мислења
54
Поени од реакции
1
maka mi e so sum opusten od rabota od gazdata-tatkoto na mojata BIvsata devojka maka mi e so mojata bivsa devojka me izneveri so drugar......maka mi e so zivotot ne e fer .....dovolno?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Мака ми е да идам секој ден на тренинг, ама мора сум решил да идам до крај да се пробијам на запад.:smir:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Мака ми е.
Најдосаден дел од денот ми е овоа! Сите седнати пред тв и гледаат Шехерезад.
Жив човек нема на мсн кој да ти пише...И кај и да отидеш тоа е пуштено.Мака ми е од мелодијата шо ја пуштаат на филмот онаква срцепарателна некоја,а принудена сум да ја слушам затоа што е попуштено до незнам колку за баба ми да разбере оти па нели синхронизирана серија е...
И ЕДЕН ЗАКЛУЧОК ДОНЕСОВ...
Веќе не се на мода шпански серии туку турски ама со синхронизација... :toe:

M

M del Mar

Гостин
Мака ми е.
Најдосаден дел од денот ми е овоа! Сите седнати пред тв и гледаат Шехерезад.
Жив човек нема на мсн кој да ти пише...И кај и да отидеш тоа е пуштено.Мака ми е од мелодијата шо ја пуштаат на филмот онаква срцепарателна некоја,а принудена сум да ја слушам затоа што е попуштено до незнам колку за баба ми да разбере оти па нели синхронизирана серија е...
И ЕДЕН ЗАКЛУЧОК ДОНЕСОВ...
Веќе не се на мода шпански серии туку турски ама со синхронизација... :toe:
и мене ми е мака од ова серииве...дома, на улица, на училиште сите дискусии што се водат се во врска со Шехерезад И Ѓумуш :tapp: :nenene:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мака ми е што сеа секој втор од Ново Лисиче е рапер...го уништивте филингот на уличен скромен рап...

Б

Бат Елохим

Гостин
мака ми е што сто пати проаѓам покрај продавници у текот на денот, а никако да ми текне да си купам батерии за маусот... па вадам од саати, барам по фиоки...и на крај место да трчам по јадење сабајле јас по батерии треба :tapp::tapp:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Мака и преку тасе ми е што сите кур ги боли за Македонија и дркаат на Срби, Хрвати, Грци, и мака ми е што имаме најнеразвиени националистички чуства и никој не го разбира тоа

M

M del Mar

Гостин
Мака ми прибидејќи никаде не можам да најдам искрени и верни луѓе...
Мака ми е од лицемери и препотентни суштества, спрема кои сакал ти или нејќел мора да покажеш иронија и сарказам...прибидејќи таквите и само тоа го заслужуваат,
Мака ми е од суштества кои ги респектираш 101%, но тоа не го гледаат(зошто не сакаат по се изгледа да го видат, па мижат) и на крај те поебуваат...

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Мака ми е што сите се нонстоп нервозни, брзаат негде, цинични и се плашат од контакт со други луѓе...

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
мака ми е да станувам секое ладно, мрачно утро од мојот топол, прекрасен кревет за да идам у школо! :nesvest: мака ми е кога само што ќе заспијам у школо - ѕвони! мака ми е што не можам да ги остаам цигарите, а сакам зш ми идат многу пари вака... :tapp:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Мака ми е шо мора да се иде во школо.
Мака ми е затоа што има уште многу до крајот на школската година.
Мака ми е затоа што неам среќа во љубовта. :( :( :(
Мака ми е затоа што постојат многу расипани личности.
Мака ми е затоа што пробуваш да бидеш добар кон сите и кон тие шо не треба и се ти се враќа на лошо.
МАКА МИ Е ! :( :( :(

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Мака ми е што невини деца загинуваат на Партизанска, а катиљи од луѓе доживуваат длабока старост.

Мака ми е што врне.
Мака ми е што имам синуситис веќе 10 години и што никогаш нема да го излечам целосно.
Мака ми е што мора да постојат болести, нервози, неправди и слични работи за кои ми се кенка и цимоли во моментов.
И да, мака ми е што не сум авторски музичар.
Надежта последна цркнува.

Kajgana Shop

На врв Bottom