Мака ми е што ме игнорираш веќе три дена.
Мака ми е што инатот не ти дава да попуштиш.
Мака ми е што не можам да те видам.
Мака ми е што мислиш дека не ми требаш.
Мака ми е што не можам да ја поправам ситуацијата.
Мака ми е бидејќи луѓето околу мене т.е луѓето што ми значат се у некоја си депресија, се обидуваат да решат некои проблеми, но сето тоа е залудно, мака ми е што така се чувствуваат...мака ми е што кога ќе ги погледнам на лицето се оцртуваа онаа загрижена фаца, мака ми е што барем еднаш среќата на луѓето вклучувајќи ме и мене не може да се комплетира на подолг временски период туку само моментално, секундарно...
мака ми е кога морам да се однесувам ок со луѓе што не ми се ок,
мака ми е што денес денов е депресивен,
мака ми е кога ке ми каже дека ме сака, а не ме сака,
мака ми е што мисли дека сум љубоморна на .......,
мака ми е што се однесува како уште да сме заедно, а не сме
и да мака ми е што живеам овие денови ама :jaj:
Мака ми е ама многу ми е мака што за џабе учев цела тема и тоа по најтешкиот предмет кој го имам моментално за да на крај професоркава ми рече „уживај ,рачунај дека си испрашана и имаш петка“ Знам дека повеќето нормални луѓе би се радувале на мое место ама ете! На мене ми е мака!
Maka ми е од самата себеси оти најчесто сама се си прам.... мака ми е што некој што ми значи знам дека не е ок а не можам да му се приближам...мака ми е поради овој глуп систем....поради тоа што на некој му текнало глобализација па ајде др ќе патат а јас ќе се богатам на нивна сметка...мака ми е кога го слушам татко ми на сред вечера како пцуе по политичарите а потоа ги брани...мака мие што заради едни *** Албанци сега учам нешто шо го мразам на цел свет... а тие ќе одат да ме лечат абе гонете се у тиииииит... само не сте вие криви...и мене да ми даваат и јас ќе земам па и ќе барам повеќе....мака ми е буквално од СЕ!!! Крај на светот во 2012 .... ако биде така ќе ми се исполни единствената желба...
Мака ми е што ми згазнаа со копачка на рака, на прстите, на утакмица и сега показалецот и средниот прст ми се нагмечени, укочени, потечени, повредени, а и што едне кретен ми даде автогол дур ми ја нацапуваше раката!
Кретени не се тие кои даваат автоголови....инфериорни се тие кои примаат.
Јас немам маки се си тече ес ес менува,ама добив една...мака ми е оти до сега две кафиња ми ојдоа узалуд...оти јас предвреме ставено кафе и одам на форум...па еднш пишуваше крц,зврц...а вториот пат мојот омилен ЕРРОР КОД-што денекаде ја ублажуваше маката.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.