Мака ми е!

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Сакам да одам кај другарка ми на гости..А мака ми е што треба да се влечкам по автобуси.

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Мака ми е што ме игнорираш веќе три дена.
Мака ми е што инатот не ти дава да попуштиш.
Мака ми е што не можам да те видам.
Мака ми е што мислиш дека не ми требаш.
Мака ми е што не можам да ја поправам ситуацијата.

M

M del Mar

Гостин
Мака ми е бидејќи луѓето околу мене т.е луѓето што ми значат се у некоја си депресија, се обидуваат да решат некои проблеми, но сето тоа е залудно, мака ми е што така се чувствуваат...мака ми е што кога ќе ги погледнам на лицето се оцртуваа онаа загрижена фаца, мака ми е што барем еднаш среќата на луѓето вклучувајќи ме и мене не може да се комплетира на подолг временски период туку само моментално, секундарно...

К

Кики.

Гостин
мака ми е кога морам да се однесувам ок со луѓе што не ми се ок,
мака ми е што денес денов е депресивен,
мака ми е кога ке ми каже дека ме сака, а не ме сака,
мака ми е што мисли дека сум љубоморна на .......,
мака ми е што се однесува како уште да сме заедно, а не сме
и да мака ми е што живеам овие денови ама :toe::jaj:

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Mака ми е за многу работи...ама тоа е тоа.. мора да се живее...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Мака ми е ама многу ми е мака што за џабе учев цела тема и тоа по најтешкиот предмет кој го имам моментално за да на крај професоркава ми рече „уживај ,рачунај дека си испрашана и имаш петка“ Знам дека повеќето нормални луѓе би се радувале на мое место ама ете! На мене ми е мака!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мака ми е што нешто ми иде добро а нешто лошо. Дај некако нека се одлучат овие 2 страни што сакаат!

Sofist?

Ула
Член од
11 јануари 2010
Мислења
160
Поени од реакции
12
Maka ми е од самата себеси оти најчесто сама се си прам.... мака ми е што некој што ми значи знам дека не е ок а не можам да му се приближам...мака ми е поради овој глуп систем....поради тоа што на некој му текнало глобализација па ајде др ќе патат а јас ќе се богатам на нивна сметка...мака ми е кога го слушам татко ми на сред вечера како пцуе по политичарите а потоа ги брани...мака мие што заради едни *** Албанци сега учам нешто шо го мразам на цел свет... а тие ќе одат да ме лечат абе гонете се у тиииииит... само не сте вие криви...и мене да ми даваат и јас ќе земам па и ќе барам повеќе....мака ми е буквално од СЕ!!! Крај на светот во 2012 .... ако биде така ќе ми се исполни единствената желба...:mad::toe:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мака ми е што ми згазнаа со копачка на рака, на прстите, на утакмица и сега показалецот и средниот прст ми се нагмечени, укочени, потечени, повредени, а и што едне кретен ми даде автогол дур ми ја нацапуваше раката!

S

smart ass

Гостин
Мене не ми е мака оти тебе ти е мака.

Кретени не се тие кои даваат автоголови....инфериорни се тие кои примаат.

Јас немам маки се си тече ес ес менува,ама добив една...мака ми е оти до сега две кафиња ми ојдоа узалуд...оти јас предвреме ставено кафе и одам на форум...па еднш пишуваше крц,зврц...а вториот пат мојот омилен ЕРРОР КОД-што денекаде ја ублажуваше маката.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom